Pusselspel

Med pusselspel får du slappna av.

Testa de klassiska pusselspelen väcker din hjärna med bilder, färger och labyrinter. Spela våra klassiska spel som tetris och mahjong för att uppfriska ditt minne.

I pusselspel kategorin har du hundratals alternativ att välja emellan!

 

Black Spiderman Jigsaw Puzzle

Black Spiderman Jigsaw Puzzle

Svart Spiderman Jigsaw Puzzle är en akademisk spel som varje barn kommer att älska. Ditt mål är att komplettera bilden genom att ersätta varje platta till sin rätta plats. Gång av en, när du gör rätt drag, kommer den att visa långsamt Black Spiderman. Ställ in timern och se hur snabbt du kan avsluta spelet, sedan jämföra den med dina vänner för att se vem som är bättre. Ha kul med svart Spiderman i detta pusselspel.

 

Jigsaw Spiderman

Jigsaw Spiderman

Jigsaw Spiderman är ett pussel spel som alla kommer definitivt att njuta. Du kommer att ha möjlighet att spela hårt hårt mer eller desto lättare en. Några pusselbitar kommer att bli en bra start och gå vidare för att främja när du blir bättre i detta spel. Lek med dina vänner och se vem som är snabbast. Visa för din mamma att du varit en god pussel spelare på grund av din hårt praktik.

 

Puzzle Mania: Lovable Pets

Puzzle Mania: Lovable Pets

Puzzle Mania: Lovable husdjur är en avkopplande pusselspel som kommer att bli av med din stress. Bara ta det lugnt och placera varje platta ordentligt på bordet. Klicka bara på en pusselbit för att fästa den till din markör och klicka sedan på vänster musknapp upprepade gånger för att rotera den. Den pusselbit automatiskt snäpper på plats när du är på rätt del av styrelsen. När du är klar med pusslet, ta en titt på alla de gosiga små husdjur som visas i bilden.

 

Big Puzzle

Big Puzzle

Big Puzzle är en avkopplande spel som kommer att underlätta ditt sinne. Lindra stress genom att ta det lugnt och avslutat pusslet i din egen takt. De pusselbitar är stora nog att göra det lättare för dig. Klicka bara på varje bit och placera den på bordet där den hör hemma. Du kan ha kul med detta spel om och om igen eftersom de plattor kommer att vara annorlunda nästa gång du spelar. Ha det så kul!

 

ClickPics

ClickPics

ClickPics är ett roligt pusselspel med fyra intressanta bilder som du kan spela med. Välj svårigheter, lätt, normal eller hård. När spelet börjar måste du placera alla bitar på rätt innan tiden rinner ut. Klicka bara på ett pussel kakel sedan flytta den med musen. Använd piltangenterna för att rotera pjäsen. Tricket är att börja med kanterna först sedan arbeta dig fram till mitten. Prova det här spelet med dina vänner och har massor av spänning.

 

Flowers Jigsaw Puzzle

Flowers Jigsaw Puzzle

Blommor Jigsaw Puzzle är en mycket avkopplande spel. Ha kul medan du försöker komplettera bilden genom att placera varje platta till sin rättmätiga plats. Du vet att du har placerat den på rätt sätt när den snäpper på plats. Plocka upp en pusselbit och studera den noga. Försök att titta på detaljerna så att du får en ledtråd till var du kan lägga den. ta din tid och inte rusa i efterbehandling hela bilden.

 

Jigsaw Puzzle

Jigsaw Puzzle

Jigsaw Puzzle kommer säkert att hjälpa dig att slappna av och lindra din stress borta. Spela med detta spel för att lugna ditt sinne. Titta som en vacker natur utvecklas långsamt när du lägger bitarna på rätt plats. Du kan spela ensam eller tillsammans med en vän. Det finns en hel del pusselbitar här så ta din tid och stressa inte att avsluta det. Klicka bara på ett pussel platta och dra den till styrelsen med hjälp av musen.

