Arkadspel

Våra arkadspel har många olika slags spel. I denna genre skall du vara snabb och reagera hastigt.

Här hittar du allt du söker, vi har Tetris, Mario spel och andra coola spel.

Arkadspel orkar du spela hur länge som helst!

 

Beat The Fly!

Beat The Fly!

Beat The Fly! är den i särklass mest realistisk simulering av insekt dödande online! Dina fiender är irriterande flugor som behärskar konsten att undvika dina träffar. Använd din fly-swatter att döda varje insekt som flyger in och landar på ditt bord. Hit dem med noggrannhet och snabbt, så att du inte skrämmer bort dem. Efter varje försök kommer du att se en detaljerad värdering, inklusive din tid och andelen lyckade träffar utförs med flugsmälla.

 

Bomb It

Bomb It

Bomb It är ett mästerverk av ett spel. Den har mycket häftig grafik som är både färgstarka och fascinerande. Spelet är bara awesome. Du får kontrollera en av de fyra söta robotar, utrustade med bomber som kan förstöra allt som är runt det. Använd dessa bomber att hitta över kartan. Du kommer att stöta på några fiender längs vägen, tid dina bomber försiktigt så att det kommer att slå precis som din fiende närmar sig. Det finns också bonus objekt som du kan plocka upp: några kommer att ge dig mer liv och punkter och en del kommer att ge dig mer kraftfulla bomber.

 

Bubble Struggle 2

Bubble Struggle 2

Bubble Struggle 2 ger dig många nya spännande nivåer av bubbla poppar kul! Du är utrustade med dödliga harpun vapen. Allt du behöver göra är att undvika och förstöra bubblor som kommer att hoppande omkring dig. Använd piltangenterna vänster och höger för att flytta din karaktär. Tryck Mellanslag för att skjuta ditt vapen. När du är klar alla nivåer kan du prova ”Staying alive”-läge. Eller bjuda in en vän och gå head to head i två spelare läge. Ha så kul!

 

Bullethead

Bullethead

Bullethead är en stor utmaning som kommer att testa dina förmågor. Innan du börjar det roliga, se till att dina kontroller är inställda på det mest bekväma sättet. Din karaktär kan gå åt vänster och höger, hoppa och skjuta uppåt. Den har också en speciell förmåga att läka stupade kamrater. Försök att bli av med alla fiender på skärmen och se till att du undvika deras attacker. Fånga bonusar för att aktivera speciella funktioner som en sköld eller en dubbel eller trippel skott.

 

Clumsy Scientist

Clumsy Scientist

Ge dig ut på ett vetenskapligt äventyr i klumpiga vetenskapsman! Det här spelet handlar om problemlösning och finna sinnrika lösningar. Det kommer också att ge dig massor av tillfredsställelse om du är ett fan av vetenskap och kemi. Hjälp den roliga professorn hitta rätt formel och vinna beundran av hans kollegor. Han måste passera genom många olika rum innan han kommer till huvudlaboratoriet. Lös pussel med hjälp av musen. Du kan behöva leta efter några ytterligare objekt för att kunna gå vidare.

 

Color Belt

Färg Belt är ett utmanande spel som kommer att testa dina reflexer och färdigheter observation. Du styr en stång som består av 5 block i olika färger. Flytta den upp och ner med hjälp av piltangenterna. Bollar i en av de 5 färgerna kommer att skjutas på polen från två sidor av skärmen. Se till att de drabbade sina respektive rutor. Du kommer att förlora hälsa om de rör fel blocket. Försök att överleva så länge som möjligt och samla tillräckligt med poäng för att nå toppen tio genom tiderna online-spelare!

 

Deep Pearl

Deep Pearl

Djupt Pearl är en cool version av Bubble Shooter spel. Här kan du spela djupt under vattenytan. Ditt jobb är att bli av med alla bollar från skärmen genom att skapa kombinationer av minst tre bollar av samma färg. Du kan göra det genom att skjuta andra bollar från botten av skärmen. Om du inte gör en kombination under ett drag, kommer nya bollar att växa på befintliga grupperna. Försök att få så många poäng som möjligt på varje steg. Du kan också tävla med en vän för den högsta poängen!

 

Discover USA

Discover USA

Resa genom USA i Discover USA! Detta spel är en blandning av olika utmaningar. De kommer alla att bekanta dig med monument av amerikanska arvet och naturen. På varje nivå måste du fylla i tre uppgifter: Bubble Shooter, en finna skillnader utmaning, och en byta spel. Var och en av dem kommer att visa samma bild av en plats i USA. Försök att gissa var det är och vad är namnet på den synen! Ha kul!

 

Farm Mania

Farm Mania

Kom och spela Farm Mania där du får hantera din egen trädgård och grödor växt. Odla olika växter som ger dig inkomst. Ta hand om dem på rätt sätt eller kommer de att dö. Det finns massor av saker som du kan göra i din gård som kommer att generera pengar så att du kan köpa uppgraderingar och nya saker. Du kommer att få hjälp från olika karaktärer för att göra din gård arbeta mycket lättare. Ha så kul!

