Sportspel

Spela sportspel och hitta dina favoriter bland våra fotbollsspel, ishockeyspel och andra bollspel.

Utmana din motståndare i en ordentlig kamp i tennis eller spela dina favorit lagsporter, som t.ex. basket. Om du tycker mera om vintersporter kan du testa dina kunskaper i skidning. En annan form av sportspel är odds och betting som du till exempel kan spela hos Betsafe.

Sportspel garanterar fart och spänning!

 

American Football

American Football

Amerikansk fotboll är en mycket bra match, inte bara för fans av denna populära sport. Om du vill öva dina sparkar, då denna utmaning är för dig. Det viktigaste här är noggrannhet. Innan du gör ett försök, titta på styrkan och riktningen av vinden. Klicka en gång för att starta mätaren på höger sida av skärmen. Klicka igen när baren är närmast orange linje på det gröna området. Lycka till!

 

Basketball Shooting

Basketball Shooting

Basket Shooting är ett spel där du kommer att öva det viktigaste elementet i din favoritsport! Du spelar på en sval inomhus basketplan. Arbetet med dina bilder och försöker att vara så exakt som möjligt. På varje nivå måste du göra fem gånger i trettio sekunder. Klicka på spelaren för att få honom att kasta bollen. Var medveten om att svårighetsgraden ökar med varje nivå. Om du jobbar tillräckligt hårt kommer du att kunna besegra vem som helst!

 

Footballogo

Footballogo

Footballogo är en frågesport som testar dina kunskaper om logotyper fotbollslag. Du kommer säkert att älska det om du är en riktig fotboll fan! Du kommer att bli ombedd olika typer av frågor, så förbered dig på en varierad utmaning. Försök att välja rätt alternativ så snabbt du kan. Ju snabbare du gör det, desto mer poäng får du. Bjud in en vän att se vem av er är bättre att erkänna fotbollslag!

 

Half Pipe

Half Pipe

Half Pipe är ett spel för extrema spelare! Se hur du lyckas i den svåra sporten skateboard. Välj din styrelse och den plats där du vill att åka skridskor. Du kommer då att få rida på en spektakulär vert ramp. Styr din karaktär med piltangenterna och utföra ytterligare tricks med X och C-knapparna. Försök att hålla din tempot uppe genom att ändra i vilken riktning du är vänd i den mellersta delen av rampen. Ha en rolig resa!

 

High Dive Hero

High Dive Hero

Ha lite vatten kul med High Dive Hero! Var en idrottsman och gör ditt bästa för att göra poäng i denna mycket spännande spel. Allt du behöver göra är att utföra vissa bländande flyttar i luften på vägen ner till vattnet. Kom ihåg att du måste göra en perfekt hopp först och sedan avsluta dyket med en trevlig och enkel vatten post. Använd mellanslagstangenten och piltangenterna för att styra din dykare. Ta emot en perfekt poäng och du kommer säkert att vara mästare.

 

Hit For Six Cricket

Hit For Six Cricket

Hit For Six Cricket är en trevlig och enkel sport spel. Om du fortfarande inte känner till spelet i cricket, kommer denna utmaning kan du bekanta dig med denna disciplin. Du kommer att ha sex försök där du måste slå bollen så hårt som möjligt. Timing är avgörande här, så försök att svinga slagträet i det perfekta ögonblicket. Klicka på vänster musknapp när du ser bollen på väg mot dig. Du får poäng för varje lyckad träff. Lycka till!

 

Hurdles: Road to Olympic Games

Hurdles: Road to Olympic Games

Häck: Vägen till OS är en sport spel som låter dig känna rusa av verklig konkurrens. Upp på banan och gör ditt bästa för att markera de bästa resultaten. Du kan spela antingen i arcade eller karriärläge. Ju bättre dina resultat, desto mer pengar kommer du att tjäna. Använd pengar för att uppgradera din konkurrent. Det kommer inte vara lätt att bli champion eftersom konkurrensen är hård i den här sporten. Lycka till!

