Hästspel

De är stora, de är vackra och de är starka! Det här är kategorin för alla som har drömt om att få en egen häst och att lära sig att rida! Hästspel är perfekta för alla djurälskare. Kolla själv hur roligt det är att spendera tid med dessa vackra skapelser!

I hästspel har du flera gratis spel att välja mellan. De är färggranna, skojiga och roliga. Det finns olika slags hästar i våra spel. Vi har stora hästar, tävlingshästar, ponny-hästar och olika tecknade hästar som My Little Pony -hästar. Du får sköta om dem, fixa upp dem, tävla med dem och leka med dem.

Hästspel passar alla men de är populärast bland våra yngre tjejspelare. De spelar hästspel oftast ensamma eller med kompisar. I fall du känner någon som tycker om att läsa hästtidningar eller hästböcker kan du vara säker på att de kommer att älska våra spel. Det absolut roligaste med hästspel är att de är mångsidiga, så alla hittar sina favoriter.

Hästspel erbjuder den mest givande underhållningen för alla hästälskare. Det är ju få av oss som kommer att få chansen att sköta om riktiga hästar. Hästspel ger oss möjligheten att njuta av hästarna ändå. Nu ska du spela och ha skoj!

 

Racehorse Tycoon

Racehorse Tycoon

Racehorse Tycoon är ett riktigt bra spel där du kan ha din egen lag för att tävla och träna din häst. Du får bestämma allt här – från vad hästen du ska köpa till utbildare och din transport fordon. Du måste välja bra och plocka bara de bästa som passar din budget. Hantera din egendom väl och du kommer säkert lyckas i ditt företag. Träna din häst väl så att det kommer att segra i loppet.

 

Enjoyable Horse Racing

Enjoyable Horse Racing

Trevlig hästkapplöpning och ta reda på om du har tur nog att vinna stort. Välj de hästar som du tror kommer att nå mållinjen först. Titta på deras profil för att ta reda på om de är starka eller tillräckligt snabbt för att prestera bra. Välj vilken häst kommer att sluta första eller andra eller tredje. När du har bestämt dig, klicka på Start-knappen för att starta loppet. titta och heja på dina hästar när de snabba mot slutet av spåret. Lycka till!

 

Stay the Distance

Stay the Distance

Stay the Distance är en häst racing spel som du kommer säkert att njuta av. Det beror på att det ger dig roliga och spännande som du behöver. Det har också rätt mängd utmaning att hålla dig komma tillbaka för mer. Du kommer att välja vilken häst att tävla. När loppet startar du behöver för att dyka din häst på rätt sätt, hålla hastigheten och energi så att du når mållinjen utan att göra hästen alltför utmattad.

 

Horsey Racing

Horsey Racing

Horsey Racing är ett mycket enkelt spel som du kan spela om du älskar hästar. Välj en av de söta små hästar innan du fortsätter med tävlingen. När loppet startade, måste du kontrollera din hästs hastighet. Du kan också göra din häst hoppa genom att klicka på musen. Dubbelklicka på en mycket högre hopp. Du kan anpassa hastigheten beroende på din skicklighet. Köra snabbare om du tror att du har mycket snabba reflexer. Kör långsammare för att vara säker.

 

Charger Escape

Charger Escape

Charger Escape är en riktigt cool pusselspel som du kommer att njuta. Hitta ett sätt att ta vackra hästen med dig. Det finns objekt runt som du kan använda för att lyckas. Klicka på några intressanta objekt i rummet och se vad de gör. Andra kan samlas som kan användas senare i spelet. Utforska hela rummet och hitta den bästa rutten för utrymning. Vissa saker kan kombineras med varandra för att ge önskvärda resultat.

 

Magic Horse Jigsaw

Magic Horse Jigsaw

Magiska häst sticksåg är ett enkelt och avkopplande spel som säkert kommer att bli en av dina favoriter. Sakta avslöja hästen genom att placera varje pusselbit i sitt rätta läge. Bara klicka och dra varje bit och det kommer automatiskt snäpper på plats när du har rätt. Börja med hörnen sedan långsamt gör din väg till centrum för att göra det lättare för dig. När du är klar kan du förundras på den vackra vita hästen på bilden slog sedan på RESET-knappen för att spela vinning.

 

My Cute Pets

My Cute Pets

My Cute Pets är ett riktigt roligt spel att spela för tjejer som älskar söta djur. Ta hand om några härliga husdjur: en hund, katt och en ponny. Ge dem alla deras behov för att säkerställa att de håller sig frisk och lycklig. De kommer att berätta vad de behöver och du måste göra det innan tiden tar slut. Sköta alla sina behov och dina husdjur kommer säkert att älska dig i gengäld. Hantera din tid väl vara den bästa sällskapsdjur ägare i stan.

 

Nina the Horse Jockey

Nina the Horse Jockey

Nina Hästen Jockey är en riktigt kul klä upp spelet. Du kan skapa den perfekta kläder för Nina att hon kommer att använda på nästa lopp. Du kan välja varje enskild sak som hon kommer att använda i loppet, inklusive hennes hjälm. Du kan också ändra utseende på sin häst. besluta om dess färg och sadeln det kommer att bära. Klicka bara på ikonerna som finns på vänster sida av skärmen för att börja surfa.