Dora spel

Dora är en liten upptäcktsresande flicka som har blivit känd tack vare Nickelodeon’s TV-serier. I varje episod så ger hon sig ut på nya äventyr för att hitta något eller hjälpa någon.

Du kommer att älska den här söta tjejkaraktären. Dora spel inkluderar allt från pussel till äventyrspel.

Med Dora så kan du även snappa upp Spanska ord!

 

Dora La Casa

Dora La Casa

Dora La Casa är en riktigt rolig och intressant spel. Du kan göra olika aktiviteter kring Dora hem genom att gå till varje rum som du ser. Det finns så mycket att göra att du kommer att finna dig själv spela i timmar och inte bli uttråkad. Gå med Dora som hon introducerar dig till hennes familj och vänner. Spela alla hennes musikinstrument och interagera med allt som du hittar i alla rum. Utforska hela huset och se själv hur kul det kan vara utan att lämna ditt hem.

 

Dora Pirate Boat Treasure Hunt

Dora Pirate Boat Treasure Hunt

Dora Pirate Boat Treasure Hunt är ett spel värt att spela hela dagen igenom. Hitta dig själv i en riktigt cool piratskepp med Dora. Hjälp henne medan hon samlar in alla skatter utspridda runt området. Bättre fånga alla skatten innan piggies få dem först. När du har samlat alla skatter i området, ta verktyget stjärnan så att du kan öppna dörren. Denna dörr leder till nästa område där mer värdefulla föremål finns. Så ha kul mitt i havet i denna piratskepp sökning spel.

 

Dora Purple Planet Adventure

Dora Purple Planet Adventure

Dora Purple Planet Adventure är ett nytt spel som ger dig interplanetära roligt! Gå med Dora som hon förbereder en fest på Purple Planet. Rädda sina vänner som gick vilse i yttre rymden med hjälp av hennes rymdskepp. Ta partiets poster som har samma färg som främmande i det övre vänstra hörnet. Du kan också samla pärlor för bonusar. Kom ihåg att inte ta en asteroid eller om du måste göra om rundan. Avsluta alla nivåer och du kommer att festa med Dora och hennes färgglada vänner. Detta är verkligen en out-of-this-world äventyr!

 

Dora Puzzle Mania

Dora Puzzle Mania

Dora Puzzle Mania är ett spel så lätt men ändå så underhållande att du vill spela det om och om igen. Allt du behöver göra här är att sätta pusselbitarna i rätt del av bilden. Klicka på pusselbit flera gånger för att rotera den. Verket kommer automatiskt snäpper på plats om du är rätt. Du kan också tid själv och se hur snabbt du kan avsluta det här pusslet. Jag är säker på att du kommer att bli ännu snabbare efter flera försök. Fyll i Dora bilden och ha kul i det här enkla pusselspel som är full av film kyla!

 

Dora Rain Forest Adventure

Dora Rain Forest Adventure

Dora Rain Forest Adventure är ett spel fyllt med äventyr och djur roligt! Utforska skogen och hitta alla dolda djuren ska kunna gå vidare till nästa steg. Springa och hoppa över mystiska plattformarna och se upp för bananskal. Du kommer att märka att djuret ikonen på vänster sida blinkar varje gång du är nära att varelsen, så alltid vara alert eller att söta djur döljer igen. Du kan också samla bonus symboler som kan hjälpa dig på ditt uppdrag.

 

Dora Saves The Farm

Dora Saves The Farm

Dora Sparar Gården kommer att ge dig massor av animaliskt kul! Hjälpa till i gården med olika sysslor som du kan hitta över hela kartan. Du kan försöka att söka efter de djur som har vandrat upp sin bur eller göra andra nyttiga saker att göra medan du är i gården. Var inte rädd om du inte vet vad du ska göra, kommer Dora alltid vid din sida för att vägleda och inspirera dig på vägen. Avsluta varje syssla så fort du kan för att göra gården ren och snygg i slutet av dagen. Ha kul samtidigt hjälpa till!

 

Dora Say It Two Ways Bingo

Dora Say It Two Ways Bingo

Dora Say It Två sätt Bingo är ett roligt sätt att tillbringa dagen. Spela bingo med Dora i två språkalternativ – du kan ha henne tala på engelska eller spanska. Se om det kort som hon plockar upp från lådan passar en eller två ritningar i ditt kort, klicka på dem om du har. Om du inte ser något som matchar Doras kort, klicka på rutan för att låta henne välja ett annat kort. Du måste skapa en kombination eller ett mönster för att kunna vinna i detta spel.

 

Dora's Magical Garden

Dora’s Magical Garden

Doras magiska Garden är ett säkert, roligt spel för alla er som älskar blommor och växter. Ha en bra tid att experimentera på olika frön. Plantera dem i grytan, sätta några magiska tillväxt stoft, sedan vattna dem. Se när de växer framför dina ögon och se hur roligt varje planta kan ge. Var förvånad med sång och dans blommor. Trädgårdsarbete kan vara så roligt, särskilt när man är med Dora, så plocka upp din trädgård verktyg och bege dig till trädgården av förundran i det här riktigt cool spel för alla.

