Fotbollsspel

Fotbollsspel är det bästa valet för lagsportälskare. Här får du båda vanlig fotboll och Amerikansk fotboll.

Välj från det breda utbudet av spel och var redo för tuffa utmaningar. Ta del i världskuppen, Super Bowl eller en enkel match.

Fotbollsspel är ren underhållning.

 

Football Heat

Football Heat

Prova det här spelet och känner Football Heat! Euro 2012 frenesi fick Danny eldas upp, och nu kommer han att göra allt för att komma till arenan och se matchen med sitt lag. Detta kommer inte att bli lätt eftersom många hinder väntar honom på vägen. Han kommer även att behöva hitta ett sätt att överlista några huliganer i en mörk gränd. Ge inte upp, alltid pröva alla möjligheter som du ser på skärmen. Om du fastnar på någon punkt, kan du alltid använda walkthrough alternativet. Lycka till!

 

Santa's Footy Challenge

Santa’s Footy Challenge

Santas Footy Challenge är den perfekta julen spel för riktiga fotbollsfans. Om du inte kan leva utan din favoritsport även under semestern, så ska du definitivt prova denna utmaning. Med den första par bollar du kommer lära dig att sikta väl. Titta på pilen och baren bredvid din spelare. Om du vill sparka bollen högre, bör du placera muspekaren lägre. Gör dig redo för det riktigt roliga, som börjar när bollarna skickas till dig från den vänstra sidan av skärmen!

 

Rolling Football

Rolling Football

Rolling Fotboll kommer att garantera dig en rolig och avkopplande tid. Det här spelet är perfekt för alla pussel och älskare fotboll. Hitta ett sätt att få bollen i mål. Du kommer att behöva använda olika objekt och släpp dem på rätt plats för att skicka bollen i rätt riktning. I det övre vänstra hörnet av skärmen kommer du att se vilka objekt som kommer härnäst. När du ställer in dem alla, bara klicka på bollen för att göra det falla ner. Du kan alltid starta en nivå om du inte lyckas på första försöket. Lycka till!

 

Rolling Football 2

Rolling Football 2

Rolling Football 2 ger dig helt nya nivåer i detta roliga pussel utmaning. Få alla fotbollar till den plats där de hör hemma: i målet. Släpp objekt som finns på varje nivå för att göra varje kula faller säkert till baksidan av nätet. I det övre vänstra hörnet av skärmen kommer du att se vilken som är din aktuella objektet och vad som kommer att bli nästa dem. När du är klar med att placera dem, klicka på fotboll för att låta det sjunka. Se om du kan få igenom alla nivåer på ett försök.

 

Euro Free Kick 2012

Euro Free Kick 2012

Euro Free Kick 2012 är en stor sport spel där du kan öva dina sparkar leker med de bästa lagen i Euro 2012 tävlingen. Välj ditt favoritlag och gå direkt till fotbollsplanen för att visa vad du är kapabel till. Skjut mål kommer inte att bli lätt, eftersom du behöva justera allt från skott riktning, höjd och kraft till kurvan i bollens flykt. Efter utfört frispark det blir din tur att bli målvakt och försvara målet. Lycka till!

 

Goal Wall Shooting

Goal Wall Shooting

Målet vägg skytte är en rolig fotbollsmatch som du kommer att njuta. Du måste vara noggrann och kunna sparka bollen genom hålen i önskad tid. Justera vinkeln och kraften i din spark genom att klicka och hålla musen över bollen. Flytta den röda hårkorset till den del av bollen som du vill sparka. Släpp vänster musknapp när strömmen mätaren är i rätt miljö. Det centrala hålet ger dig 250 poäng, medan hålen på sidan ger 500.

 

Gulliup Keep It Up

Gulliup Keep It Up

Gulliup Keep It Up är en enkel fotbollsmatch där du får ha högt betyg om du kan göra stora kombinationer med bollen. Håll bollen högt upp i luften med din huvud, bål och ben. Skapa vissa kombinationer med någon av de tre delarna av kroppen att ha en poäng uppsving. Kom ihåg att du aldrig får låta bollen vidrör marken. Håll ett öga på den så att du kommer att ha en bättre poäng i slutet av rundan.

 

Kick Off

Kick Off

Kick är Av ett trevligt fotbollsmatch där du får sparka bollen samt vara målvakt. Du kommer att möta olika motståndare kommer varje man vara mycket bättre än den förra. Allt du behöver göra är att få bollen förbi deras försvar och rakt på nätet. Efter sparkar kommer du växla sedan sida. Bara försöka fånga bollen i cirkeln när din motståndare försöker poäng. Ha kul när du försöker POÄNGBESEGRA alla dina fiender.

