Andra spel

Alla andra spel som inte passar in i någon speciell kategori.

 

Agent Footy 1

Agent Footy 1

Tjäna en bunt med pengar i Agent Footy 1! Du spelar som en lömsk och snål fotboll agent som försöker ta så mycket pengar som han kan. Flytta på din kontorsstol med piltangenterna. Ta tag i sedlar och cigarrer flyger runt. Var och en av dessa poster kommer att ge dig en annan mängd kontanter. Undvik att röra vid fotbollar flyger omkring, eftersom de kommer att orsaka dig någon skada. Se till att du sätter in pengar i kassaskåpet innan tiden går ut på varje steg!

 

Armed With Wings

Armed With Wings

Beväpnad med vingar är ett spel med en unik atmosfär. Om berättelser om ninjor vädjar till er, kommer du att älska säkert denna utmaning. Flytta din karaktär med piltangenterna. Slash ditt svärd genom att trycka på Z. Du kan utföra olika typer av attacker genom att hålla olika piltangenterna samtidigt. Blockera fiendens attacker med X. Du kan skicka din pålitliga följeslagare att flyga och titta runt genom att trycka på A-knappen. Dess energi är begränsad så att du inte kan göra det flyga för långt bort.

 

Bandido's Desert

Bandido’s Desert

Bandido s Desert är ett spel som du inte vill missa! Om du är redo att ge sig på ett svårt och riskfyllt uppdrag med din pålitliga följeslagare, så här har du ett perfekt tillfälle! Följ historien om en grupp av banditer och hjälpa dem besegra alla fiender på vägen. Under striderna du kommer att turas om med din fiende. Bestäm om du vill attackera på ett traditionellt sätt eller kanske använda en magisk besvärjelse. Så fort du lär dig om alla alternativ som du har, kommer du att bli en mer kompetent kämpe!

 

Catgame

Catgame

Catgame är ett spel som handlar om smidighet och bra reflexer! Du är en katt på flykt från sin ägare. Han kommer att göra allt han kan för att stoppa dig! Han sätter vassa taggar på gräsmattan där du flyr. Undvik dem så länge du kan och se till att du inte vidrör dem. Du styr hastigheten på din katt. Sakta ner om du vill vara försiktig och skynda om du vill känna lite adrenalin!

 

Classroom Cheating

Classroom Cheating

Klassrum Fusk erbjuder dig en rolig utmaning som kommer att testa dina förmågor. Du kommer till skolan oförberedd och din enda chans att klara tentan är att kopiera svaren från nörd med blont hår. Du är den blå tecken. Klicka och håll nere vänster musknapp på din vän att börja fuska. Låt dig inte fångas av den vaksamma läraren, som kan vara antingen sitter vid skrivbordet eller gå runt i klassrummet. I vissa utmaningar du kommer också att behöva gå runt. Använd piltangenterna gör detta, och kom ihåg att vara tillbaka i stolen innan du är fläckig!

 

Donald The Dino

Donald The Dino

Donald Dino är ett gulligt spel berättar en historia om en ung dinosaurie vars föräldrar fångades av grottmänniskor. Hjälp honom att få sin familj tillbaka och leda honom genom farliga länder. Du kommer att träffa andra dinosaurie arter på vägen. Vissa av dem kanske inte är mycket vänliga, andra kommer att hjälpa dig på din resa. Du behöver bara hitta alla de nödvändiga element på skärmen och skapa något ur dem. Visa din kreativa förmåga och övervinna alla hinder som du kommer över!

 

Fruits Inc.

Fruits Inc.

Hantera din egen fruktodling i Fruits Inc.! Om du någonsin drömt om att köra din egen odling och produktion, då är du på rätt plats! Din företagsamma mormor kommer att förklara alla hemligheter i denna bransch. Du lär dig att plantera frukt, bygga fabriker och producera goda produkter som juice eller frukt pajer. För att få mer användbara tips, gå till avsnittet Hjälp i pausen menyn. Ta kloka beslut för att göra ditt företag att blomstra!

 

Luigi Restaurants

Luigi Restaurants

Luigi Restauranger är ett spel där du kommer att se den berömda Mario Bros karaktär i en helt ny roll. Hjälp honom köra sina restauranger och göra honom tjäna en förmögenhet! Du måste ta hand om varje kund som kommer till din plats. Hitta honom en plats, be om ordern, förbereda maten, och sedan servera den! Glöm inte att samla in de pengar kunden lämnar på bordet. Med viss beslutsamhet du bör ha några problem att uppfylla de dagliga inkomster krav.

 

Ninja Painter 2

Ninja Painter 2

Ninja Painter 2 är ett spel baserat på en sval koncept. Utnyttja dina ninja karaktärs förmågor och väggar färg i vackra färger och mönster! Först kan du välja om du vill vara en pojke eller en flicka. Du kommer att lära dig grunderna i spelet när du fyller i de första nivåerna. Du flyttar din hjälte genom att trycka på piltangenterna eller genom att klicka med musen. Måla alla de områden som är markerade med ett kors med lämplig färg. Applicera rätt färg till din pensel genom att passera genom den. Njut!

