Restaurangspel

Restaurangspel

 

Diner Dash: Hometown Hero

Diner Dash: Hometown Hero

Diner Dash: Hometown Hero är noga med att hålla dig underhållen i timmar. har massor av kul som du försöker göra din restaurang blomstra genom att tillfredsställa varje kund som kommer. Ta dem till en ren tabell och sedan ta sina beställningar. Fortsätt till räknaren att berätta kocken vad att laga mat. Vänta tills maten som ska tillagas sedan servera genast din hungriga beskyddare. De kommer att betala dig efter att ha ätit så måste du rengöra bordet och sätta papperskorgen till papperskorgen.

 

Drink Cafe

Drink Cafe

Drick Cafe är ett trevligt spel där du får göra en restaurang blomstra genom att generera tillräckliga inkomster varje dag. Du måste betjäna kunderna med sina beställningar snabbt och effektivt. De måste vara helt nöjd med din tjänst eller kommer de att bli arg och lämna. De flesta av kunderna kommer att beställa restaurangens drycker som är mycket känd över hela landet. Du kan läsa drinkrecept ta reda på hur att skapa den perfekta drycken.

 

Meal Tower

Meal Tower

Meal Tower är ett roligt och spännande spel som alla kan spela. Allt du behöver är att fånga alla de livsmedel som faller från taket och sedan leverera dem till kunderna. Du behöver tre mat för att kunna ta dem till borden. Du måste skynda dig och låt inte någon god mat vända till spillo. Du kommer att få extra poäng om du har möjlighet att leverera bonusföremål. Vem säger att en servitör är ett tråkigt jobb?

 

Pizza Dude

Pizza Dude

Pizza Dude är ett roligt arkadspel som du kommer säkert att älska. Hjälp Pizza Dude när han försöker rymma alla beställningar från kunderna. Smaker av pizzan kategoriseras i färger. Du kommer att veta vad kunden beställer av färgen på hans eller hennes tröja. Stapla upp pizzorna på de tre borden och en kund kommer att fånga en låda om det smaken matchar sin beställning. Du måste arbeta snabbt och låt inte någon ruta falla till golvet.

 

The Waitress

The Waitress

Servitrisen är ett riktigt spännande spel att spela. Ditt jobb här är att ta order och att rengöra tabellerna när kunderna är nere. När en kund kommer in, är ditt första jobb att lista ner sin ordning. Du kommer då att gå till köket för att hälla drycken och säga kocken vad att laga mat. Du kommer då att ge mat till kunden. När han eller hon gjort äta, måste du rensa upp i tabellen för att det ska vara presentabel igen.

 

Penguin Diner

Penguin Diner

Spela Penguin Diner och har en riktigt cool och spännande tid. Din karaktär är en söt pingvin som söker ett jobb. Hon ansökte om en servitris jobb på en lokal restaurang. hjälpa henne generera önskad inkomst varje dag för henne att kunna gå vidare till nästa steg. Klicka bara på kunderna sedan leda dem till tomma tabeller. Få deras ordning ta sedan maten från räknaren för att tjäna dem. Du måste också städa upp borden när de är färdiga. Gör detta snabbt och pingvinen kommer säkert bli befordrad.

 

Family Restaurant

Family Restaurant

Family Restaurant är ett riktigt trevligt spel som du kommer säkert att älska. Restaurangen att din far startade ligger i ruiner. Den brukade ha ett femstjärnigt betyg, men nu är det ner till endast en. Det är nu upp till dig att få tillbaka restaurangens forna glans. Skapa de mest underbara rätter och dina kunder kommer säkert njuta av sin måltid. Din bror kommer att ta order och du är ansvarig för matlagningen. Försök att kopiera måltiden som är show i kokbok så exakt du kan.

 

Hot Dog Bush

Hot Dog Bush

Hot Dog Bush är ett riktigt roligt spel som du kommer säkert att älska. Du har nu äger en hotdog stand – gör det lyckas att bli en stor och rik verksamhet. Bara tjäna dina kunder så snabbt du kan med sina beställningar och de kommer säkert komma tillbaka för mer. Du måste koka bullar och korv före servering. Gör inte en kund vänta för länge eller om du kommer att förlora intäkter. Tjäna erforderlig mängd pengar för att kunna gå vidare till nästa steg.

 

Madrasi Dhaba

Madrasi Dhaba

Madrasi Dhaba är en riktigt bra matlagning spel där du hanterar din egen lilla restaurang. Koka läckra och prisvärda dosas. Kunderna kommer rusande in i en bit av den delikatess. Du måste tjäna varje kund tills de är nöjda så att de kommer tillbaka igen. Om för många kunder är missnöjda med din tjänst, kommer du att förlora dem alla och kommer att tvingas att lägga ner din verksamhet.

 

Pizza Pronto

Pizza Pronto

Pizza Pronto är ett roligt spel att spela där du kör din egen restaurang. Alltid hålla kunderna nöjda med snabb och effektiv service. När du ser vad de beställer, snabbt förbereder att pizza genom att alla ingredienser tillsammans sedan placera dem i ugnen. Efter pizzan tillagas, lägga den i rutan sedan ge till kunden. Glöm inte att plocka upp sin betalning! Du kommer att kunna gå vidare till nästa nivå när din mållön nås.
Shrimp Sandwich Twin

Shrimp Sandwich Twin

Räksmörgås Twin är ett spel där du tar hand om varje kunds beställning. Fyll bara upp pannan med räkor sedan överföra de kokta dem till smörgåsen. Du måste ge rätt antal räkor till varje kund innan de blir arga och lämna. För att starta tillagningen, klicka bara på den flytande räkor att få dem kokta i din torkning panna. När du ser att de är redo, klicka på pilen där du vill att det ska gå.

 

Juice Machine

Juice Machine

Juice Machine är en riktigt trevlig arkadspel där du får koka ihop livliga och läckra glas saft. Du kommer att visa en bild av vad kundens beställning är. Du måste skapa ett glas saft som ser exakt ut som det. Klicka bara på rätt ingrediensen i rätt tid för att undvika spill. Du måste hålla sig vaken och inte låta dig glömma någon ingrediens eller kunden inte vara alltför glad över det.

 

Supper Stacker

Supper Stacker

Supper Stacker är ett roligt spel där du måste stapla upp olika livsmedel så att du kan nå en hög värdering. Maten kommer att sväva i luften. Hit vänster musknapp för att låta det sjunka. Du måste fånga det med din bricka och inte låta det falla av på golvet. Du måste också placera maten på din bricka ordentligt så att de inte välter och faller. Placera dem ovanpå varandra och försöka nå taket.

 

Burger Defense

Burger Defense

Burger Defense är ett riktigt spännande spel där du får försvara en restaurang från invaderande tjuvar. skydda burgare genom att skjuta dem skurkar med potatis kanon. Justera kanonen genom att flytta musen runt. Hit vänster musknapp för att skjuta. Du kommer att tjäna pengar varje gång du träffar en fiende, men kommer att förlora en del när en tjuv på något sätt lyckats få nära och stjäla en burgare. Hålla sig vaken och skjuta dem alla.