Mario spel

Alla känner till Mario! Mario-kanalen är den mest nostalgiska spelkanalen vi har. Om det finns någon som aldrig spelat Mario Bros så tycker vi absolut att nu är det dags!

Mario Bros är en populär spelserie skapad av Nintendo. Det finns flera olika Mario versioner och varianter. De är alla uppbyggda på samma sätt. Spelet går ut på att springa och hoppa vidare på olika hinderbanor. Spelet har två hjältar Mario, som är huvudpersonen, och Luigi hans bror. Historien är enkel. Det handlar oftast om att rädda prinsessan Peach och besegra alla fiender. Vanligtvis besegras fienderna genom att hoppa på dem eller t.ex kasta eldbollar på dem. Mario har blivit en popikon och en klassisk figur som man idag kan hitta i spel, konstverk och film.

Alla känner till Mario-spelen. Det spelar ingen roll om du är från Amerika eller Kina, så vet du vem Mario är. Du har kanske spelat de första Mario-spelen redan med Nintendos Game Boy? Mario är världskänd!

Mario-spelen är enkla. Jämfört med dagens spel handlar det om en simpel historia och små grejer som du måste göra för att komma vidare i spelet. Trots sin enkelhet blir du ändå fast i spelet. Den karismatiska Mario-figuren och den bekanta omgivningen får dig att känna dig trygg och kanske lite barnslig. Du vill att den modiga hjälten lyckas med att rädda den vackra prinsessan.

De olika Mario-spelen har ofta samma struktur. Spelet börjar med den första världen där allt går lite enklare och långsammare. Så småningom blir spelet svårare och mer utmanande. Under spelet finner du olika bonuspriser och poäng som t.ex. extralivsvampen, eldblomman, stjärnan och supersvampen som gör Mario dubbelt så stor än vad han är normalt.

Mario-spelen är traditionella och historiska men med tiden har det uppkommit flera spel med Mario i huvudrollen som t.ex. Mario Kart-serien, Mario Golf och Mario Tennis.

Mario-spel tillhör de mest uthålliga spelserierna någonsin. Vi är stolta att få presentera vår Mario-kanal där du kan spela gratis och njuta av den nostalgiska spänningen om och om igen!

 

Donkey Kong

Donkey Kong

Donkey Kong är en av de mest kända arkadspel som någonsin skapats. Många förälskade sig i detta spel på grund av det roliga det ger utan att vara alltför komplicerat. Allt du behöver göra här är att komma till toppen så snabbt du kan utan att träffa några tunnor som stora stygga gorilla kastar på dig. Klättra upp stegar och hoppa över fat som du försöker att slutföra ditt uppdrag genom att rädda prinsessan.

 

Goomba Catapult

Goomba Catapult

Goomba Katapult är en riktigt spännande spel som du kommer att älska. Skjut projektilen och göra det gå längre över kartan. Det kommer att finnas massor av saker på vägen som hjälper Goomba nå längsta avståndet. Klicka först på stjärnan när vinkeln är rätt. Projektilen kommer att skjuta i luften och studsar på föremål. De POW blocken kommer att ge projektilen mer höjd medan fläktarna blåser projektilen horisontellt.

 

Luigi Time Attack

Luigi Time Attack

I Luigi Time Attack kommer du att se en av de mest kända figurerna av videospel historia i en ny och utmanande uppgift. Luigi har att komma till Toad innan tiden rinner ut. Du bör sätta fart så snart nivån startar. Kör så fort du kan och försöka undvika vassa spikar och farliga fiender. Använd piltangenterna för att flytta och på mellanslagstangenten för att börja en ny nivå. Försök att avsluta alla stadier i denna spännande utmaning!

 

Mario DS

Mario DS

Mario DS är ett roligt arkadspel där du får krossa alla onda sköldpaddor och svampar som världens mest berömda rörmokare. Hoppa och skjuta eldklot för att slå upp skurkarna. Utforska varje äventyrsfyllda område som du försöker hitta Bowser, den kraftfulla draken som kidnappade prinsessan. Använd piltangenterna för att styra Mario. Hit Z nyckel för att få honom hoppa. Skjut eldklot genom att trycka på X-knappen.