 

Frankentory

Frankentory

Frankentory är en underhållande arkadspel där du får styra Frankensteins monster! Hjälp honom att fly från labbet av sin skapare och smaka livets nöjen. Detta kommer inte att bli en lätt uppgift eftersom det finns många hinder och utmaningar som väntar honom på vägen. Försök att hitta smarta sätt att få honom ut ur varje situation. Klicka på objekt för att använda dem eller lagra dem i ditt lager. Se till att du inte missar något på skärmen, kan du behöva det för att lyckas. Njut!

 

Frantic Frigates

Frantic Frigates

Frantic fregatter är definitivt en av de coolaste piratlekar finns på vår webbplats! Striderna börjar det ögonblick du börjar spela, så förbered dig på en hel del action! Din båt följer din mus och avfyras automatiskt vid närmaste fiender. Se upp att inte få kontakt med dem och försöker undvika deras kulor. Se till att du samlar bytet de lämnar efter sig. Det kommer att vara mycket användbara i att uppgradera och utrusta ditt skepp. Antalet liv indikeras av ankarna i det övre vänstra hörnet av skärmen.

 

King Conquers Space

King Conquers Space

Kung erövrar rymden är en oldschool arkadspel. Ditt mål är att erövra alla planeter som visas i det övre vänstra hörnet av skärmen. Styra mängden av din flotta visas längst ned på skärmen kan du bara attackera en planet som är kraften är lägre än din. Planet flotta kvantitet visas som ett nummer på skärmen. Kom ihåg att din flotta återskapas snabbare ju fler planeter du besitter. Använd piltangenterna för att attackera önskade planet och styra galaxen inom 90 sekunder!

 

Missilebreak Outvaders

Missilebreak Outvaders

Missilebreak Outvaders är en intressant ta på klassiska spel som spelades på de första konsoler och hemdatorer! Det är en blandning mellan Space Invaders och Arkanoid. Gör vad du kan för att försvara din stad från utomjordingar. De kommer att skjuta laserstrålar på din infrastruktur. Du kan överföra det med baren som du flyttar med musen. När du klickar på vänster musknapp, kommer alla de blå strålarna explodera. Förinta alla er fiender och inte låta dem förstöra din stad!

 

Monkey GO Happy Marathon

Monkey GO Happy Marathon

Monkey Go Happy Marathon skapades för att tillfredsställa dem som älskar att göra apan lycklig! Den är perfekt för barn, eftersom det lär dem att hitta svar och lösningar själva. Klicka på saker på skärmen och hitta ett sätt att göra den gråtande apan må bättre. Från tid till annan får du också en bonus skede, där du kan pop ballonger med muspekaren! Det här spelet kommer säkert att sätta ett leende på ditt ansikte. Skicka den till dina vänner eller spela med hela familjen!

 

Nelly 2

Nelly 2

Ange den mystiska världen av Nelly 2! Du kommer hem från jobbet och känna lägenheten lite förändrats. När du går igenom det, upptäcker du någon från det förflutna är närvarande där. Konfrontera din tidigare själv och ge dig ut på en magisk och skrämmande äventyr! Använd WASD eller piltangenterna för att flytta. Utföra åtgärder genom att trycka på mellanslagstangenten. Leta efter magiska föremål och se upp för dödliga faror. Flytta framåt och inte bli alltför rädd för omgivningen!

 

Nyan Cat: Lost in Space

Nyan Cat: Lost in Space

Nyan Cat: Lost in Space tar dig med på en galen resa i rymden! Du styr din karaktär med enbart vänster musknapp. Få honom att hoppa från plattform till plattform och inte låta honom falla ner i avgrunden. Du kan utföra dubbla hopp genom att klicka på vänster musknapp två gånger i rad. Samla så många godsaker som du kan på dig vägen och bygga upp din poäng och multiplikator. Undvik fiender och försöka utnyttja några av de stora bonusar som finns!

 

Perspective

Perspective

Perspektiv är ett spel som kommer att förtrolla dig. Din herre är en gammal söt farmor. Försök att nå henne på varje steg utan att bli sårad. Använd piltangenterna för att flytta vänster och höger och Z för att hoppa. Tryck X för att se vad ett byte av perspektiv kan göra. Samla mynt och undvika fiender som flyger i luften och gå på marken. Följ historien om den gamla damen och bli helt uppslukade av detta spel!

 

Pyjaman

Pyjaman

Pyjaman är superhjälte i natten. När någon har en dålig dröm, han är där för att skrämma bort den. Se om du kan hitta sätt att bli av med dem alla. Klicka på objekt på skärmen för att använda dem eller för att gå framåt. Hitta kombinationer och geniala sätt som hjälper dig att skingra mardrömmar. När du gör det, kommer du att kunna gå vidare till nästa ställe. Njut av cool grafik och bra bakgrundsmusik i detta spel!

 

Red Ball 3

Red Ball 3 är en stor arkad plattform spel som bjuder på underhållning av bästa slag! Försök att få din älskade tillbaka från händerna på din onda rival. Du styr din runda karaktär med piltangenterna. Han kan rulla och hoppa på plattformar, driva saker och bada i vatten. Försök att samla så många stjärnor som möjligt på vägen till målet, eftersom de kommer att ge dig poäng. Använd föremål och anordningar som finns på skärmen på ett smart sätt och avsluta varje nivå med stil!