 

Office Wars

Office Wars

Spela Office Wars och spendera en munter eftermiddag på jobbet! Kasta papper bollar på dina kollegor och glädje medan din tid borta! Glöm inte att det är krig och att du måste göra ditt bästa! Du kommer vidare till nästa nivå endast om du uppnår det önskade antalet träffar. Var uppmärksam och avhålla dig från att kasta bollar när din chef passerar bakom glasfönster. Se vilka medlem i ditt lag är bäst i kontoret strid!

 

One Two Mixer

One Two Mixer

One Two Mixer är ett musikspel liknar något annat! Visa att du har fantastiska talanger genom att skapa bästa musikstycke i historien! Den uppsättning ljud som finns i detta spel är lustiga. Prova en av dem genom att aktivera den med ON-knappen. Du kan reglera volymen för varje ljud och besluta i vilken högtalare det kommer att höras mer högljutt. Håll byta låt, så att den utvecklas och håller lyssnaren intresserad. Ha roligt med denna roliga mixer!

 

Osama Sissyfight

Osama Sissyfight

Osama Sissyfight ger dig chansen att slå upp den mest kända terrorist i alla tider. Han står framför dig i boxningsringen och retas och förolämpa dig. Lyckligtvis du är en stark kämpe och har kompetens att ge honom en kunglig stryk. Klicka på ikonerna till höger på skärmen för att utföra olika attacker. Tänk på ett sätt att avsluta din motståndare och tveka inte att använda någon metod som finns!

 

Rogue Soul

Rogue Soul

Rogue Soul är ett lysande spel som du kommer att förälska sig i det ögonblick du börjar spela! Titta införandet först bekanta sig med historien om den orädda tjuven klädd i en röd cape. Gå sedan igenom den korta tutorial för att lära sig vad är de åtgärder som du kan utföra. Slutligen, starta ditt första försök på väg bort från de som är ute efter dig. Den riktiga spänningen börjar där och du är säker på att känna en adrenalinkick under varje försök!

 

Snowden's Leaks: The Game

Snowden’s Leaks: The Game

Snowden s Läckor: The Game är ett roligt hänvisning till den amerikanska spioneri skandal som har drabbat rubriker över hela världen. Du kommer att imitera Edward Snowden, som vill stjäla sekretessbelagda uppgifter från regeringen. Flytta runt byggnaden och försöka hitta datorer med data. Kopiera information från dem, men se till att du inte fastnar med kamerorna eller väktare. Innan du går till avfarten, måste du kasta dataskivor ut genom fönstret. Lycka till!

 

The way of the Exploding Stick

The way of the Exploding Stick

Vägen för Exploding Stick är ett spel där du kommer att få öva dina Kung-Fu Fighting färdigheter! Läs instruktionerna och kontroller på huvudmenyn innan du börjar spela. Du fastnar i en blodig kamp på gatorna i en asiatisk stad. Fienderna kommer att komma från alla håll, så du måste hålla sig vaken hela tiden. Låt inte dem omger dig och försök att ta ner dem en i taget!

 

Wikileaks: The Game

Stjäl topphemliga filer i Wikileaks: The Game! Du spelar som Julian Assange, som vill få så mycket hemligstämplat material som möjligt från president Obama. Vänta på honom att somna och sätta din USB-enhet till sin bärbara dator. Du styr din karaktär genom att flytta musen åt vänster och höger. Så snart du ser Obama vakna upp, gömma sig bakom skrivbordet. Om han får syn på dig, kommer du att bli arresterad och ditt namn kommer att visas i rubrikerna igen.

 

Xeno Tactic

Xeno Tactic

Xeno Tactic är ett Tower Defense spel med lite olika regler än originalet. Den här gången, följ dina motståndare inte en viss väg, men försök att komma till din bas på kortast möjliga sätt. Placera torn på strategiska ställen, så att deras kulor når ett stort antal motståndare. Kontrollera priset och parametrarna för varje torn innan du bestämmer dig för att köpa den. Kontrollera att du uppgraderar dem när du har lite extra pengar. När du spelar mer, kommer du att bli mer effektiv och kapabel att besegra även de tuffaste rivaler!

 

Plasma Burst: Forward to the Past

Plasma Burst: Forward to the Past

Plasma Burst: Framåt till förflutna är en plattform och skytte spel för dem som letar efter en spännande utmaning. Bli en krigare i framtiden och se om du kan stå upp till dina rivaler. Visa dem att du är en skicklig spelare, genom att skjuta dem rätt i huvudet med din plasma pistol. Försök att undvika deras kulor och se till att du göra det till slutet av varje nivå vid liv. Köpa uppgraderingar och ny utrustning efter varje steg för att förbättra dina prestationer.

 

Assembots

Assembots

Assembots är en cool robot version av ett klassiskt datorspel, väl känd av spelare i alla generationer. Din uppgift är enkel, men kräver en hel del skicklighet. Få det nödvändiga antalet robotar till den gula exit. De kommer att visas från den blå dörren och gå automatiskt tills de når ett hinder. Du kan ändra sitt beteende genom att välja kommandon från botten av skärmen. Försök att vara snabb och synkronisera dina handlingar väl att få den bästa poängen. Lycka till!