 

Jonny Backflip

Jonny Backflip

Jonny Backflip är en speciell typ av motorcykel spel. Du är garanterad en enorm dos av adrenalin när du börjar rida de gropiga banor finns i denna utmaning. Försök att få så långt du kan innan du får slut på gas eller kraschar. Samla bränsle burkar och nitro ska ökas på vägen. Utföra flips kommer att ge dig en extra boost, och göra större hopp kommer att spara lite bensin. Glöm inte att uppgradera parametrarna för din cykel när du tjänar några erfarenhetspoäng!

 

MiniPut

MiniPut

Ha en runda minigolf i MiniPut! Det finns 18 steg totalt. Titta på paren antalet träffar som du ska utföra på en nivå innan du börjar. Om du lyckas sänka bollen i hålet på ett lägre antal skott, kommer du att förbättra din slutpoäng. Undvika att göra misstag som kommer att påverka din slutliga resultatet. Sikta och slå bollen med musen. Starta om spelet efter den första rundan och se om du kan förbättra ditt resultat!

 

Neymar The Football Superstar

Neymar The Football Superstar

Neymar The Football Superstar är ett coolt spel där du kommer att få öva dina sparkar. Du kommer att få spela med en av de bästa fotbollsspelarna i världen, den brasilianska Neymar. Hans fantastiska tekniska kunskaper ger honom stor kontroll över bollen, tack vare vilken han kan skjuta med både precision och kraft. Försök att tjäna så mycket pengar som möjligt genom att göra mål. Du kan också få extra inkomster genom att träffa dollartecken som kommer att springa över planen från gång till gång.

 

Rugby Drop Kick Champion

Rugby Drop Kick Champion

Träna dina sparkar i Rugby Drop Kick Champion! Detta spel har allt som krävs för att bli din favorit. Du kan välja en spelare från ett av de fyra nationella squads representerade här: Argentina, Frankrike, Nya Zeeland eller England. Gå till spelplanen och börja din träning som består av flera delar. Använd musen för att justera kraft och vinkel i ditt skott. Kom ihåg att hålla markören nedanför spelaren och att uppmärksamma vindriktningen.

 

Santa Ski Jump

Santa Ski Jump

Santa Ski Jump är ett spel som definitivt är värt att försöka, oavsett om det är jul eller inte. På varje nivå, gör du tre hopp. Försök att samla erforderligt antal stjärnor som knippen upp i form av en julgran. Tryck på mellanslagstangenten för att ställa in Style spårvidd. Fortsätt att hålla ned knappen för att börja driva baren för att fylla upp. Släpp mellanslagstangenten i rätt ögonblick och titta på Santa flyga högt och långt!

 

Ski 2000

Ski 2000

Delta i den roligaste OS-tävling i Ski 2000! Du är en slalom mästare och du måste bevisa dina färdigheter i en tuff utmaning. Lutningen är full av berusade skidåkare som, istället för att göra det på vanligt sätt, agerar mycket märkligt. Undvik kontakt med dem till varje pris, om du inte vill avsluta din springa tidigt. Om du klarar av att överleva tillräckligt länge, kommer du att gå en nivå högre, där nya typer av hinder väntar dig!

 

Xtreme Heli Boarding

Xtreme Heli Boarding

Xtreme Heli Boarding är ett spel för riktiga adrenalin arbetssökande! Gör din väg ner en farlig lutning och försöka tjäna så många poäng som möjligt. Du kommer att få dem varje gång du hämtar en silver stjärna eller utföra vänder i luften. Se till att du landar väl efteråt, att inte slösa dyrbar tid. Du kan få några bonus sekunder genom att samla bruna stjärnor med enstaka siffror på dem. Se upp för hinder och försöka få till nästa checkpoint innan tiden rinner ut!

 

Hard Court

Hard Court är en helt annan basketmatch. Spela en-mot-en med olika intressanta spelare. Använd dem genom att stansa dem i magen eller slå dem i ansiktet. Oroa dig inte, det finns ingen domare här så att du kan ganska mycket göra vad du vill. Glöm bara inte göra mål genom att skjuta några tunnband. En annan cool funktion i detta spel är att du kan anpassa din spelare innan du träffar domstolen.