 

Jigsaw Puzzle: Boy and Goat

Jigsaw Puzzle: Boy and Goat

Pussel: Pojke och get är ett roligt spel att spela så att du kan koppla av och ha en bra tid. Allt du behöver göra är att placera pusselbitar korrekt på kortet. Sakta reformera bilden där en pojke är kärleksfullt kramar en liten get. Spela detta spel om och om igen så att du kan träna och vara en av de bästa i trakten. Klicka bara på ett pussel kakel klicka igen i det område där du vill placera den. Ha så kul!

 

My Jigsaw Christmas

My Jigsaw Christmas

Min Jigsaw Julen är ett roligt spel där du får välja vilken bild som du vill spela med. Det finns flera vackra bilder, kommer alla av dem påminna dig om julen. Det finns två lägen även här, avslappnad och Time Attack. I Avslappnad läge kan ta det lugnt eftersom det finns ingen tidsbegränsning. I Time Attack läget, se om du kan slå klockan och komplettera bilden innan det löper ut.

 

Puzzle Mania - Freak Show

Puzzle Mania – Freak Show

Puzzle Mania – Freak Show är ett pusselspel som kommer att hålla dig underhållen under en lång tid. Försök att avsluta bilden så fort du kan och se om dina vänner kan bryta dig personlig rekord. Bildandet av pusslet plattorna ändras varje gång du spelar det så utmaningen blir kvar även om du spelar om och om igen. Det finns ett utrymme längst ner på skärmen där du kan placera pusselbitar som du inte kan använda ännu.

 

Puzzle Mania - Hide and Seek

Puzzle Mania – Hide and Seek

Puzzle Mania – Hide and Seek är en enkel pusselspel som du kan njuta om och om igen. Du kommer att få samma bild, men spelet blir svårare och svårare väldigt runda som antalet pussel stiger. Varje v avslutas tillräckligt snabbt för en större poäng. Klicka bara på en bricka för att ta tag i den och placera den var som helst på bordet. Spela detta med dina vänner och se vem som kan avsluta hela pusslet snabbast.

 

Puzzle Mania - The Last Mission

Puzzle Mania – The Last Mission

Ha kul med Puzzle Mania – det sista uppdraget. Här är ett enkelt pusselspel som ändras varje gång du spelar det. Plattorna genererar slumpmässigt så att du har en ny uppsättning plattor varje gång. Sätta ihop bitarna en efter en och långsamt avslöja bilden där en fågel Fenix ​​tar en super hjälte till hennes sista match. Bilden kommer att göra dig undrar vad äventyrlig sak kommer att hända härnäst till hjälten.

 

Puzzle Mania - The Party

Puzzle Mania – The Party

Ha kul med Puzzle Mania – partiet. Komplettera bilden genom att placera brickor på deras rätt område. I början, ta en lång titt på bilden för att se hur allt är placerat. Klicka sedan på start för att börja spelet. Placera bitar en efter en på bordet. Det finns ett utrymme nedanför där du kan lägga en del av de plattor som du inte behöver ännu. Prova att avsluta pusslet så fort du kan.

 

Suzuki Bike Jigsaw

Suzuki Bike Jigsaw

Suzuki Bike Jigsaw är ett pussel spel som skapats speciellt för alla Suzuki fans. Tryck bara på Shuffle och börja bygga bilder genom att dra alla bitar i sina rätta positioner med hjälp av musen. Du kan också flytta mer än ett stycke, välja önskade element med Ctrl + vänster klick. Välj ett av fyra lägen av spelet att plocka lämplig svårighetsgrad. Du kan också stänga av tid nedräkning.

