Hundspel

Hundspel ger dig en chans att leka med söta fyrbenta kompisar.

Det sägs att Hundar är människans bästa vänner, här har du chansen att se vad det verkligen betyder.

Du kommer att hitta hundar av alla sorter och storlekar, kanske kommer du även att få höra lite glädjefullt skällande…

 

Paladog

Paladog

Paladog är en garanti för bra arcade underhållning. När du börjar spela detta spel, kommer du aldrig att sluta. Du kommer att få leda en armé av djur krigare i en kamp mot horder av djävulska varelser som har härjar ditt land. Du kommer att lära dig kontrollerna under de korta tutorials innan de första stadierna. Utrusta din krigare med de bästa vapnen och se till att du uppgraderar dina stridande förband för att kunna slå de tuffaste fiender. Lycka till!

 

Robot Wants Puppy

Robot Wants Puppy

Robot Vill Puppy är en söt arkadspel där en robot uttrycker sin fullständiga beundran för en hund. Den lurviga lilla djuret är fångade i en fängelsehåla fylld med hotfulla varelser. Det enda sättet att frigöra valpen är att samla alla mynt i området. När du har samlat tillräckligt skatt, dörren som fångar valpen kommer att öppna upp. Undvik att bli träffad av de onda fiender när du fyller ditt uppdrag.

 

Scooby-Doo Love Quest

Scooby-Doo Love Quest

Scooby-Doo Kärlek Quest är ett roligt och spännande arkadspel där du spelar som härlig tecknad karaktär som heter Scooby. Velma och Daphne behöver din hjälp. Du måste ge hjärtan de kastar ut till Fred. Använd huvudet och gör hjärtan studsa utan att slå i marken. Se upp! spöken och andra monster kommer att försöka stoppa dig genom att kasta ut några skadliga föremål som färgburkar och städ. Undvik dem eller du kommer att förlora ett liv.

 

Silly Sausage

Silly Sausage

Silly korv är en cool arkadspel. Dess enkel grafik kommer att påminna om de första videospel. Varje nivå innebär nya utmaningar. Håll dig till väggar och försöka ta juveler utspridda i spelet skärmen för att kunna ut genom dörren. Håll ner WASD eller piltangenterna för att sträcka på korv. När du släpper knappen kommer krympa och komma tillbaka till där den fastnar. Du kan hålla sig till andra väggar genom att röra vid dem. Se upp för faror och fiender!

 

Dog Police

Dog Police

Hund Polisen är en cool spel som du bör prova. Du måste rädda alla hundar som fångas av hunden catcher. Jaga hunden catcher lastbil på motorvägen. Undvik att träffa väggar och staket. Det kommer att finnas andra bilar på vägen som kommer att förstöra dig lastbil, så försök att undvika dem också. Oljan och vattnet rann ut på vägen kommer att sakta ner dig också. Styr din bil med piltangenterna. Hit mellanslagstangenten för att använda ditt vapen.

 

Flea Bath

Flea Bath

Flea Bath är ett gulligt spel som är lätt att spelas av vem som helst. Allt du behöver göra är att ta bort alla loppor som är anslutna till Paco-chan. Du måste vara snabb för att kunna ta emot stora poäng. Klicka bara på en loppa med musen och det kommer magiskt försvinna. Paco-Chan kommer att poppa ut ur vattnet med några sekunder så att du bättre vara alert och börja plocka ut de skadedjur så fort han visar. Ha så kul!

 

Net Pet: Adopt and Play

Net Pet: Adopt and Play

Net Pet: Anta och spela är verkligen söt spel som kommer att hålla dig upptagen i timmar och timmar. Det beror på att detta spel kan spelas så länge du vill. Först måste du välja om du vill ta en katt eller en hund som ditt husdjur. Du kommer då att kunna spela och ha kul med din valda husdjur. Men kom ihåg att ha ett husdjur kräver också att du är ansvarig, tåg och mata ditt husdjur ordentligt så att det kommer att växa frisk och välskötta.

