Flygspel

Flygspel

 

Chocks Away

Chocks Away

Spela Kilar bort för ett äventyr som aldrig förr. Här får du flyga en magnifik plan full av laster. Du måste släppa dem på markerade öarna. Du måste vara korrekt att göra mål. Det finns måsar runt och de kommer att förstöra dina motorer, om de fastnar i det – så gör ditt bästa för att undvika dem. Du kommer att krascha ner till havet när alla dina fyra motorer är utplånats.

 

Iron Maiden Flight 666

Iron Maiden Flight 666

Iron Maiden Flight 666 är ett roligt spel som du kommer att ge dig massor av spänning. Reser runt i världen och ge musik till lokalbefolkningen genom att släppa talare nära dem. vara försiktig, om högtalarna droppe på toppen av en person, kommer han att dö. Du måste också undvika att slå en byggnad eller hinder. Släpp önskat antal högtalarna innan ditt bränsle tar slut för att kunna gå vidare till nästa land.

 

Paperplane Madness

Paperplane Madness

Paperplane Madness är mycket lätt att lära sig men ändå ger så mycket spänning. Du är en ensam paperplane här och du måste hitta tillbaka hem. Vägen tillbaka till där du är från är farliga och du behöver flyga smarta för att överleva. Undvika att bli träffad av fåglar, blixtar och andra farliga saker. Du kan ta projektiler när du har gripit en bonus objekt. För att göra planet stiga bara klicka och håll vänster musknapp. Släpp den för att göra planet ner igen.

 

Stunt Pilot

Stunt Pilot

Stunt Pilot är en verkligt fantastisk spel som låter dig flyga ett plan och utföra vissa dödsföraktande drag. Det kommer att finnas ringar svävande i luften och du behöver för att få din planet genom dem alla. Kontrollerna är mycket enkelt, bara använda musen för att styra planet. Spelet blir svårare och svårare eftersom det fortskrider så att du bättre öva hårt för att lyckas. Skapa några spektakulära rörelser och dina fans kommer säkert skriker åt dig.

 

Stunt Pilot Trainer

Stunt Pilot Trainer

Stunt Pilot Trainer är en fantastisk spel med hisnande grafik där du kan flyga en väldigt cool plan. Vad du behöver göra här är att passera genom alla ringarna i varje område för att kunna gå vidare. Styr ditt plan med hjälp av upp-och nedpilarna. Var försiktig och inte slår några föremål runt. Också undvika att krascha till marken nedanför. Spelet blir mer och mer utmanande på varje nivå så att du bättre öva hårt för att bli det näst bästa stunt pilot.

 

Bomber Bob

Bomber Bob

Bomber Bob är en katjon-fyllda luft bekämpa spel. Ditt uppdrag är att skydda fartyget till varje pris. Många bombplan flygplan kommer att försöka ta fartyget till botten av havet, men du kommer inte att låta dem. Ösa kulor från dina vapen. få dem att se att du inte kommer att låta dem vinna lätt. Håll skjuta ner dem även om din motor brinner eller en av dina vingar slits. Aldrig ge upp.

 

Dogfight: The Great War

Dogfight: The Great War

Dogfight: The Great War kommer säkert att vara en av dina favoriter. Den här är full av luft bekämpa och vågade missio0ns som kommer att hålla dig på kanten av din plats. Försök att bli den bästa piloten i kriget genom att skjuta ner alla fiendens flygplan som du stöter på. Manövrera ordentligt att undvika alla deras attack och sedan slå på dem vid rätt tidpunkt. träna dina färdigheter på rätt sätt och du kommer säkert att överleva till sista uppdraget.

 

F/A-18 Hornet

F/A-18 Hornet

F/A-18 Hornet är ett mycket realistiskt spel fullt av luft och mark bekämpar. Du får flyga en av de mest sofistikerade stridsflygplan i Australien. Genomgå en utbildning så att du kommer att vara väl förberedd för uppdragen framåt. Du har flera vapen som du kan använda till din fördel, reda på vilka ett kommer att vara bäst för varje situation. Du måste ha stadiga händer för att flyga detta plan så praktiken hårt för att bli en av eliten.