 

Dora Space Adventure

Dora Space Adventure

Dora Space Adventure är ett spel fullt av roliga och överraskningar. Följ Dora som hon försöker ta söta och färgstarka främlingar som hon har hittat sin egen planet. Men för att kunna göra detta måste du hjälpa första Dora i vissa uppgifter för att säkerställa de gulliga djuren en säkrare återvända till sitt hem. De uppgifter som du måste göra kommer att vara enkel men spännande. Du kommer att få välja vilka rymddräkt Dora kommer att använda också. Ha kul i detta utrymme äventyr med din favorit explorer och se hur långt i universum du kan gå.

 

Dora Spooky Forest

Dora Spooky Forest

Dora Spooky Forest kommer säkert att ge dig mycket skrämmande roligt! Hjälp Dora och Boots korsa skrämmande och mystiska skogen. Du måste först bli av Swiper genom att klicka på honom, på detta sätt blir det ingen leka medan Dora och Boots är på äventyr. En vänlig uggla visas för att hjälpa dig, kommer hon att guida dig genom skogen genom att låta dig följa henne tjuta. Du måste vara försiktig eftersom du kan hamna med ett annat djur, så lyssna klart innan du väljer var du ska gå.

 

Dora's Star Mountain Mini-Golf

Dora’s Star Mountain Mini-Golf

Doras Star Mountain Mini-Golf är en riktigt roligt spel som kommer att ge dig massor av skratt. Spela golf med din favorit tecknad karaktär. Slå bollen med precision för att ta den till hålet. Det finns flera steg här att du kommer att älska. Det finns hinder som gör det mer utmanande. Hit intressanta objekt och ta reda på vad de gör. Det finns några bonus saker som kommer att klara upp de hinder för att göra det enklare för dig.

 

Dora Super Silly Costume Maker

Dora Super Silly Costume Maker

Dora Super Silly Kostym Maker är mycket roliga spel som du kan spela om och om igen. Ha kul att klä upp Dora eller Diego med dummaste klänningen du kan hitta. Skapa den mest upprörande festklänning och skratta dig igenom varje minut av det. Få dem förberedd och gå med dem på festen och se hur roligt kläderna kommer att skapa. Du kan också skriva ut färdiga kläder så att du kan visa den för dina vänner, är jag säker på att det kommer skapa en hel del fnitter.

 

Dora: Swiper's Spelling Book Game

Dora: Swiper’s Spelling Book Game

Dora: Swiper s Spelling Book Game är ett roligt och pedagogiskt sätt att spendera din fritid. Lär dig att stava en massa ord, låt Dora visa dig hur. Du kommer att kunna spela med stavningen boken som hon har, men Swiper finns alltid där för att försöka förstöra den. Han kommer att gömma sig bokstäverna och du måste hitta dem och lägg dem tillbaka för att kunna gå vidare till nästa sida. Oroa dig inte, kommer Dora vara där för att guida dig längs vägen. Ha roligt medan vässa din stavning färdigheter i detta verkligen spännande spel.

 

Dora: Swiper the Explorer

Dora: Swiper the Explorer

Dora: Swiper Utforskaren är ett äventyr fylld spelet om Swiper och hans strävan att driva in sina förlorade leksaker. Samla alla objekt innan roboten fjärilarna få dem. Var mycket noga med att inte röra fjärilarna för de kommer skada dig. Flytta till varje område genom att samla alla leksaker som finns där. Denna roliga och livliga spelet kommer säkert att göra dig skrika av upphetsning på grund av alla åtgärder som den medför. Så ta dina vänner och hjälp Swiper i en-av-a-kind Dora spel.

 

Dora: Tico's Acorn Game

Dora: Tico’s Acorn Game

Dora: Tico har Acorn Game är ett spännande spel att spela samtidigt lära sig att räkna. Dora behöver dig att hjälpa till Tico samla in de nödvändiga ekollon. Du kan ha detta spel på tre nivåer; vilket innebär att du kan samla bara fyra ekollon eller så kan du välja att samla in fjorton! Dora kommer att räknas med dig när du fånga ekollon som faller från trädet. Slösa inte någon ekollon genom att låta dem falla till marken. Räkna ditt sätt till en annan rolig äventyr med vår favorit explorer och hennes lilla gulliga kompis.

 

Dora Matching Game

Dora Matching Game

Dora Matching Game kommer säkert vara ett roligt sätt att spendera din tid. Det ger dig många timmars underhållning och det är också mycket lätt att lära så att du kommer att börja att spela i ett ögonblick. Allt du behöver göra är att passa upp liknande kort för att få dem bort från brädet. Du kan ha 3 svårighetsgrader, beroende på hur hårt du kan göra. Börja med nivå 1 och när du tror att det är alltför lätt för dig då flytta upp en annan nivå. Låt Dora ger dig motivation avslutande varje nivå, vet hon säkert vad jag ska säga i alla situationer.