 

Mario Jump

Mario Jump

Mario Jump är ett spel mycket lätt att lära men ändå så utmanande att det kommer att hålla er kommer tillbaka för mer. Allt du behöver göra är att hoppa på skalet så många gånger som du kan i följd. Du får inte röra marken när du börjar hoppa och räknaren återställs igen till noll. Du får inte heller bli träffad av fortkörning skalet eller du kommer att förlora ett liv. Styr Mario med piltangenterna. Hit mellanslagstangenten för att få honom att hoppa.

 

Mario Snow 2

Mario Snow 2

Mario Snow 2 är ett fartfyllt arkadspel som säkerligen kommer får dig att skriva av spänning! Det är ett lätt spel so vem som hels kan spela det. Allt du behöver göra är att springa så fort du bara kan utan att bli träffad av de onda gubbarna. Bakgrunds musiken är så bra så det kommer få dig att dansa samtidigt so du försöker undvika hinder och snötäckta vägar. Så ta på dig din snökappa och har roligt med detta snöglidande, drakduckande spel. Oh, förresten, undvik att bli träffad av bilen, också!

 

Peach's Pitch

Peach’s Pitch

Peach’s Pitch är ett väldigt simpelt spel men ändå så har man väldigt roligt! Du kan spela det i flera timmar utan att bli uttråkad. Det är Princess Peach’s tur att göra sig av med Mario’s fiender. Eliminera de onda gubbarna genom att använda ditt paraply, kålrot och din tapperhet. Erövra Mario Land med detta högtflygande, ballongskjutande äventyr som säkerligen kommer bli din favorit. Det är girl power när det är som bäst!

 

Super Mario 63

Super Mario 63

Super Mario 63 är ett annat bra arkadspel som du kommer också att älska betala igen och igen. Det finns olika repliker här, välja den som du älskar mest, eller ännu bättre, spela dem alla! De kan ha olika ändelser, men du får fortfarande att krossa några dåliga svampar och sköldpaddor. Mario har en annan attack stil i detta spel, men den klassiska fienden stampa är fortfarande här. Har massor av kul som du försöker hitta och ta ner fienden draken heter Bowser.

 

Super Mario Crossover

Super Mario Crossover är en riktigt cool spel där du får spela några av de mest berömda arcade hjältar genom tiderna! Välj vilken berömd karaktär du vill använda och sedan gå in Mario Land för att starta äventyret. Varje figur har sin egen unika attack stil, så vara medveten om att innan du börjar döda några dåliga svampar. Hit Z knappen för att hoppa och X nyckel för att skjuta. Du kan använda S-nyckel för att använda fackmässighet.

 

Super Mario Flash

Super Mario Flash

Super Mario Flash är ett klassiskt spel som du kommer att få spela igen. Välj vilket tecken du vill spela, du kan vara Mario eller du kan vara Luigi. Besegra alla dina fiender som du försöker nå slutet av varje nivå. Samla mynt och andra objekt bonus som är spridda runt platsen. Du kommer att tas av din resa till färgglada skogar, djupa världar vatten och mörka och skrämmande fängelsehålor! Erövra alla nivåer för att kunna rädda prinsessan.

 

Super Mario Flash Halloween Version

Super Mario Flash Halloween Version

Super Mario Flash Halloween version är ett bra spel att spela även när det ännu inte är ihålig s Eve. Ge dig själv en rolig skräck tillsammans med Super Mario, vår favorit rörmokare. Utforska farliga fängelsehålor och slott som du försöker besegra den onda draken som heter Bowser. Du kommer att stöta på några hemska fiender som mumifierade svamp och sköldpaddor vampyr. Använd dina arkadspel färdigheter för att komma förbi dem alla. Plocka upp viss makt ökar, så att du kommer att få mer makt att slå tillbaka.

 

Super Mario HardCore

Super Mario HardCore

Super Mario HardCore är en helt annan Super Mario-spel. En av de häftiga sakerna med detta spel är dess musik som är mycket mer livligare än tidigare. Din karaktär är också utrustad med en mycket kraftfull gevär som kan döda en fiende med ett enda skott. Använd piltangenterna för att styra Mario. Hit C för att börja skjuta på dina fiender. Försök att nå Bowser innan alla dina liv är borta.

