Roliga spel

Roliga spel kommer inte bara att ge dig en chans att testa dina förmågor utan kommer också att få dig att skratta ihjäl dig.

Här är det idéer som räknas så förbered dig själv för titlar som ’Pimpa min Zombie’, ’Sofa Bash’ eller ’Idiottestet’.

Roligt betyder underhållning!

 

Captain Braidy's return to the Bigtop

Captain Braidy’s return to the Bigtop

Kapten Braidy återkomst till Bigtop är en dråplig spel om kapten Brady och hans strävan att vara den högsta flygblad i hela cirkusen världen. Med hjälp av en kanon och en fjäder, skjut högt upp i luften för att nå maximal sändningstid. Du kan slå stötfångare, kommer de att studsa tillbaka upp. Men kom ihåg att olika stötfångare har olika effekter. Du kan också använda vissa ballonger som svävande i luften.

 

Infectonator - World Domination

Infectonator – World Domination

Infectonator – World Domination är ett coolt spel där du får att sprida ut ett dödligt virus som gör att människor agera som en zombie och sedan dö! Du behöver för att nå dina mål offer i varje område för att kunna ta emot poäng och pengar för att uppgradera din onda uppfinning. Klicka bara på var som helst på skärmen nära en person att börja infektera. Den smittade en kommer att köra efter resten av publiken att infektera dem också. Alltid göra ditt bästa för att kunna infektera andra delar av världen.

 

Merlin's Christmas

Merlin’s Christmas

Merlins Julen är en rolig arkad spel som där du får ha kul med Tomtens släde året runt. Santa är nästan redo att ge gåvor när avokado plötsligt attackerade och stal släden. Det är nu upp till dig att fånga dem medan greppa alla de gåvor som de kastar ut. Detta kommer inte att bli en lätt uppgift, eftersom snön vägen är fylld med hinder och faror. Undvik att bli träffad av dessa saker eller du kommer att förlora spelet.

 

Mushroom and Worm

Mushroom and Worm

Svamp och Worm är en enkel men rolig arkad spel att spela. Allt du behöver göra här är att krossa maskar med en bit av trä. De kommer att visas över hela svamp huvudet så att du bättre vara snabb och slog dem innan de gömmer igen Flytta Smasher runt med musen. Bara trycka på vänster musknapp för att svinga. Träffa så många maskar som du kan för en högre poäng. Ha så kul!

 

Sling

Sling

Sling är en riktigt bra spel med fin grafik och en rolig historia. Du måste hitta slem element som utomjordingarna har stulits. Sök alla grotta för det. Du kan öppna varje portal genom att vrida alla vred. Gör detta genom att sätta lite slem på den. Dra din karaktär med musen för att ställa in dess riktning och kraft släpp sedan vänster musknapp för att skjuta. Detta kommer att vara mycket lätt i början men kommer att få mer utmanande eftersom spelet går vidare.

 

Spongebob Squarepants: Dutchman's Dash

Spongebob Squarepants: Dutchman’s Dash

Har en hel del bra tid med Spongebob Squarepants: holländaren Dash! Utforska intressanta platser runt Bikini Bottom som du försöker lösa mysteriet överflödande Den flygande holländaren. Samla ballonger som ger dig extra poäng. Det kommer att finnas bonus objekt som du kan ta och använda för att kämpa mot fiender. När du är beväpnad, bara trycka på mellanslagstangenten för att använda din speciella attack. Flytta din karaktär runt med hjälp av piltangenterna.

 

Tornado Button Smashing

Tornado Button Smashing

Tornado Button Smashing är ett roligt arkadspel som kommer att göra dig förstöra en stad med en mycket kraftfull tromb. Skapa massförstörelsevapen genom att göra din tornado större och mer omvälvande. Gör detta genom att trycka på Enter upprepade gånger så fort du kan. Guide din tornado genom staden och hitta några saker som du kan spränga med W, A, S och D nycklar. Det finns också en tidsgräns till spelet så gör din undergång så fort du kan.

 

Weird Bicycle Game

Weird Bicycle Game

Weird Bicycle Game är en knäpp liten spel som du kommer säkert att älska. Betyg högre genom varar på din cykel så länge du kan. Rid till någon riktning du vill. Undvik all den vita nallar, de kommer få dig att tappa balansen. Så trampar klokt och långsamt med hjälp av musen. Styr din cykel graciöst och stadigt eller du kommer att höra dina vänner skrattar åt dig när du tappar balansen.

 

Breeder

Breeder

Uppfödare är en riktigt munter spel som låter dig föda så många kaniner som du kan. Försök att para ihop en manlig och en kvinnlig kanin genom att sätta dem bredvid varandra. De kommer sedan producera en viss avkomma som kommer att växa för att para ännu mer. Låt inte någon kanin få roboten i staketet. Det kommer också att finnas en del eldklot från himlen som du bör undvika. Producera så många kaniner som du kan, låt inte befolkningen sjunker till noll eller spelet är över.