 

White Jigsaw

White Jigsaw

Vit Jigsaw är ett mycket enkelt spel som du definitivt skulle ha om du vill koppla av. Grafiken är så minimal, allt du ser är vita pussel kakel – något som andra spel där det finns massor av förvirrande färger. Du behöver bara ställa in alla brickor på brädet och det är det. Kom ihåg att börja med hörnen sedan långsamt placera en bricka efter den andra går till mitten, kommer detta att hjälpa dig avsluta hela pusslet mycket snabbare.

 

Bomboozle

Bomboozle

Bomboozle är en söt pusselspel där du kan rita linjer för att eliminera block. Så här fungerar det: Om du ser en grupp på tre eller fler block av samma slag, bara dra en linje som kommer att ansluta dem alla och de kommer magiskt försvinna. Anslut sex eller fler block och du kommer att få en bonus objekt. Det kommer också att vara en flerfärgad blocket, kan det användas med alla färger som du vill.

 

Bongo Balls

Bongo Balls

Bongo Balls är en cool och galen spel fullt av spänning och nöje. Hoppa upp och ner i skratt när du hjälper apan rensa stranden Bongo Balls. Rada upp bollar med samma färg för att ta bort dem. Ju fler bollar du bort i ett enda drag desto bättre. Ta noga sikte, eftersom det inte finns plats för misstag i bongo världen! Du hittar den speciellt irriterande när bollarna når hålet, då du kommer att behöva börja om igen. Få vilda och spara apan i denna galna spel som heter Bongo Balls!

 

Brainy's Haunted House

Brainy’s Haunted House

Du betalar ett besök i ett spökhus. Målet är att öppna kassaskåpet dolda somwhere i den stora hallen med rätt kod. Du måste få det genom att spela olika pusselspel och följa några tips som du skall få afrer efterbehandling varje uppgift. Spela bilden matchning och andra spel logik, samla listade objekt och ta reda på den rätta koden. Fokusera och kom ihåg att tiden är emot dig.

 

Bubble Sky

Bubble Sky är en mycket trevlig version av ett populärt bubbla spel, som du säkert kommer att älska. Det sticker ut tack vare sina häftig grafik och den spännande utmaningen den erbjuder. Du kommer att skjuta från botten av skärmen bubblor som knippen upp i mitten av skärmen. Se till att du siktar på de som har samma färg för att kunna bli av med dem. För varje uppsättning som du eliminerar får du poäng. Tveka inte att använda väggar för att komma till bollar som finns på toppen av klustret.

 

Bubble Swap

Bubble Swap

Bubble Swap är ett riktigt bra pusselspel som ger en ny typ av utmaning. Det kommer att finnas djur som fångats i bubblor som faller från toppen av skärmen. Du kan få dem att försvinna genom att göra dem landa på ett element av samma typ. Byt djur i kolumnerna genom att klicka på vänster musknapp. Du måste vara snabb för att undvika misstag. När tiden mätaren går ut, kommer spelet vara över!

 

Clickplay Time 2

Clickplay Time 2

ClickPLAY Tid 2 är en hjärna stretching pusselspel som underhåller och hjälper till att behålla fokus på samma gång. Använd musen för att spela många pussel, pussel och uppdrag gåta och alltid komma ihåg att tänka innan du bestämmer dig för att svara. Du kan alltid återställa nuvarande nivå för att börja om om något går fel. Så tänk, peka, klicka, dra och släpp för att slutföra alla 20 nivåer!

 

Cover Orange Players Pack 3

Cover Orange Players Pack 3 ger dig 50 nivåer av roliga och spännande! Uppgiften är inte lätt: du måste skydda apelsiner från de farliga regndroppar som faller från ett moln passerar ovanför dem. Ta frukten till en säker plats, där dropparna inte kommer att nå dem. Använd föremålen finns på varje nivå för att ställa in dem i rörelse och att ta dem till en säker gömställe. De kommer att vara mycket glad om de överlever, och du kommer att kunna prova dina kunskaper på följande nivåer. Ha så kul!