 

Resonance

Resonans är ett bra arkadspel som du säkert kommer att älska. Du kommer att styra en tjej som hoppar på plattformar byggda av noter. Du får välja om de visas på skärmen eller ej. Samla en anteckning först för att kunna ändra den nuvarande uppsättning. Använd de numeriska knapparna för att slå på och av motsvarande anmärkningar. Försök att avsluta nivåer så fort som möjligt och utan att förlora liv för att få fler poäng. Njut!

 

Santa Blast

Santa Blast

Santa Blast är en garanti för bra arkadspel! Träffa gamla skolan Santa som är på ett uppdrag att samla så många julklappar som möjligt. Starta honom från skorstenen genom att trycka på den röda knappen när mätaren är inställd på max. Kontrollera honom i luften genom att flytta musen åt vänster och höger. Studsa stora presenter och säckar av gåvor för att flyga högre och försöka samla de mindre leksaker. Du kan också plocka upp dynamit som kommer att hjälpa dig att få en extra skjuts vid varje given tidpunkt.

 

Save My Shadow

Spara mitt Shadow är en söt spel som garanterar ren arkad kul! Ta skuggan till slutet av varje steg, döda fiender och ta sig igenom farliga fällor. Styr din karaktär med WASD eller piltangenterna. Hit W eller pil upp för att hoppa. Tryck Mellanslag för att skjuta. Kom ihåg att du har en begränsad mängd kulor och hälsa, så spela klokt. Se hur långt du lyckas gå i detta stora arkad äventyr!

 

Shop Empire 2

Handla Empire 2 är en garanti för timmar av bra underhållning. Se om du kan bygga en lönsam köpcentrum. Denna verksamhet är inte lätt. Förbered dig för mycket utmaning och hårt arbete. Början är alltid den svåraste, så oroa dig inte om du stöter på problem i början. Detta spel är en stor strategisk och affärssimulering. Spara ditt spel och fortsätta bygga ditt imperium varje dag. Njut!

 

Space Monkey

Space Monkey

Space Monkey är en hög höjd arkadspel som erbjuder bra underhållning! Prova och se själv hur roligt det är att flyga genom luften med hög hastighet! För att starta apan, först dra den mot marken, släpp vänster musknapp. Du kan styra riktningen på dess rörelse i luften, genom att använda piltangenterna eller musen. Fånga så många bananer som du kan och fjädern från tunnor med sprängämnen för att få mer höjd. Ha kul!

 

The Riddance

The Riddance

Det Riddance är ett bra spel som garanterar ren plattform kul. Du styr en karaktär som har att göra en mycket hård uppgift. Du kommer att arbeta i en farlig värld full av hinder. Försök att komma till teleportera enheten utan att bli skadad. Använd din pistol för att förstöra block och göra ett sätt för dig själv genom den hårda terrängen. Styr din karaktär med piltangenterna. Tryck på uppåtpilen för att hoppa och C för att skjuta ditt vapen. Lycka till!

 

Tower Blocks

Tower Blocks

Höghus är en riktigt cool och enkelt spel som du kommer säkert njuta. Skapa den högsta byggnaden i staden genom att sätta block ovanpå varandra. Klicka bara på skärmen för att frigöra hängande blocket. Sätt ett block perfekt ovanpå varandra och du kommer att få bonuspoäng. Låt inte för många block faller ner eller du kommer att förlora spelet. Bara ta det lugnt och släppa blocken i rätt tid.

 

Tumble Fruit

Tumble Fruit

Tumble Fruit ger dig totalt 25 nivåer av ren frukt kul! På skärmen ser du ett gäng söta djur. Se till att du gör dem alla glada genom att mata dem med frukt. Drop äpplen, apelsiner och liknande genom att klicka på vänster musknapp. Försök att utfodra djuren med mat av exakt samma färg som deras. Du kan få bonuspoäng genom att beröra alla de röda prickarna på skärmen. Ha kul!

 

Sinterklaas

Sinterklaas

Sinterklaas är en cool spel som du kommer definitivt älska. Du behöver samla alla de gåvor som droppe i området sedan tar var och en tillbaka till höger skorstenen. Du kan också samla cookies för extra poäng. Det kommer att finnas irriterande fåglar som kommer att försöka sakta ner dig. Bli inte själv pickade av dessa fåglar eller du kommer att förlora ett liv. Bara hoppa över dem att ta dessa fåglar ner.

 

Ball Drop One

Ball Drop One är ett mycket enkelt spel, kommer du att kunna spela den på ett ögonblick. Det finns instruktioner som du kan läsa tillsammans när du spelar, kommer dessa att vara din guide för att göra höga poäng. Kom ihåg att olika bollar har olika effekter på din svarta bollen. Kom också ihåg att du kan justera storleken av er bollen genom att hålla ner vänster musknapp. Din boll kan upprätthålla 200 gupp innan den slutligen skjuts ut.