 

Learn to Fly

Learn to Fly

Lära sig att flyga är ett roligt spel att spela där du får hjälpa en pingvin äntligen kunna röra vid himlen. Du måste nå önskad avstånd och höjd för att kunna gå vidare till nästa runda. Justera vinkeln på din pingvin att se till att hennes mage studsar på vattnet. Gör detta med noggrannhet för att nå längre efter att ha hoppat på rampen. Du kommer att kunna köpa nya objekt som kommer att hjälpa pingvinen utföra ännu bättre.

 

Turkey Target

Turkey Target

Turkiet Target är den mest spännande arkadspelet i hela gården. Du är en mycket användbar räv och du behöver för att få de kalkoner ur deras bur. Kasta ut dem till frihet en efter en. Kasta dem fint eller kommer de att dö på det elektriska stängslet. Du måste träffa mål eller gåvor för ytterligare punkter. Att kasta en kalkon, dra musen från sitt huvud justerar riktning och kraft. Släpp vänster musknapp när du är redo att kasta.

 

Panda's Bigger Adventure

Panda’s Bigger Adventure

Har några riktigt bra tider med Pandas Bigger Adventure! Du är en panda som behöver ta hand om vissa saker för att rädda Elvis. Res tillbaka i tiden där du kommer att träffa några intressanta tecken. Samla olika saker och objekt som kan hjälpa dig i din strävan. Allt du behöver göra är att klicka på ett objekt av intresse i området för att interagera. Du måste tänka på några användbara saker som du kan göra med de objekt du har plockat upp eller kommer de att bara göra din rygg packa lite tyngre.

 

Crazy Cannon

Crazy Cannon

Crazy Cannon är en riktigt roligt spel som du kommer säkert njuta. Spela med Ren och Stimpy. Hjälp Ren skjuta Stimpy från en kanon genom att justera vinkeln med Upp och Ner piltangenterna. När du tror att kanonen är klar, slå på mellanslagstangenten när strömmen mätaren är på maximum. Detta kommer att avfyra kanonen och skicka Stimpy högt upp i luften. Se hur mycket avstånd Stimpy täcker. Du kan göra honom fisa flera gånger för att flyga längre genom att trycka på mellanslagstangenten igen.

 

Defend Atlantis

Defend Atlantis

Försvara Atlantis tar dig under vattnet där kriget mellan land-invånare och havet-simmare sker. Du måste kontrollera bubblan kanonen för att skydda staden från inkräktare. Skapa en bubbla genom att ringa runt målet med musen. Du kan bara göra små bubblor i början, men det kommer att bli större under spelets gång. Se till att de smutsiga mark-invånare inte sätta sin fot på staden!

 

Defend Your Computer

Defend Your Computer

Försvara din dator är en riktigt trevlig skjutspel där du zappa ut några diverse objekt med dig terror cam. Skydda din dator skrivbordet mot hemska miniatyr inkräktare genom att skjuta ut laserstrålar från din webbkamera. Det kommer att finnas en hel del fiender att skjuta så att du bättre vara väl förberedd. Bara sikta på ditt mål noggrant med hjälp av musen slog sedan vänster musknapp för att skjuta.

 

Helloweenie

Helloweenie

Helloweenie är en rolig skjutspel. Skjuta ner alla weenies som visas i området. De kommer att dyka upp från överallt, bakom ett dött träd och även från under gravstenar. Det kommer att finnas en gigantisk weenie attackerar från långt borta. Det kommer att krävas fler kulor att ta ner det så se till att hålla sig vaken. Du måste också hålla ett öga på poäng multiplikatorer, kommer de att vara orangea rutor som är markerade med bokstaven M.

 

Paris Oh Paris

Paris Oh Paris

Paris Oh Paris kommer säkert att få dig att fnissa och skratta när du kastar utsökt mat till din favorit skådespelerska och modell. Justera riktningen i ditt kast genom att flytta musen. Hit vänster musknapp för att kasta. Hennes hund kommer att försöka fånga en del av maten så att du bättre hålla sig vaken. Håll utfodring Paris tills hon är för fet. Se henne förvandla tillbaka till sitt gamla jag när du äntligen göra henne alltför fet.

 

Ragdoll Volleyball

Ragdoll Volleyball

Ragdoll Volleyball är spelet för dig om du vill ha en sport spel som är spännande och full av wackiness. Spela detta ensam eller tävla med en vän. Bara 10 poäng för att vinna matchen. Styr den första spelarens karaktär med WASD-tangenterna styr den 2: a spelaren sin karaktär med piltangenterna. R och mellanslagstangenten används för att slå bollen. Undvik att bli träffad av de fällor som utlöses när bollen vidrör knappen längst upp på varje vägg.

 

Dress Paris in Jail

Dress Paris in Jail

Klä Paris i fängelse är trevligt litet dress up spel. Du får leka med kläder att göra Paris ser mer fantastisk för hennes närbild skjuten. Välj bland ett brett utbud av kläder och accessoarer till höger. Dra objektet du väljer att er kropp för att uttrycka det på. Du kan få henne att se elegant och modern eller brutal och rolig. Gör henne Mugshot ser intressant genom att vara den bästa modedesigner i hela fängelset gården.