Action spel

Action spel är till för alla som gillar den livliga sidan av spel. Det är här du aldrig blir uttråkad.

Action spel erbjuder dig ett brett utbud av ämnen, några involverar slagsmål och risken att dödas. Du behöver goda kontrollförmågor, snabbhet och reflexer.

Bli redo för lite action!

 

Haunted House

Haunted House

Haunted House är det bästa spelet att spela om du vill ha lite spänning. Lös mysteriet med den spökhus. Utforska alla rum och plocka upp några användbara artiklar. Du måste vara försiktig eftersom det finns massor av spöken och andra läskiga tecken som är ute efter dig. Undvik att få rörd av de fruktansvärda varelser eller du kommer sakta att förlora energi. Det finns spöken och demoner som du kan hjälpa, och i utbyte kommer de att visa dig något som kommer att vara mycket användbart i ditt uppdrag.

 

Bomb It 2

Bomb It 2

Bomb It 2 ​​är ett spektakulärt spel värt att spelas. Här får du bomba en fiende ur styrelsen. Välj först det tecken du vill. Sedan kan du välja på vilken arena du ska kämpa. Detonerar din bomb på saker runt området och se vad de har under. Det finns massor av nyttiga power-ups som du kan ta här. När du är tillräckligt nära en fiende, bedövar honom eller henne med din bomb.

 

Bulldozer

Bulldozer

Bulldozer är ett spel fullt av action. ta din kraftfull maskin ute på en åktur och förstöra alla de hus som står i din väg. Swing sin gigantiska boll som kan krossa även de tuffaste väggarna! Att styra din bulldozer, bara flytta musen runt. Du måste kunna förstöra erforderligt antal hus för att vinna varje runda. Du förlorar spelet om du inte förstöra ett hus och det blir förbi dig. Njuta av åkturen!

 

Carnage

Carnage

Carnage är ett intensivt spel som säkert kommer att testa dina reflexer. Kade är på ett uppdrag och han behöver din hjälp för att lyckas. Tryck på den högra knappen i rätt ögonblick för att få honom att göra några häftiga rörelser. Att misslyckas med att träffa rätt nyckel snabbt kommer att leda till Kade s undergång. Du måste vara fokuserad och aldrig låta ögonen från skärmen. Du kan antingen spela Adventure Mode eller överlevnad, båda är mycket roligt att spela och beroendeframkallande.

 

Gangster Life: The Jail Break

Gangster Life: The Jail Break

Gangster liv: Jail Break kommer säkerligen ge dig en bra tid. Spela detta spel och upptäck en helt ny plats där gangsters styra gatorna. Göra ett namn för dig själv genom att utföra uppdrag som kommer att öka ditt rykte i hela grannskapet. se till att du styra klart på snutar så mycket du kan för att undvika att gå tillbaka till fängelset igen. Använd WASD eller piltangenterna för att styra din karaktär. Hit mellanslagstangenten för att interagera med objekt.

 

Jailbreak!

Jailbreak!

Jailbreak! är ett mycket spännande spel om en fånge och hans strävan att vara fri igen. Du har uppmärksamhet värsta fången i helvete län Correctional Facility. Han har lovat att hjälpa dig att få gratis om du gör 10 uppgifter för honom. Du måste göra dessa uppgifter så gott du kan eller han kommer att vara mycket arg och föga dina drömmar om att bli en fri man igen. Gör ditt bästa eller röta i fängelse.

 

Matrix Pandemonium

Matrix Pandemonium

Matrix Pandemonium är en intensiv spel där du får kämpa en hel del mäktiga fiender. Komplettera din uppdrag i varje nivå genom att besegra fienden som lurar där. Använd dina kämpar färdigheter för att vinna varje gång. Du kan även plocka upp föremål som du kan använda i strid. Gör din karaktär flytta med piltangenterna. Kör snabbare genom att trycka på vänster eller höger piltangent två gånger. Attackera din fiende med hjälp av en nyckel och plocka upp föremål med s..

 

Miami Shark

Miami Shark

det är dags att ha några riktiga åtgärder med Miami Shark! Du är en mycket hungrig fisk och du valt att härja till en fredlig strand i Miami. Förstöra allt som står i din väg. Ät alla simmare och fiskar för att bygga upp din hälsa. Det kommer att finnas massor av båtar och andra fordon som är värt att förstöra med dina kraftiga käkar. Använd Pil eller WASD-tangenterna för att bada då slå Ctrl-tangenten att bita. Bygg upp momentum för ditt hopp genom att dyka djupt så beläggningsarbeten riktigt snabbt.

 

MineField

MineField

Minfält är en spel fullt av action och spänning. Du kommer definitivt skrika ut i spänning med detta. Du måste gå över till en annan del av staden. Men området kantas landminor gömda under marken. Du har ingen gruva upptäcka utrustning så du måste använda dina instinkter. Försök att nå slutet av vägen utan att sprängdes i bitar. ta ett djupt andetag och gå långsamt.