 

Weirdville

Weirdville

Weirdville är ett fantastiskt spel att spela om du vill ha det enkelt men ändå helt kul. Det finns massor av intressanta steg här. Du behöver samla så många mynt som du kan. Få senaste hinder och försöka nå utgången för att gå vidare till nästa steg. Styr din karaktär med piltangenterna. Springa runt, klättra vinstockar, hoppa på fjädrar och sprint tillsammans kollapsande plattformar, allt bidrar till utmaningen och underhållning som detta spel ger.

 

Mario Combat

Mario Combat är som alla andra Super Mario-spel, utom i den här får du clobber dina fiender med hjälp makt slag och höga sparkar! Mario har lärt ett nytt sätt att bekämpa det onda, nu hjälpa honom rädda dagen om och om igen. Du behöver inte hoppa över onda eller bränna dem med dina eldklot, kan du nävar göra nog skada att skicka dem tillbaka dit de kom ifrån. Titta Mario göra några vansinniga kämpar kombinationer som säkert kommer att ge glädje för dig och dina vänner.

 

Mario Gruvarbetare

Mario Gruvarbetare

Mario Gruvarbetare är ett grab-it spel som stavas riktigt ROLIGT! Så enkelt men ändå så spännande. Du måste sikta noggrant för att få tag på skatterna på brädet. Slå det begärda rekorded för att komma till nästa level. Ett skarpt öga och en perfekt timing är det som behövs för att bli en vinnare i detta spelet. Glöm inte att äta dina grönsaker så du får bättre syn och får högre rekord i denna superba versionen av Super Mario spel!

 

Mario Kart Puzzel

Mario Kart Puzzel

Mario Kart Puzzel är ett online puzzel spela med dina favorit arkad karaktärer. Flytta varje bit till sitt ställe på brädet och upp uppenbara den färgfyllda bilden av dina pc-spel hjältar som Mario, Bowser, och Pacman. Prova detta spelet nu och se hur lång tid det tar för dig att klara hela puzzlet! Ta hjälp av dina vänner så du kan klara på en snabbare rekord tid.

 

Mario Smash

Mario Smash

Mario Smash är ett enkelt spel som är anpassat för all. Du behöver inte vara ett geni för att klara av att spela detta spelet. Allt du behöver är snabba reflexer och skarpa ögon. Försök att hålla sköldpaddeskalet från att falla genom att använda brädet ovanför Mario’s huvud. Förtsätt att göra såhär tills du når high scoret. Enkelt, eller hur? Prova det nu! Jag försäkrar dig om att du kommer har väldigt roligt med detta.

 

Super Mario Ätaren

Super Mario Ätaren

Super Mario Ätaren är ett spel för de som älkar svamp. Istället för att döda svamparna med Mario, så spelar du som Marioa Ätaren! Rädda svamparna genom att försöka att bli av med alla Mario karaktärerna i detta roligt och enkla online puzzel spelet. Det har ett enkel gränsyta så du kommer att kunna spela hur bra som helst inom loppet av bara några minuter. Slå high scoret och rädda svampar i detta underbara spelet som kallas Super Mario Ätaren.

 

Super Mario Bros

Super Mario Bros

Super Mario Bros är ett skjut spel där du kommer att ha riktigt roligt. Skjut Boo upprepande gånger och få mer poäng. Undvik hans eldkraft annars kommer dina poäng att gå tillbaka till noll. Det har ett väldigt lätt men ändå beroendeframkallande spelsätt. Super Mario Bros förenklade grafik och uppmärksamhetskallande soundtrack gör även att det blir mer spännande. Var säker på att prova detta spelet so du kan har riktigt roligt! Så… Redo. Sikta. Skjut!

 

Mario Lost in Space

Mario Lost in Space

Mario Lost in Space är ett roligt spel att spela. Den här gången är du i yttre rymden. Försök att landa din raket propeller säkert på plattformen. Kom ihåg att du måste närma landningsområdet långsamt för att undvika krascher. Det kommer att finnas vissa hinder som kommer att visas då och då – undvika dem också. För att kontrollera din jet pack, tryck bara på lämplig piltangent för att gå till önskad riktning. Avsluta alla nivåer och belönas med stora poäng.

