Star Games

Star Games

 

Conan O'Brien the Barbarian

Conan O’Brien the Barbarian

Conan O’Brien barbaren är en riktigt roligt spel som du kommer säkert att älska. Vår favorit stjärna är fångad i medeltiden och han måste komma ut innan han blir galen. Ta ner alla fientliga soldater genom att ge dem din onda skallning. Styr Conan med vänster och höger piltangent. Hit upp piltangent för att hoppa. Sparka på mellanslagstangenten för att försöka en skallning. Du kan också undvika eller avleda pilar och spjut bu trycka piltangenterna.

 

Eminem Mania

Eminem Mania

Eminem Mania är en cool och fräsch arkadspel att ni alla rap älskare kommer säkert njuta. Hjälp Eminem på hans strävan att samla så många guld cd är som han kan. Alla CD är i varje område bör gripit innan han kommer att kunna gå till scenen och utföra. Det kommer att finnas flera paparazzi fotografer som kommer att försöka ta Eminem att ta några bilder, inte låta det hända genom att styra rapparen till den säkraste vägen.

 

Star Fly

Star Fly

Star Fly är en färgstark spel som är enkelt nog att spelas av vem som helst. Styra bräckliga lilla stjärnan genom labyrinten. Undvik att träffa väggar och andra föremål som kommer att göra din stjärna dör. Om du ser en lila stjärna, fånga den för bonuspoäng. Se om du kan göra det till slutet av scenen. Flytta din stjärna med hjälp av piltangenterna på tangentbordet. Du kan pausa spelet genom att trycka på P-tangenten. Ha så kul!

 

Star Runner

Star Runner

Star Runner är en söt och rolig arkadspel. Du styr en stjärna löpare med ett uppdrag. Uppdraget är att samla alla stjärnor i varje område. Det finns onda varelser lurar runt som kommer att försöka hindra dig från att utföra din uppgift, så försök att undvika dem. Du kan gå på plattformar och stegar klättra för att få till varje stjärna som du ser. Du måste också vara medveten om vissa plattformar, särskilt de som är blåfärgad. De kommer att kollapsa om du står för länge på dem.

 

Rick Astley

Rick Astley

Rick Astley är en frågesport spel som säkert kommer att få dig att skratta. Läs frågan noggrant. Läs sedan varje val som du har under sedan tänka hårt på vad svaret på frågan kan vara. Det hjälper mycket om du känner till låten och stjärnan. När du har bestämt, klickar du bara på brevet som du väljer. Du kommer att veta om du är rätt när du klickade på skrivelsen av ditt val. Lycka till!

 

Jessica Simpson Styling Game

Jessica Simpson Styling Game

Jessica Simpson Styling Game är spelet för dig om du älskar mode och ser bra ut. Gör din favorit popstjärna sticker ut från resten genom att ändra hennes utseende helt. redigera allt om henne, inklusive hår och hudfärg. Du kan också ge henne några kläder som alla hennes fans kommer att älska. Klicka bara på ikonerna för att se vad dina val är i varje kategori. När du har ändrat sitt utseende, kan du ändra sedan bakgrunden för en mer personlig touch.

 

Justin Bieber

Justin Bieber

Justin Bieber är ett bra spel för alla er pop fans där ute. gör Justin se ännu mer anmärkningsvärt genom att rätt färger. Justera nyans av hans hår, ögon och hud. Efter det kan du prova på några solglasögon och halsband och välj de som ser bäst på honom. Du kan även ändra hans skjorta att matcha hans utseende. Gör Justin mer bedårande och han kommer säkert att älska dig för det.

 

Scarlett Johansson Celebrity Makeover

Scarlett Johansson Celebrity Makeover

Scarlett Johansson Celebrity Makeover är ett riktigt coolt spel. Gör din favoritfilm Star Shine ännu mer med hjälp av din kreativitet och modekänsla. Ändra hennes utseende genom att tillämpa smink och andra tillbehör. Du kan ändra hennes frisyr och ögonfärg också. När du är klar, klickar du bara på FÖRE & EFTER knappen för att se hur mycket ändrar du har gjort. Du kan spela detta spel om och om igen tills du har hittat den perfekta leta efter henne.

 

Suzi Says

Suzi Says

Suzi säger är ett roligt spel för alla er datanörd. Suzi vill ha ett spel med. Hon vill veta hur mycket du vet om prylar. Så hon ska säga vad hon vill och det är upp till dig att ta det objektet från markeringen. Hon kanske vill ha en videokamera, en DVD-spelare eller en bärbar dator. Du måste vara snabb, så att du kan nå det önskade resultatet att gå vidare till nästa runda. Hålla skärpan och ha kul med Suzi!

 

Tom Cruise Celebrity Makeover

Tom Cruise Celebrity Makeover

Skapa ett nytt utseende på din favorit filmstjärna med Tom Cruise kändis makeover! Du kan ändra honom helt, som börjar med håret ned till kläder. Välj först den frisyr som du tror kommer att göra honom att se bättre. Efter det kan du ändra färgen på hans ögon och läppar. Lägg till några solglasögon och smink för mer stil. När du är klar med dem, är det dags att besluta om vad han kommer att bära. Du kan ändra bakgrunden också.