Modespel

Modespel

 

Concert Dress Up

Concert Dress Up

Konsert Dress Up är ett riktigt nice mode spel där du får sätta på några vackra kläder på sångaren innan hon får upp på scenen och uppträda. Klicka bara på ikonerna tryckta på golvet för att börja redigera sitt utseende. Du kan börja med sitt hår sedan långsamt ta er till hennes skor. Var noga med att matcha färgerna på rätt sätt för att göra henne mer presentabel till sina fans.

 

Cute Lolita

Cute Lolita

Kom och lek med Söt Lolita! Gör henne den vackraste flickan på stranden genom att ge henne en perfekt uppsättning kläder. Objekten är spridda runt på skärmen så får galen och prova dem alla. När du har lagt på en viss punkt på Lolita kan du ändra dess färg genom att klicka på färgknappen på toppen av skärmen. Du kan göra detta färgförändring till varje kläder tillgängliga och även till hennes hår och hy. Njut!

 

Eco Friendly Gal

Eco Friendly Gal

Hjälp vår Eco Friendly Gal hitta det perfekta kläder som hon kan bära för hennes cykeltur. Klänningen du skulle ge henne måste vara både trendiga och bekväma. Du kommer att se ikoner som du kan klicka på den nedre högra delen av skärmen. Leta efter de bästa klädsel och även ändra hennes hår och hudfärg för att matcha dessa kläder. Lägga till några tillbehör kommer att ge henne mer stil.

 

Emo Shopping Extravaganza

Emo Shopping Extravaganza

Emo shopping extravaganza är ett roligt och spännande dress up spel där du får ge modellen några färska utseende. Ändra allt om henne, från hår till tå. Du kan använda de mest levande färger för att göra henne att stå ut från mängden. Det finns massor av kläder att välja på så få galen och prova dem alla! När du är klar, visar ditt arbete för dina vänner och föräldrar. Ha så kul!

 

Hilda Dress Up Game

Hilda Dress Up Game

Hilda Dress Up spel är ett roligt spel att spela för alla trendiga tjejer. Hilda är en mycket vacker modell. Din uppgift är att få henne att se ännu mer bedövning genom att rätt kläder. Kombinera olika objekt att komma med den bästa stilen. Experimentera och försöka se vilken färg eller design gör hennes skönhet sticker ut från resten. Du kan även ändra hennes hår för att matcha med sina kläder.

 

Hinata Dress Up

Hinata Dress Up

Hinata Dress Up är en väldigt cool och avkopplande spel som alla flickor kommer säkert att njuta av. Kvällen är bara rätt och Hinata bestämde sig för att tillbringa en tid vid sjön. hjälpa henne välja rätt kläder för natten. Det finns massor av val här så var noga med att plocka bara de bästa. Du kan sedan ändra hennes hår och hy för att matcha kläderna hon kommer att bära. Ha så kul!

 

Little Angel Dressup 2

Little Angel Dressup 2

Little Angel Dressup 2 är ett spel där du får att designa kläder för en söt och vacker modell. Gör henne den vackraste bevingade flicka i himlen genom att sätta på alla de rätta kläderna. Prova alla kläder och se vilka som passar henne bäst. Efter hennes kläder, kan du lägga till änglavingar på ryggen för att slutföra. Du kan också ge henne en trollstav som hon kan använda för att utföra lite magi. Njut!

 

Pet Lover

Pet Lover

Pet Lover är en trevlig dress up spel för alla er som älskar djur och kläder. Sätt på några coola kläder på modellen att få henne redo för en lat eftermiddag med hennes husdjur. Du kan ändra hennes hår, ge henne slå solglasögon, halsband och örhängen. När du är klar med sina kläder, kan du nu välja vilket klappa hon kommer att spela med. Det finns flera trevliga hundar och katter, välj en som du tycker ser bra ut med henne.

 

Punk Girl Dress Up

Punk Girl Dress Up

Punk Girl Dress Up är ett coolt mode spel. Skapa den perfekta garderoben för modellen genom att bläddra igenom olika artiklar. Skapa den perfekta kombinationen av toppar, bottnar, skor och accessoarer. Sätt på en sällsynt objekt för att få poäng. När du är klar utformning, skicka ditt arbete på nätet och ta reda på om din modell kan göra det till de tio bästa coolaste tjejer. Ha så kul!

 

Rockin Rachel

Rockin Rachel

Rockin Rachel är en dress up spel som är så roligt att spela. Gör Rachel sticker från mängden genom att sätta på kläder som kommer att försköna henne ännu mer. Klicka bara på ikonerna och bläddra till rätt objekt för henne. Du kan stil håret, sätta på vissa örhängen, och även bestämma vilka skor hon kommer att bära. Ha kul att experimentera med olika kombinationer.

 

Safari Sam

Safari Sam

Ha en bra tid med Safari Sam. Klä upp henne med de finaste kläderna för att göra henne att stå ut från mängden. Sätt på en hatt som ser bäst på henne. Lägg till några halsband och en väska också. Sätt kläder som du gillar och sätta dem på henne. Du kan också ändra bakgrunden för att matcha hennes stil. Du kan spela detta spel om och om igen för att experimentera med olika utseende. Släpp loss din kreativitet för att göra Sam snyggaste tjejen i landet.

 

Shopping Gal

Shopping Gal

Det är dags att ha lite klä upp roligt med shopping Gal. Klicka på ikonerna som finns på höger sida av skärmen för att börja söka efter den perfekta kläder. Du kan också ge henne några tillbehör som gör henne lysa ännu mer. Om du vill kan du använda lite smink och tatueringar för en fräsch, ny look. Experimentera med olika stilar tills du kommer upp med de som du gillar. Njut av spelet!

 

Shopping in Paris

Shopping in Paris

Shopping i Paris en fin flicka spel som du kan spela för att förbättra din talang inom konst och mode. Det finns massor av kläder i detta spel som du kan välja mellan. Välj det som passar henne bäst. När du har valt den perfekta kläder, är det dags att sätta några tillbehör. Det finns örhängen, halsband och skor som du kan använda för att göra här ännu vackrare. Du kan också ändra hennes frisyr för mer glamour.

 

Spy Vs Spy

Spy Vs Spy

Spy vs Spy är en säker favorit för dem som älskar mode och handling. Ditt jobb är att göra spionerna ser fantastisk och underbar. De ska se snygg och trendig så att de kan smyga in fiendens territorium och blanda i mängden ordentligt. Du kan ändra sin frisyr och även deras hy så att människor inte kommer att se sina verkliga identiteter. När du är klar kan du utrusta dem med de vackraste vapen runt.

 

Strawberry Dolly Dress Up

Strawberry Dolly Dress Up

Strawberry Dolly Dress Up är ett riktigt gulligt spel! Sätt på de vackraste kläder och göra modellen ser ännu mer söt. Alla föremål hittades i urvalet är jordgubb-tema så att du inte kommer att ha svårt att att försöka blanda olika kläder. Det finns även andra objekt som du kan lägga till få ännu mer stil. Klicka bara på det objekt som du vill använda och sedan sakta dra den till modellen. Njut!

 

Triplets Doll Dress Up

Triplets Doll Dress Up

Triplets Doll Dress Up är ett riktigt roligt spel för här får du sätta på några fina kläder på tre vackra kvinnor. Dessa systrar skiljer sig från varandra i personlighet. Du måste använda rätt klädsel för att göra var och en av dem lyckliga. Innan du börjar plocka kläder till en docka, läs några saker om henne först. När du är klar klä upp tre av dem, skriv in ditt namn på den tomma så att du kan lägga till din signatur på din stora arbete.