 

Mario Motobike 3

Mario Motobike 3

Mario Motobike 3 är en stor variation av de mest berömda spelet genom tiderna! Mario beslutat att hoppa på sin motorcykel för att kunna passera igenom stadierna snabbare. Kontrollerna är intuitiva och reduceras till de fyra piltangenterna. Hoppa över luckorna på maskinen och försöka att inte tappa balansen. Se till att du samla så många mynt som du kan på din väg. Oroa dig inte om du faller, kan du alltid börja om från början av den sista nivån.

 

Super Mario Kart Xtreme

Super Mario Kart Xtreme

Super Mario Kart Xtreme är en fartfylld bilspel att ni alla arcade fans kommer säkert njuta. Gå Mario och Luigi när de försöker att rensa gatorna i monster och andra undersåtar Bowser med hjälp av sin pålitliga bil. Du måste vara tillräckligt snabb för att kunna skada dina fiender. Slå inte dem om du ännu inte i rätt hastighet. Det finns också några monster som inte kommer att få kläm lätt, du behöver mer fart för att kunna skada dem.

 

Germz

Germz

Germz är spelet som verkligen kommer att hålla dig underhållen i timmar. Musiken är så roligt liksom de bakterier som du kommer att spela med. Vad du behöver göra är att rada upp tre bakterier för att förstöra dem. Gör detta genom att byta sina positioner med hjälp av musen. Om du skapar en rad med fyra eller fler bakterier, kommer de samman för att bilda en antikropp. Denna antikropp kommer att skaka då brast att döda alla omgivande bakterier. Ha kul!

 

Mario

Mario

Mario Puzzel spel kommer de dig timmar av underhållning om du tycker om puzzel. Prova detta färgfyllda puzzel and försök att klara det på kortast möjligast tid. Lägg bitarna, bit för bit och upptäck Super Mario med varje rätt rörelse som du gör. Ha så roligt med att klara puzzlet tillsammans med hjälp från din mamma och dina vänner. Tänk noggrant och studera guiden först så du är säkert på varje rörelse.

 

Mario Match

Mario Match

Mario Match är ett puzzel spel som bara kommer ta dig några minuter att lära dig men du kommer ändå tycka det är underhållande och kommer sitta i timmar. Din uppgift är enkel: Para i hop tree eller fler av samma symboler så att de kan tas bort från brädet. Ju fler du parar i hop, desto större blir combon! Använd combosen för att höja din power up meter, detta kommer göra så att du får speciella rörelser. Du kan använda speciella rörelser genom att dubbelklicka på musen. Hint: Skapa bra combos på 50 eller mer för att få en speciell stjärna!

 

Mario Mushroom Match

Mario Mushroom Match

Mario Svamp Match är ett roligt puzzle, tillräckligt lätt så att det ska kunna spelas av alla. Det kommer bara ta dig några minuter för att lära dig att spela detta. Ta bort svamparna från skärmen genom att passa i hop de tillsammans med tre eller fler. Du kommer säkerligen att älska detta spelet för det har en väldigt mjuk grafik, roliga karaktärer, och ett spelsätt som är enkelt men ändå beroende. Detta spelet är väldigt roligt och spännande, prova det!

 

Shift 2

Shift 2

Shift 2 är en fruktansvärt galen spel att spela. Förvandla din värld upp och ner med den coola handlingen med ibland roliga och konstiga infall. Du är ett experiment som de vill göra sig av med. Du vill inte att det ska ske, vill du leva en annan dag. Så när de slutligen lurade dig till ett rum där du kommer att dödas, beslöt man att bryta sig fri. Och när det verkar som det inte finns någon flykt från det här rummet, försökte du SKIFT Mode och allt förändrades.

 

Hungry Hungry Mario

Hungry Hungry Mario

Hungry Hungry Mario kommer att tillfredsställa dina cravings för en utmärkt underhållande plattformsspel. Gå med Super Mario när han samla alla pellets. Hoppa från plattform till plattform. Det finns flera andra pellets som ökar dina kunskaper så håll ett öga på dem också. Kontroll Mario med piltangenterna. Pil upp kommer att göra honom hoppa. Vänster och höger piltangent skall göra honom röra sig horisontellt.