 

Cute Blue Adventure

Cute Blue Adventure

Cute Blue Adventure är ett pusselspel som får dig att använda din hjärna. Om du letar efter en stimulerande utmaning, då är du på rätt ställe. Få bollen till den röda utgången på varje etapp. Du måste ange den från rätt sida, ha detta i åtanke när du planerar dina drag. Använd piltangenterna för att skicka bollen i önskad riktning. Kom ihåg att den behöver en mur för att kunna sluta. Om du låter den flyga utanför skärmen, måste du upprepa nivå.

 

Cyclop Physics Players Pack

Cyclop Fysik Players Pack är ett spel som kommer att tillfredsställa även de mest krävande spelarna. Om du letar efter några häftiga intellektuella utmaningar, är detta platsen för dig! På skärmen ser du två typer av ansikten: röda onda sådana och gröna bra. Ta med dem till deras motsvarande plattformar så fort du kan för att klara en nivå. Klicka på dem för att ändra deras form och satte dem i rörelse. Efter att ha slutfört alla steg, kan du kolla in Level Editor, där du kan göra dina egna pussel!

 

Fit It Quick

Fit It Quick

Montera det snabbt ger dig en möjlighet att testa dig själv i en intressant hjärnan utmaning. Din uppgift på varje nivå är att passa in i de färgade block i ljusblå utrymmen. Scenen kommer att slutföras när alla av dem är täckta. Flytta runt blocken genom att ta tag i dem och dra med muspekaren. Ibland kan det finnas lite utrymme på spelskärmen. Du kan behöva flytta några kvarter bort, för att göra en passage för andra. Se om du kan få tre stjärnor på vardera av de 30 nivåer som finns i spelet!

 

Flooded Village

Flooded Village

Översvämmade Village är ett bra pusselspel som du kan spela i timmar på slutet. Gräv igenom sand block för att ta vatten från floden till planterade frön och pirater angelägna att börja segla. Ju längre in i spelet, desto större utmaning. Du kommer att få nya karaktärer, hinder och möjliga drag på högre nivåer. Försök att inte göra alltför många klick för att få en bättre poäng. Ha kul!

 

Folds - Origami

Folds – Origami

Folds – Origami ger dig ett utmärkt tillfälle att lära sig att skapa några underbara papper konst. Formen du måste bilda indikeras av den streckade linjen. Greppa papperet från ena sidan och vik den. Skapa den tilldelade siffra och se om det omfattar förlagan i mer än 80%. Kom ihåg att på varje steg du har ett begränsat antal drag som du kan göra. Njut!

 

Fragile Vase

Fragile Vase

Fragile Vas är ett spel för dem som inte är rädd för riskfyllda situationer! Gör vad du kan för att få den gyllene vas säkert till botten plattformen. Det vilar på trälådor och häckar som du kan eliminera med ett enda klick. Bli av dessa skikt på ett sådant sätt att vasen inte faller ner till golvet. Om detta händer, kommer det att bryta och du kommer att bli tvungen att starta om nivån. Lycka till i denna krävande uppgift!

 

Gemlink Bomb Edition

Gemlink Bomb Edition

Gemlink Bomb Edition är ett pusselspel för ambitiösa spelare. Det kommer att testa dina tänkande och fattning. Ditt mål på varje nivå är att ansluta alla de par av juveler av samma typ. Dra en linje från ett element till dess motsvarighet. För att slutföra en scen du inte bara måste ansluta alla paren, men också fylla i hela nätet med linjer. För att göra det ännu svårare, har du en begränsad mängd tid att göra detta. Tveka inte att använda knappen tips, det hjälper säkert dig lösa pussel!

 

Gold Strike

Gold Strike

Gold Strike är ett mycket spännande pusselspel full av tricks och roliga. Du är en gruvarbetare och du behöver för att få så djupt in i gruvan som du kan. Du kan göra detta genom att sprickbildning några stenar. Använd ditt val och kasta den på en hög av stenar som har samma färg. De bör vara två eller flera av samma slag som skall avlägsnas från väggen. Dessa bergarter långsamt kommer att närma dig, så du måste vara ganska snabbt för att undvika att krossas till döds.

