Kärleksspel

Det finns kärlek i luften! Med dessa kärleksspel så kommer du att få en speciell känsla, var beredd för skratt också.

Kärlek får världen att gå runt, så luta dig tillbaka och njut!

 

 Fish for Girls

Fish for Girls

Fisk för flickor är ett coolt spel där du får att fånga några av de vackraste flickorna i poolen. Använd din fiskespö att veva in den vackraste av dem alla. Skanna hela poolen för din målgrupp genom att trycka på vänster eller höger piltangent. När du har valt en plats, trycker du bara på mellanslagstangenten för att börja fiska. Hit mellanslagstangenten rätt i mitten av mätaren för bättre noggrannhet. Tryck sedan på vänster och höger piltangent så fort du kan för att veva in din fångst. Domarna kommer sedan poäng dig baserat på hur vacker den damen du fångat är.

 

 DNA 2 Girls

DNA 2 Girls

DNA 2 Girls är en simulering spel där du får hittills de hetaste tjejerna på din skola. Du går till skolan med bara din väska, ingen sex appeal och inga vänner. Då du möter en extraordinär tjej som kan göra dig till en bättre människa. Redigera din personlighet baserat på vad du vill och beroende på vilken flicka i det spel du vill fortsätta. När du har redigerat din personlighet, går du tillbaka till skolan och interagera med andra studenter och hitta flickan av dina drömmar.

 

 Flying Kiss

Flying Kiss

Flying Kiss är en härlig lek som är fylld till brädden med ömma kärlek. Du har hittat din flickvän i gallerian, men du kan inte prata med henne eftersom hon är med någon. Allt du kan göra är att blåsa några kyssar i luften och hoppa att hon ska fånga den. När kyss har blåst till vinden hålla det flytande genom att hålla vänster musknapp. Låt inte din kyss drabbas av hinder i köpcentret. Se till att din flickvän får det.

 

 Loved Up!

Loved Up!

Loved Up! är en riktigt söt spel om en pojke som måste hitta sin väg till slutet av regnbågen att hitta sin flickvän. Han kan inte hålla sig borta från henne så han ger sig ut på en resa fylld med faror och fiender. Samla så många choklad som du kan så att du kan presentera dem för din flickvän när du äntligen träffa henne igen. Flytta din karaktär med piltangenterna. Tryck och håll på mellanslagstangenten för att skjuta.

 

 Valentiner

Valentiner

Spela Valentiner, en riktigt söt arkadspel där du får skörda hjärtan att vinna kärleken till den person du älskar. Amorbåge kommer att svänga fram och tillbaka, slå på vänster musknapp eller NEDPIL för att släppa pilen. När du fånga ett objekt, kommer Cupid rulle det igen Samla alla stora hjärtan, liksom de små. Du kan också samla in pengar för att kunna köpa uppgraderingar och användbara saker. Ha så kul!

 

 Valentines Cupcakes

Valentines Cupcakes

Valentines Cupcakes är ett spel där du förbereda den perfekta maten att ge bort på dagen för älskare. Klicka på muffins tills de är perfekta och de kommer att skickas automatiskt till boxen. Du måste kunna skapa massor av muffins innan de runda ändarna. Du måste också undvika att slå någon chocobadz som flyter runt under spelets gång. De kommer att ge dig straff så småningom få dig att tappa spelet.

 

 Jim Loves Mary

Jim Loves Mary

Jim Loves Mary är en cool älskar äventyr. Jim och Mary är galna om varandra men flickans föräldrar ogillar deras förhållande. Försök att få ihop dem trots alla de hinder som finns mellan dem. Du styr pojken med WASD-tangenterna och flickan med piltangenterna. Jim kan hoppa väldigt högt och Mary har förmågan att passera under riktigt låga avsatser. Se upp för arga föräldrar och andra faror på vägen. Du kan starta om scenen när som helst genom att trycka på R.

 

 Golf Solitaire First Love

Golf Solitaire First Love

Golf Solitaire First Love är en söt kortspel som du kommer säkert njuta. Reglerna är desamma som i klassisk Golf Solitaire. Du måste bli av med alla kort från bordet. Gör detta genom att klicka på öppna kort som är ett nummer högre eller lägre än kortet på fundamentet. Rita en ny från däck om du inte har några matcher. Det finns tre olika spellägen här har var och en en annan regel om ess. Ha så kul!