 

Giant Monsters Attack

Giant Monsters Attack

Giant Monsters Attack är ett riktigt intensiv spel där du måste kämpa dig igenom hundratals monster för att göra det ut levande. Världen är i fara och det är upp till dig att rädda dagen. Döda alla främmande chefer som finns i slutet av varje nivå. Skjut ner dem med din kraftfulla vapen och visa dessa utlänningar som människor kan bekämpa. Du får vapen uppgradera när du har dödat tillräckligt med utrymme monster.

 

Hostile Skies

Hostile Skies

Fientliga Skies är bra luft bekämpa spel utspelar sig under första världskriget 1. Du får köra de värsta stridsflygplan då. Skjut ner alla fiendens flygplan som du ser när du är på din väg till säkerheten för din bas. Bevara dina kulor och skjuta endast om du är säker på en träff. Du måste också undvika att bli träffad av fiendens eld, kommer du att förlora mer makt om du gör. Var extra försiktig vid landning ditt plan på landningsbanan, slå inte några byggnader eller ditt plan kommer att explodera.

 

MagDef: Magnetic Defense

MagDef: Magnetic Defense

MagDef: Magnetisk Defense är ett riktigt häftigt krig spel där du slåss inkräktarna utan att använda en enda kula. Allt du behöver göra är att plocka upp skräp som är spridda runt med en gigantisk magnet fäst på en kraftfull plan. Släpp skräp ovanpå fienden för att göra det explodera. Du måste vara tillräckligt hög för att skräp ska ha någon effekt när de släpps. Du kan uppgradera ditt plan att plocka upp större skräp under spelets gång.

 

Ready Aim Fire

Ready Aim Fire

Ready Aim Fire ger dig rusa som du behöver. Du styr en mycket kraftfull stridsplan och ditt uppdrag är att befria denna jord för alla onda utomjordingar. Dessa utomjordingar är mycket brutala och förstör allt i sin väg, så att du bättre vara försiktig. Gör önskan de inte attackera din planet genom att skjuta ner deras fartyg en med en hjälp av dina laserstrålar. När utrustad, kan du använda dina missiler eller bomber att tillfoga tyngre skador på fienden.

 

Sky Fighters

Sky Fighters

Sky Fighters är ett spel som innehåller intensiva strider som i hög grad kommer att väcka dig upp till den allra sista luftstrid. Styr en kraftfull plan staplade till kärnan med dödliga vapen som kan förinta en hel flotta av fiender. Grab utbudet lådor som faller från himlen till påfyllning. Skjut din pistol genom att trycka på Z-tangenten. Släppa bomber på fiendens enheter genom att sparka på x-tangenten. Blast plan med ett enda skott med dig missil, träffa C för att skjuta.

 

SteamBirds

SteamBirds

SteamBirds är ett tur-baserade krigsspel som tar dig till olika hundkamper där du måste eliminera alla andra plan för att vinna. Bara klicka och dra pilen framför din plan för att ställa in riktning ditt flyg. Du kan ändra ditt drag genom att ändra på pilen när markören är över den. Du kan antingen gå snabbare eller skydda dig från attacker med detta. Slutför ditt uppdrag för att kunna komma hem och få belöningar.

 

Bomb Pearl Harbor

Bomb Pearl Harbor

Bomb Pearl Harbor är en trevlig och lätt spel där du får kliva in en japansk stridsflygplan och leda anfallet mot Pearl Harbor. Använd dina manövrering färdigheter för att undvika att bli träffad av fiendens eld. Du har två vapen kopplade till ditt plan: kulspruta och bomber. Använd bomber för att skicka striden fartyg till botten av havet. Använd ditt gevär för att försvara dig mot fiendens flygplan.

 

Wings of Glory

Wings of Glory

Wings of Glory är en riktigt spännande krigsspel som låter dig slå in på olika uppdrag för ditt hemland. Världen är i krig och du måste göra din del för det gemensamma bästa. Bekämpa alla fiendens flygplan som du kommer att stöta på vägen. Styr ditt plan med hjälp av vänster och höger piltangent. Du kan börja bränning genom att trycka på mellanslagstangenten. Skjuta ner dem inkräktare och du kommer säkert att belönas kraftigt.