 

PaperWolf: Training

PaperWolf: Training

PaperWolf: Utbildning är ett riktigt roligt spel med en cool historia. Du är en stor varg, men du är inte dåligt som de i sagor. Det är dags för dig att lösa din ära genom att sprida nyheten att du är en bra djur. Du har skrivit en del tidningar och du måste kasta dem alla till trösklar av dina grannar. Du kan styra din karaktär med hjälp av musen eller tangentbordet. Undvik träffa soptunnorna som är spridda runt medan du kör din bil.

 

Party Pals

Party Pals

Party Pals är en söt spel om en hund, katt och deras vänskap. Den lilla kisse älskar att spela och nå saker i luften medan hunden älskar att äta. Gör kitty hoppa för att nå de gåvor genom att peka markören över henne. Gör sedan hunden hoppa för att fånga godis som faller ut av varje gåva genom att peka markören på honom. Gör detta om och om igen till slutet av varje steg. Ha så kul!

 

Tobby

Tobby

Tobby är en trevlig liten spel där du kommer att hjälpa en söt liten valp nå målet. Varje steg har en målsättning att hunden måste nå för att kunna gå vidare till nästa. Tobby kommer att bifogas en ballong så att han kan flyta och nå målet var det kan vara. Du har ett papper fläkt som kan vägleda ballongen till målet. Du måste undvika att slå väggar eller faller i golvet eller ballongen kommer att brista och Tobby förlorar ett liv.

 

Agent Woof

Agent Woof

Agent Woof är ett roligt spel där du kommer att bli en hemlig agent på ett uppdrag. Försök att komma till din främsta rival utan att åka fast. Det kommer att finnas några pussel att lösa längs vägen, så var beredd att använda din hjärna. Klicka på objekt på skärmen och använda dem på ett listigt sätt att lura dina motståndare. Var försiktig och inte bli upptäckt, annars måste du börja om från början av scenen. Visa dina förmågor och slutföra hela uppdraget!

 

Puppy Video Jigsaw

Puppy Video Jigsaw

Puppy Video Jigsaw är en riktigt trevlig pusselspel som skiljer sig från resten. Du får fylla en riktigt söt video istället för bilder. Långsamt avslöjar en fluffig valp genom att placera pusselbitar i enlighet därmed. Det finns flera pussel att slutföra, alla med olika typer av baby hundar gör olika upptåg. Bli hänförd av dessa små djur nu. Ha så kul!

 

Dog Mahjong

Dog Mahjong

Här är ett nytt pusselspel som heter Dog Mahjong. Istället för att ha Mahjongbrickor, kommer du att få spela med hundar! Matcha dem att få dem bort från brädet. Kom ihåg att du bara kan koppla ihop upp två brickor om kan kopplas med en heldragen linje som endast kan brytas eller vända två gånger. Avsluta hela spelplanen så snabbt du kan för större poäng. Klicka bara på kakel du vill och klicka sedan på den andra som du vill koppla ihop med det.

 

Dina the Dog Walker

Dina the Dog Walker

Ha kul när du försöker klä upp Dina the Dog Walker. Hon går ut till parken och ta hennes söta valp med henne. Du får möjlighet att välja de kläder som du tycker ser bäst på henne. Du kan också ändra hennes frisyr och ögonfärg för en mer anpassad utseende. När du är klar med Dina, är det dags att sätta vissa tillbehör på gulliga husdjur. Lägg till några band till hunden att göra det bästa husdjur du någonsin har sett.

 

Polka Dots

Polka Dots

Polka Dots är en dress up spel som är mycket beroendeframkallande. Modellen har två husdjur dalmatiner. Hon begär dig att göra henne några kläder som matchar hennes husdjur ”stil. Börja läsa efter den perfekta kläder uppsättningen genom att klicka på de olika ikonerna på väggen. Du kan även ändra hennes frisyr och ge henne några smycken för mer glamour. Alla hennes kläder är fulla av cirklar så att det blir lättare för dig att mixa och matcha.

 

Poodle Wedding

Poodle Wedding

Ha en underbar tid med Pudel Bröllop. Klä upp modellen och gör hennes vackra så att hon kan vara redo för hennes stora dag på kyrkan. Du kan även ändra hundens stil för att matcha brudens kläder. Först justera färgen på huden av flickan. Välj sedan klänning som ser bäst på henne. Lägg slöjan och tiara att göra henne mer glamoröst. Glöm inte att sätta på vissa skor på hennes vackra fötter.