Zombie spel

Zombie spel är bland de populäraste spelen på webben. Det är ingen överraskning att Zombies är några av webbens favoritbefolkning.

Använd all skicklighet du har för att slåss mot Zombierna. Varje Zombie spel har en egen berättelse bakom sig och erbjuder olika sätt att göra upp med fienden. Kom ihåg att säkerställa att de inte vill tillbaka…

 

Stay Dead

Stay Dead

Delta i en krävande showdown i Stay Dead! Du är omgiven av fiender som vill äta dig levande. Låt dem inte komma nära dig och försöka förinta dem med din pistol. Ju mer dödar du utföra med ett visst vapen, desto bättre kommer det att bli. Förbered dig för knepigare motståndare i ytterligare omgångar. Ge inte upp och försöka vinna slaget att dra nytta av ditt lugn och uthållighet. Se hur länge du kan överleva i denna utmaning!

 

The Sagittarian 4: Berger

The Sagittarian 4: Berger

Skytten 4: Berger är ett spel som kommer att göra ditt hjärta slå snabbare. Fortsätta den fasansfulla äventyr som började i den första episoden. Du kommer att vara en av de sista överlevande i ett krig mot zombies som har angripna ditt område. Följ historien som den utvecklas och fatta beslut i de mest avgörande ögonblicken. Ditt öde beror på vilka åtgärder du väljer att ta, så se till att du tänka två gånger innan du väljer ett alternativ. Beundra den stora konstverk i det här spelet och se om du kan få ut av situationen vid liv!

 

Fly Zombie Fly 2

Fly Zombie Fly 2

Fly Zombie Fly 2 är coolt uppföljaren till det första spelet i denna serie. Ditt mål är detsamma: att försöka flyga så långt du kan för att uppnå det nödvändiga avståndet och tjäna så mycket pengar som möjligt. Efter varje hopp du kan köpa utrustning i butiken. Använd dessa coola prylar att flyga längre och högre. För att frigöra zombie, först försöka svänga den med piltangenterna, tryck på mellanslagstangenten för att låta den flyga i luften. Ha kul!

 

I Saw Her Standing There

I Saw Her Standing There

Jag såg henne stå där är ett original arcade spel med riktigt enkla men coola grafik. Se hur kärlekshistoria utvecklas medan du försöker fånga ditt livs kärlek som visar sig vara en zombie. Få henne till buren utan att bli dödad. Under spelets gång kommer du att stöta på fler och fler zombies. Överlista dem med WASD eller piltangenterna. När du hittar en pistol du kan skjuta den genom att trycka på mellanslagstangenten. Kolla in den coola gitarren soundtrack. Njut!

 

Jungle Wars

Jungle Wars

Jungle Wars är en cool arkadspel som kommer att få dig hooked. Du är en soldat, och ditt uppdrag är att spränga alla fiender på varje nivå. Gör detta genom att kasta och detonerande granater bredvid dem. Detta kommer inte att bli en lätt uppgift, eftersom det kommer att finnas massor av hinder på vägen. Om du hittar andra soldater från armén på skärmen kan du försöka att passera granater på dem för att kunna nå fienden. Lycka till, soldat!

 

Stinger Zed

Stinger Zed

Stinger Zed är en cool arkadspel som kommer att få dig helt hooked. Som bästa commando du har skickats till en sydamerikansk djungel kämpa mot onda zombies som har plågar området. Använd din missiler klokt att eliminera alla fiender på varje nivå. När du avfyra en missil du kan styra den med din röda markören, så att den når motståndaren på snabbaste sätt. Se upp, eftersom zombies skjuta tillbaka och du kan snabbt förlora ditt liv om du inte skjuta ner dem. Lycka till!