 

 Valentine's Day

Valentine’s Day

Alla hjärtans dag är en söt spel där du får förbereda de mest utsökta godsaker för speciella tillfällen. Du måste förbereda de små kakor i ordning. När du har gjort steg-för-steg. Din produkt kommer då att köpas och ges till en speciell person. Klicka bara på bakning verktyg och ingredienser för att använda dem Glöm inte att dekorera maten innan du lägger dem i lådan som du väljer.

 

 Love Ball

Love Ball

Kärlek Ball är ett riktigt gulligt spel där du hjälper pojken rädda sin flickvän. Du måste rensa upp området kulor. Gruppen upp bollar som har samma färg för att få dem bort. Du måste göra detta snabbt, eftersom de dåliga ballonger långsamt tar pojkens flickvän långt borta. Bara flytta musen för att justera riktningen på marmor kanon klicka sedan på vänster musknapp för att brand.

 

 Lovers Puzzle

Lovers Puzzle

Lovers Puzzle är ett trevligt pusselspel som är enkel att lära sig ännu ger så mycket utmaning. Du måste lysa upp alla hjärtan i rutan. Detta kommer inte att bli lätt, eftersom alla andra hjärtan bredvid hjärtat du klickade också reagera på ditt drag. Du måste hitta en bra strategi eller metod för att vinna i detta spel. Ta din tid och koncentrera. När du fått kläm på det, kommer det här spelet att vara mycket lätt att spela.

 

 Love Overdose

Love Overdose

Kärlek Överdos är en söt spel där du måste sluta alla suddig små nallar från att komma igenom. Det kommer att finnas massor av dem så att du bättre lösa det snabbt. Skjut dem i huvudet för en bättre poäng. När saker och ting blir för tufft, bara skjuta på sina ballonger och de kommer att släppa ner lätt. Sikta och skjut med musen. Du kan ladda ditt vapen genom att trycka på mellanslagstangenten.

 

 Daddy's Little Girl - Kissing Game

Daddy’s Little Girl – Kissing Game

Pappas lilla flicka – Kysser Game är ett roligt och enkelt spel som säkert kommer att göra dig kär. Mona och Chris bestämde sig för att spela tv-spel tillsammans. Det enda problemet är att hennes far vaktar dem. Nu måste de vara snabb och smart för att kunna kyssa varandra utan att åka fast. Klicka och håll KISS-knappen medan pappa inte tittar. Fyll kärlek mätaren att vinna nivån. Lycka till!

 

 First Classroom Kissing

First Classroom Kissing

Ha kul med First klassrummet Kysser! Njuta av att kyss medan lärarens uppmärksamhet är på boken och inte på dig. Du måste vara försiktig, kommer du att vara stora problem när läraren fångar dig. Klicka bara på par älskare medan läraren läser för att starta det kyss. Fyll kysser mätaren för att vinna. Du måste göra detta så fort du kan för att vinna spelet. Njut!

 

 Kiss Kiss Kiss

Kiss Kiss Kiss

Bered eftersom det är dags att Kiss Kiss Kiss! Tryck bara på mellanslagstangenten eller slå med vänster musknapp för att göra vackra paret kysser varandra. Låt dig inte fångas av flickans mamma eller du kommer att förlora poäng. Fyll kärlek mätaren innan tiden går ut för att kunna gå vidare till nästa nivå. Det här spelet är enkelt att spelas av någon så prova att ha massor och massor av kul!

 

 Love Tester

Love Tester

Love Tester är det perfekta sättet att ta reda på om du och den person som du älskar var avsedda för varandra. Se hur mycket kärlek det finns mellan er båda genom att kontakta kärlek mätaren. Det kommer att beräkna tillgivenhet du känner helt enkelt genom att studera ditt namn. Allt du behöver göra är att skriva in namnet på pojken och flickan sedan klicka på hjärtat för att starta testet. Har timmars fnittrar med denna underhållande spel om kärlek.