 

Kris Mahjong

Kris Mahjong

Kris Mahjong är en utmanande och spännande pusselspel. Försök att para ihop alla element innan tiden rinner ut. Du måste bli av med dem alla till slut en nivå. Även det första steget kan utgöra en utmaning, eftersom du kommer att spela med en massa olika bilder. Två av dem kan paras ihop om du kan ansluta dem med en direkt linje. När du klickar på två matchande poster som de kommer att försvinna från skärmen och ett par sekunder kommer att läggas till din tid mätare. Lycka till!

 

Legend of the Golden Mask

Legend of the Guldmasken är ett spel som kommer att få dig helt hooked. Du har just flyttat in din farfars gamla hus. Eftersom han var en upptäcktsresande, det finns en hel del intressanta objekt gömda i olika rum. Börja ordna dem, genom att hitta de som nämns på listan längst ner på skärmen. Du kan också klicka på speciella föremål eller frågetecken som kommer att ge dig tips. Ange en fascinerande värld och se hur det är att vara en upptäcktsresande!

 

MushBooms Level Pack

MushBooms Level Pack

MushBooms Level Pack ger dig ännu roligare med exploderande bomber och svamp. Bli av med alla svamp på varje nivå för att gå vidare till nästa. Gör det med så få explosioner som möjligt för att få en bättre poäng. Varje steg har en annan utmaning och du måste använda din hjärna för att avsluta det. Denna stora Spelet innehåller 32 helt nya nivåer! Ha kul!

 

Oh, My Candy! Players Pack

Åh, min godis! Spelare Pack ger dig helt nya nivåer i denna coola pussel utmaning. Här får du även tips i början av spelet. När du lära dig grunderna, måste du lösa svårare pussel. Slutföra alla nivåer kommer inte att bli en lätt uppgift. Försök att tänka långt innan du börjar trycka in föremål. Om du fastnar kan du alltid starta om nivån. Lycka till!

 

Pathologic

Patologisk är ett pusselspel som kommer att stimulera ditt tänkande. Du är den vita bollen. Ditt mål är att samla alla de vita ringarna från styrelsen. Du kan flytta runt den med hjälp av piltangenterna. Observera att du kan trampa på en enda kvadrat endast en gång. När du har gjort det, kommer den automatiskt att blockeras. Välj rätt väg, så att du inte fastnar. Om du gör, bara att trycka på Backsteg-knappen för att försöka igen nivå.

 

Pick Up Sticks 2

Pick Up Sticks 2

Pick Up Sticks 2 är en enkel pusselspel som ger massor av skoj. Du kommer att bli ombedd att ta bort pinnar på färgen. En färg visas på toppen av skärmen. Titta noga på högen av pinnar och försöka klicka på minnet som krävs. Rensa upp hela högen så fort du kan för att få bättre poäng. Efter matchen, kommer din poäng göras online. Se om du har gjort mål tillräckligt bra för att ingå i topp tio.

 

REW

REW

Om du letar efter en ny typ av utmaning, då REW är det bästa valet för dig! Följ en mörk berättelse med konstiga och roliga karaktärer. Det kommer att visas i omvänd – från den sista scenen till den första. Se hur det utvecklas och vilka händelser leder fram till mordet. Klicka på objekt på skärmen för att använda dem. Ibland kommer du att få tips om var du kan klicka, vid andra tillfällen måste du räkna ut saker på egen hand.

 

Rome Puzzle

Rome Puzzle

Rome Puzzle ger dig dubbel underhållning. Här får du inte bara att testa dina kunskaper i en stor pussel utmaning, men du har också möjlighet att bygga en antik stad från grunden. Försök att tjäna så många resurser som du kan i pusselspel genom att kombinera minst tre identiska element. Du kan sedan använda resurserna intjänade för att bygga din stad. Du kommer säkert att känna en hel del tillfredsställelse när du ser din lösning växa till en livlig stad. Ha kul med denna givande spel!

