Monster Truck spel

Monster Truck spel kommer att ge dig mycket underhållning i förstörelsestil.

Försök att köra en av dessa Monster Truckar, och bry dig inte om vad som finns under dig. Ditt mål är att vara snabbast och att undvika stora krascher.

Sätt dig i förarsätet och njut av lite Monster Truck-kraft!

 

Street Rally

Street Rally

Street Rally är en riktigt cool form av racing. Här får du tävla med en monstertruck! ras på gatorna och ta alla flaggor så fort du kan. De andra förare är mycket konkurrenskraftiga, så att du bättre kör smart. Det kommer att finnas fotgängare korsar gatan, kör inte över dem eller kommer de att gå under, och du kommer att förlora poäng. Styr din truck med piltangenterna. Njut!

 

4 Wheel Madness

4 Wheel Madness

4 Wheel Madness kommer att tillfredsställa ditt behov av monstruösa kraft och fart! Man kommer att kontrollera en Behemoth på fyra hjul. Nå mållinjen det snabbaste sättet du kan. Rulla över gamla bilar och lastbilar eller vad du hittar i framför dig, lämna ett spår av trasiga chassi och spridda glas. Du måste vara lite försiktig med din bil, sätta på att du inte vill att det ska störta och rulla över på branta backar. Styr din bil ordentligt och publiken kommer säkert skrika åt dig.

 

4 Wheel Madness 3

4 Wheel Madness 3

4 Wheel Madness 3 är spelet för dig är att du älskar stora och snabba bilar. Välj mellan två typer av bilar. Redigera färg genom att klicka på knappen som du väljer. Efter det kommer du att skickas direkt till det område där du måste uthärda alla hinder och risker för att nå mållinjen i ett stycke. Samla bonusföremål att bygga upp poäng och att reparera din bil. Använd piltangenterna för att köra.

 

4x4 Monster

4×4 Monster

4×4 Monster är en riktigt cool spel som du kommer att njuta säkert. Ta de riktigt stor lastbil ut för en åktur. Conquer varenda hinder som står i din väg. Använd piltangenterna för att manövrera den här härliga djur. En annan trevlig sak med detta spel är att du kan välja vilken monster truck du ska använda. Väl på väg, kom ihåg att köra smart att undvika att krascha ner i smutsen.

 

Crazy Mustang

Crazy Mustang

Om du vill ha en riktigt cool spel med riktigt coola bilar, då Crazy Mustang är ett spel som du bör prova. Välj färg på bilen som du ska tävla. Sedan huvudet på banan där det finns massor av hinder som väntar dig. Kör skickligt och dominera området. Samla stjärnor för att samla fler poäng. Försök att nå mållinjen så fort du kan sedan gå vidare till nästa nivå.

 

Extreme Trucks Part 3: Asia

Extreme Trucks Part 3: Asia

Extreme Trucks Del 3: Asien är ett fantastiskt spel där du får köra Mean Machines över hela stora kontinenten. Resa till olika natursköna platser runt Asien och våga att erövra de utmanande terräng som du försöker vinna turneringen mot din egen skugga. Styra din bil är verkligen lätt. Tryck på Upp-pil för att flytta framåt. Luta lastbil med vänster och höger piltangent. Sakta ner eller flytta bakåt med hjälp av Ned-pil.

 

Monster Truck Maniac 2

Prova att spela Maniac Monster Truck 2 och du kommer säkert fastna! Handlingen här är så intensiv plus att du får skapa badder monstertruckar som du vinner uppdrag. Gör allt du kan för att uppnå den önskade målet att kunna gå vidare till nästa omgång. Vissa uppgifter är mycket lätt, medan andra kommer att behöva din fulla koncentration. Du kan välja mellan till banor att följa: land eller fabriken.

 

Monster Trucks Nitro

Monster Trucks Nitro

Monster Trucks Nitro är spelet som ger dig den mest extrema spänningen någonsin! Gör din beundrande fans ropar till dig genom efterbehandling varje hinder så fort du kan. Har sido uppgifter för att få fler poäng. Välj först ett monstertruck som du vill ge förödelse med. Använd sedan piltangenterna för att köra den. När utrustade kan du använda nitro öka genom att trycka på Ctrl-tangenten. Go!

 

Monster Truck Trials

Monster Truck Trials

Monster Truck Trials tar dig till en helt ny nivå av körning. Gå in i cockpit på ett monster maskin och försöka utföra uppgiften för varje etapp. När du har slutfört denna uppgift, kommer du att kunna gå vidare till nästa. Krossa alla andra konkurrens i bitar av efterbehandling det hårt och snabbt. Den monster truck kommer att vara lätt att köra så att du kan koncentrera all din energi till att vinna matchen.

 

Top Truck

Top Truck

Spänn fast säkerhetsbältet eftersom det är dags för Top Truck! Ta din stora och glänsande monster fordon till mållinjen utan att krascha eller få innanlåret. Brave de hinder som står i din väg. En cool sak om att köra en monstertruck är att du kan krossa bilar som plåtburk, gör det mer roligt som du snabba dig fram till målområdet. Styr din bil med piltangenterna. Ha så kul!

 

Top Truck 2

Top Truck 2

Top Truck 2 är spelet för dig om du älskar att köra riktigt stora bilar. Du kan spela detta i två lägen. Den första läget är bara en vanlig racing spel där du behöver för att få till mållinjen innan tiden rinner ut. Det kommer att finnas massor av hinder på vägen för mer utmaning. Den andra läget är precis som den första, den enda skillnaden är att det kommer att finnas massor av zombies roaming runt arenan här! Prova detta läge om du vill ha mer spänning och spänningen i ditt spel.

 

Urban Truck

Urban Truck

Urban Truck är spelet för att spela om du vill ha riktigt stora bilar och action-packade körning. Försök att göra det till mållinjen utan att förstöra din vackra monster truck. Samla bonusföremål vägen för ytterligare poäng. Om du tror att du kör riktigt långsamt, bara trycka på tangenten n för att aktivera nitro boost. Du kan också använda mellanslagstangenten för att hoppa och Z nyckeln till bromsen. Använd piltangenterna för att styra. Ha det så kul!