 

Magical Kicks

Magical Kicks

Magical Kicks är ett trevligt spel att spela för alla fotbollsfans. Försök att göra mål i ditt frispark genom att ställa upp ordentligt innan du träffar bollen. Du måste överväga vindriktning och position försvararna. Klicka bollen ikonen i det nedre högra delen av skärmen flera gånger för att ställa dig sparka från riktning kurvan. När du har ställt upp det, kommer din karaktär sparka så bollen. Se om du kan göra mål.

 

Make a Save!

Make a Save!

Det är dags att spela ditt bästa och gör en spara! Du är en målvakt och du måste blockera alla de bollar så att din motståndare inte kommer göra. Bara klicka och håll nere vänster musknapp på din karaktär och sedan flytta musen till den riktning som du vill gå. Släpp vänster musknapp för att ta steget. Kulorna kommer att komma på dig snabbt så att du bättre har snabba reflexer. Lycka till!

 

Messi's 4 Ballon d'Or Keepy Uppy

Messi’s 4 Ballon d’Or Keepy Uppy

Messi 4 Ballon d’Or Keepy Uppy är en av de bästa fotbollsmatcher som finns på vår webbplats. Du kommer att få spela med Lionel Messi, en av de bästa fotbollsspelarna genom tiderna! Eftersom han redan har fått fyra Ballons d’Or för hans prestationer, måste han lära sig att spela med dem alla. Lär dig att jonglera några bollar samtidigt. Flytta spelare från vänster till höger med musen. Håll vänster knapp nedtryckt om du vill sparka bollen lägre. Se hur många bollar du kan hantera!

 

Messi's Hand on the Run

Messi’s Hand on the Run

Messis hand på Run är en galen sport spel där du måste köra så fort du kan för att undvika att krossas av din motståndare. Hoppa över bollar och försvarare som kommer att försöka ta itu med dig. Om du träffar dem, kommer du sakta ner. Kontrollera att spelaren när du inte ikapp. Ju längre du kör, desto svårare kommer det att bli. Tryck mellanslag eller pil upp för att hoppa. Håll det längre tid att utföra ett längre hopp. Njut!

 

Premier League Foosball

Premier League Foosball

Premier League Foosball är en riktigt spännande fotbollsmatch som definitivt kommer få dig hooked. Här kan du välja ditt favoritlag sedan ta dem till seger. Du kan även välja hela laget layout på området. Använd vänster och höger piltangenterna för att styra ditt lag. Gå snabbare, tryck på mellanslagstangenten. Kom ihåg att du måste försvara ditt mål och inte låta bollen komma igenom. Njut av matchen!

 

Ragdoll Goalkeeper

Ragdoll Goalkeeper

Ragdoll Goalkeeper är en stor sport spel som är enkelt nog att spelas av vem som helst. Du uppdrag är att stoppa bollen från att nå fram. Använd din kropp blockera inkommande bollen och gör din lag vinna. Klicka bara på kroppen av spelaren och sedan dra den till den riktning där du vill att det ska gå. Du måste ha snabba reflexer för att kunna fånga snabba bollen. Vara fokuserad och hålla ögonen på skärmen.

 

Really Bend It Like Beckham

Really Bend It Like Beckham

Verkligen Skruva den som Beckham är spelet att spela om du vill öva dina sparkar. Du måste vara stark och kunna sparka som David Beckham, och detta är ett perfekt tillfälle att förbättra den. Försök att överlista försvarare genom att göra den bästa kurva boll någonsin. Experimentera med olika sparkar tills du hittar en som fungerar för dig. Var försiktig, vet försvararen vad han gör och kommer inte låta dig vinna lätt.

 

Super Kicks!

Super Kicks!

Super Kicks! är en väldigt cool sätt att öva din fotboll. Din tränare vill att du ska vara perfekt när matchen börjar, så får du en boll som du kan spela med för att förbättra din skicklighet. Ditt mål är att hålla bollen i luften så länge du kan. Detta låter mycket enkelt men en enkel distraktion gör bollen falla till marken. Så koncentrera och hålla koll på bollen. Hit vänster musknapp att sparka den.

 

Taz Football Frenzy

Taz Football Frenzy

Taz fotboll Frenzy är en sport spel som inget annat. Hjälp Taz som han försöker att göra mål en touchdown. Du kommer att stöta på en hel del motståndare så undvika att tacklas. Det finns också en hel del hinder på marken som kommer att sakta ner dig om du trampar på. Håll utkik efter dem hoppande hotdogs, kommer de att ge dig några förstärkningar som du kan använda mot dina motståndare. Titta Taz fest och dans när du har kommit till slutet zonen.