 

Ninjack

Ninjack

Ninjack är ett riktigt coolt spel som du kommer säkert att älska från det ögonblick som du klickar på knappen PLAY. Döda alla dina fiender med dina kraftfulla strejker. Använd olika drag kombinationer för att producera otroliga attacker. Du kan också samla några guld för extra poäng. Undvik att slå i hinder eller du kommer att förlora ett liv. Försök att hitta vägen till utgången för att kunna gå vidare till nästa steg.

 

Rage 2

Rage 2

Rage 2 är ett bra fightingspel som säkert kommer att ge dig en bra tid. Slå upp din motståndare med din bekämpa färdigheter. Du har också några granater och vapen som du kan använda för att dämpa mycket större fiender. Rulla och hoppa fly från skada långt och slå tillbaka med besked. När du har tillräckligt med rasa i dig, kommer din kropp bränna upp med en massa energi – gör dig starkare. Kämpa dig fram till målet och vara den största modet fighter som någonsin levt.

 

Samurai Run

Samurai Run

Samurai Run är en fartfylld action spel som du kommer definitivt att njuta. Döda alla små monster som står i din väg när du jagar jätten trollet. Du måste hålla på att köra och inte låta dig komma för långt efter eller du kommer att förlora spelet. Bara använda piltangenterna för att springa runt och hugga ner monstren. Samla klot tills orb mätaren är full. Du kan använda din fulla orb mätaren för att utföra en riktigt cool samuraj flytta.

 

Shaolin Master

Shaolin Master

Shaolin Master är en riktigt cool arkadspel. Träna för att vara den största fighter i världen. Efter att ha spelat det här spelet kommer du att bli snabbare och mer alerta än tidigare. Försök att avleda alla stjärnor som kastas på dig genom att trycka på vänster och höger piltangent. Undvik att bli träffad av pilarna genom att trycka på Upp-pil. Du kommer att ta skada och din hälsa kommer sakta få dräneras varje gång du bli träffad.

 

Shuriken Escape 2

Shuriken Escape 2

Shuriken Escape 2 är ett roligt spel att spela. Du håller på att avsluta din utbildning en ninja. Din sista test är att överleva regn shurikens och andra ninja flygande vapen. Använd piltangenterna för att köra runt området. När du tror att du är på väg att bli träffad, bara tryck på mellanslagstangenten för att aktivera ditt osynlighet makt. Kom ihåg att du bara kan använda detta tre gånger så spara det väl. Lycka till!

 

The Fancy Pants Adventure

The Fancy Pants Adventure

Den Fancy Pants Adventure är en extraordinär spel fullt av bus och handling. Du är inne i en mycket skissartad värld. Bära dina Fancy Pants, resa till det okända och upptäcka nya platser. Springa runt på jakt efter dörrar som tar dig till ett annat område. Det finns några fiender som du kommer att stöta, kan du undvika antingen eller döda dem. Att döda en fiende, måste du studsa över den. Du kan också rulla på marken för att bli av med flera fiender.

 

Starship Eleven

Starship Eleven

Starship Eleven är en riktigt cool spel från yttre rymden. Du är i en främmande planet, utforska dess dolda mysterier och rikedom med ditt rymdskepp. Du måste undvika att slå väggar och andra dödliga saker som ligger runt hålor. Plocka upp några bonusföremål, kommer de att hjälpa dig på vägen. Det finns också några save punkter där man kan starta från när du kraschar. Kör en fritid shuttle eller ett utrymme racer, väljer det senare om du vill ha mer utmaning.

 

Killer Whale

Killer Whale

Späckhuggare är en fantastisk spel som du kommer definitivt älska! Utlösa förödelse som en kraftfull val som är ute efter hämnd. Döda alla dina fiender med en enda kick av din mäktiga mun. Du kan också slå dina fiender med din dödliga svans piska skicklighet. Kom ihåg att hålla din hälsa upp genom att äta fiskar som simmar runt i vattnet. Simma runt och leta efter nödutgångar tills du är äntligen fri från dina kidnappare.

 

Tactical Assassin

Tactical Assassin

Tactical Assassin är ett spel med en fantastisk historia. Du är en av de elitstyrkor där du får eliminera dina mål utan att det märks. Du arbetar bakom luckor och se till TAT du inte ger din position bort. Arbeta som tyst och så ren som möjligt, kontrollera ditt uppdrag briefing noga innan du gör några drag. Du måste också ha en mycket skarp blick och stadig avtryckarfinger att vara framgångsrik.

 

Xiao Xiao

Xiao Xiao

Xiao Xiao är ett bra skjutspel där du får slåss med dödliga stick män. Sikta noga och ta ner dem en efter en. De kommer att komma från överallt – gömmer sig bakom en lastbil eller på taket av en byggnad. Du måste hålla sig vaken för att undvika att bli dödad. Hit på mellanslagstangenten för att ladda en ny uppsättning av kulor. Brand på dina fiender med dödlig precision. Du kan också skjuta granater som kastas till dig.