 

Snow Queen 2

Snow Queen 2 är en absorberande matchande spel som du säkert kommer att njuta. Ditt mål på varje nivå är att samla alla de speciella elementen innan tiden rinner ut. Du kommer att samla in dem när de når botten av skärmen. Byt två element för att skapa rader med minst tre av samma slag. Gör det så fort som möjligt – om du klara nivån snabbt nog, kommer du få bonuspoäng. Du behöver god syn och färdigheter koncentration. Lycka till!

 

The Rise of Atlantis

The Rise of Atlantis

The Rise of Atlantis tar dig med på en fantastisk resa till mytiska landar på jakt efter den gömda skatten. Du kommer att stöta magiska pussel som bara kommer att släppa en bit av artefakten om du kan lösa dem. För att slutföra pusslet, bara göra en linje av tre eller fler identiska föremål för att få dem bort från brädet. Artefakten pjäs kommer sakta sjunka till botten och att släppas som du fortsätter att göra det här.

 

Ultimate Word Search

Ultimate Word Search

Ultimate Word Search är ett spel som garanterar timmar av ändlös underhållning. Du kommer att leta efter ord bland många brev. Orden visas på höger sida av skärmen. Försök att hitta dem så snabbt som möjligt för att få ett bra betyg. Detta spel är en stor möjlighet för engelska elever att förbättra sitt ordförråd. De ämnen som behandlas här allt från geografiska namn genom djur till mer specialiserade ämnen. Alla kommer att hitta något för sig själva!

 

Wordsearch: Halloween

Wordsearch: Halloween erbjuder ett roligt och utmanande tidsfördriv. Försök att hitta alla ord som anges på den högra sidan av skärmen. De är gömda i brevet nätet och kan skrivas i någon riktning, vertikalt, horisontellt och diagonalt. Välj en svårighetsgrad som passar dig bäst och försöker avsluta alla pussel. Tack vare detta spel du kommer att lära dig nya engelska ord som är anslutna till läskiga ämnen. Skicka det här spelet till dina vänner för Halloween och låt dem pröva sina egna färdigheter ord söka!

 

VW Camper Taxi

VW Camper Taxi

VW Camper Taxi är ett pussel spel som alla fans av Volkswagens oldschool fordon kommer att njuta. Starta spelet genom att trycka på Shuffle och bygga bilden av en sommarlägret genom att dra bitarna i sina rätta lägen. Använd musen för att flytta ett enda stycke och ctrl + vänster klick om du vill flytta flera element. Du kan välja mellan fyra olika lägen av spelet att välja fyra favorit svårighetsgrad eller stänga av tid nedräkning.

 

Yummy Panda

Yummy Panda

Yummy Panda är ett spel för alla som gillar original pussel utmaningar! Mata ängslig kanin med den runda panda karaktär att gå vidare till nästa nivå. För att göra detta måste du ändra formen på marken är det vistas på. Dra musen över det medan du håller nere vänster musknapp för att ändra det. Du måste samla minst en stjärna innan du når den hungriga kaninen. För att få bästa resultat, försök att ta alla tre av dem. Använd hjälp av andra djur på skärmen för att nå kaninen. Lycka till!

 

Zoo Keeper

Zoo Keeper är en söt liten pusselspel där du får spela med olika djur. Ta dessa djur från styrelsen genom att rada upp dem med tre eller fler liknande djur. Ju fler djur du bort i en rörelse, desto högre poäng får du. För att göra detta, klicka på ett djur och sedan klicka på den plats intill det att flytta dit och byta med djuret som är över den platsen. Gör detta om och om igen tills du når den högsta poängen.