 

Zombie Resurrection

Zombie Resurrection

Zombie Uppståndelsen är en garanti för roligt. Försök att infektera alla hus med zombie-viruset. Titta noga på de hinder som du hittar på varje nivå och besluta om att sätta dina verktyg innan återuppväcka zombies. Vissa objekt, som dynamit, kan användas först efter uppståndelsen, så se till att du vet vad dina rörelser är innan. Titta på läskiga monster rör sig mot huset efter att ha övervunnit alla svårigheter.

 

Zombies Can Fly

Zombies Can Fly

Zombies kan flyga är ett uppsluppet arkadspel. Först ställa in kraft och vinkel i ditt skott genom att klicka på vänster musknapp när motsvarande mätaren är i rätt position. Även i luft, håll nere vänster musknapp för att krypa in i en boll, vilket gör att du flyger vidare. Försök att landa på fötterna, desto bättre landning, ju längre du går efteråt. Du kommer också att få poäng för att krossa fiender på marken. Använd dessa poäng för att uppgradera din zombie. Ha kul!

 

Zombies For Soup

Zombies For Soup

Prova det här spelet och få några Zombies For Soup! Halshugga alla zombies på varje nivå på ett sådant sätt att deras huvuden falla i gryta med soppa. Du kommer att ha några matcher som du bör använda för att bränna träbitar. Sedan avbröt en zombie huvud och se om det finner sin väg till potten. Försök att använda så få matcher som möjligt. Din poäng beror på antalet matcher kvar. Ha kul med denna coola zombie spel!

 

Zombie Tormentor

Zombie Tormentor är ett roligt arkadspel som kommer att erbjuda dig massor av skratt och spänning. Ditt mål på varje nivå är att förstöra zombie med cirkelsåg. Innan du kastar zombie på sågen, se till att det slår in i 3 spetsade bollar som du hittar på varje steg. Ställ zombie i rörelse genom att skära av kedjor som zombie är fäst vid med hjälp av musen. Använd de saker som du hittar på skärmen för att nå ditt mål. Ha så kul!

 

Happy Dead Friends

Happy Dead Friends

Lycklig döda vänner är en intressant pusselspel. Du kommer att få spela med roliga zombie tecken. De har alla minst en hand fri. De kommer att ta en annan zombie hand om den är placerad bredvid dem. Placera dem på tavlan på ett sådant sätt att det inte blir några fria händer kvar. Gör det på minsta antal drag för att få en bättre markering. Spelet kommer att få svårare i senare skeden, så se till att du planerar dina drag klokt.

 

Killheads Match

Killheads Match

Killheads Match är ett coolt matchande spel som kommer att ge dig massor av spänning. Ditt mål är att rensa det erforderliga antalet zombies på varje nivå. Antalet zombies ska rensas ses på undersidan av skärmen. Skapa rader med minst tre zombies av samma typ för att få dem bort från brädet. Gör det genom att byta intilliggande huvuden. Du måste avsluta varje nivå inom den tidsfrist, så du måste vara snabb och ha ett skarpt öga.

 

Biozombie Shooter Level Pack

Biozombie Shooter Level Pack

Biozombie Shooter Level Pack är inte för feg. Det här spelet kommer att testa din bekämpa färdigheter till det yttersta. Denna typiska första-person shooter kommer säkert att påminna dig om några av dina favorit spel som du spelade på den tiden. Flytta runt med WASD eller piltangenterna. Tryck Ctrl för att skjuta och Space för att hoppa. Om du känner för mycket press, kan du pausa alltid spelet genom att träffa T. När du är redo att börja igen, bara tryck på ESC. Lycka till!

 

Zombotron 2

Zombotron 2

Zombotron 2 är ett bra spel med massor av strider, äventyr och uppdrag. Din rymdskepp kraschlandat på en främmande planet och de zombies som bebor den inte är nöjd om din närvaro. Använd din pistol och andra vapen för att döda dem och gå vidare. Pröva också med objekt på skärmen som exploderande tunnor för att förstöra dem. Du kommer att få anvisningarna på vilka tangenter som ska användas för att styra din karaktär och utföra åtgärder. Lycka till på ditt uppdrag!