Skjutspel

Om du känner att du vill leka med pilar och skott så har du hittat rätt.

Skjutspel innehåller byssor och sniper spel för alla vapen intresserade. Om du är intresserad av lite mer sofistikerade kampsporter kan du spela bågskjutningsspel. För att ha kul med att skjuta pilar testa våra bloons spel.

Med våra skjutspel har du massor av möjligheter att ha roligt!

 

CycloManiacs 2

CycloManiacs 2

CycloManiacs 2 är ett spel som erbjuder timmar av ren underhållning. Här har du möjlighet att välja olika karaktärer, uppgradera sina färdigheter, tävla mot ryttare i några vansinniga fordon och även spela några bonusspel. CycloManiacs 2 är fullspäckad med spännande utmaningar och roliga ställen. Se om du har vad som krävs för att bli den bästa cyklisten i denna coola arkadspelet!

 

Grand Prix Challenge 2

Grand Prix Challenge 2

Grand Prix Challenge 2 är en fartfylld formel 1 spel som kommer att föra fram racer i dig. Hör din motor hum när du flyger med din motståndare en efter en. Vara en smart drivrutin och undvika att skada din dyrbara maskin. Stanna på vägen och inte träffa andra racerbilar. Håll kontrolleras i kurvorna och du kommer säkert att få till första plats på nolltid. Så ta på dig hjälmen och njuta av åkturen till mållinjen!

 

QuadSquad

QuadSquad

QuadSquad är en fartfylld racing spel som kommer få dig att skrika ut i spänning. Du kommer att tävla runt ett spår flera gånger. Du måste vara fokuserad och inte låta bilen träffade väggen eller en annan racer. Försök att överleva loppet så länge du kan. Använd vänster och höger piltangenter för att styra din quad. Tävlingen blir snabbare och snabbare, vilket ger dig mer utmaning som det fortskrider.

 

Radical Racer

Radical Racer

Radikal Racer är ett bra spel som ger dig rätt sorts utmaning. Välj en av tre välbyggda utrymme åkare. Använd den som du tror passar dig bäst – var och en av dem har en specialitet, men också har några unika brister. När du har valt ditt fordon kommer du sedan att skickas till det första steget. Försiktigt köra din racer genom hinder och luckor tills du når slutet zonen. Slå inte något eller du kommer att explodera omedelbart. ta några power-ups som visas då och då för att förbättra din körning.

 

Skidoo TT

Skidoo TT

Skidoo TT är ett utmanande spel som du säkert kommer att älska att spela om och om igen. Du ska köra en skidoo och ta den till mållinjen. Det finns ramper som du kan spela med här, hoppa på dem för att visa upp dig körskicklighet. Du måste undvika några av hindren ligger runt det finns lådor och vatten spill på vägen. Kom ihåg att vägen är hal på grund av snön så att du bättre kör smart eller du kommer ta längre tid att slutföra.

 

Sprint Flash 2

Sprint Flash 2

Sprint Flash 2 är ett roligt racingspel där du får rida den snabbaste bilen på planeten. Avsluta alla varv. Undvik att träffa väggar eller andra bilar, kommer din bil explodera om du gör det. Banan kan vara lite förvirrande ibland. Om du inte vet var du ska gå, titta bara på pilarna – de kommer att peka dig i rätt riktning. Det finns också en hastighetsökning på vägen, kommer denna hastighet temporärt dig när du tävlar förbi.

 

UFO Racing

UFO Racing

UFO Racing är ett riktigt bra spel med fantastisk grafik. När du börjar spela du aldrig vill sluta. Välj racer göra så honom eller henne den bästa i universum. Uppgradera din bil genom att vinna varje lopp som du gå in på. Du kan även utmana en kompis att ta reda på vem som är den bästa racer i galaxen. Du måste köra fort och använd din Turbo Boost vid rätt tidpunkt. Undvik att få skador r du kommer snart att fatta eld och måste avsluta loppet.

 

Squirrel Squash

Squirrel Squash

Ekorre Squash är en fartfylld spel där du styr en ekorre och låt den gå igenom 4 omgångar av ren kul! Använd piltangenterna vänster och höger för att göra ekorren flytta. Gör det hoppar genom att trycka på Upp-pil. Du kan göra detta lurviga lilla djuret springa snabbare genom att hålla ner mellanslagstangenten. Försök att samla så många ekollon som du kan på vägen. Du kan också samla kronor för mycket större poäng.

 

A-Blast

A-Blast

A-Blast är ett bra sätt att förbättra ditt slåss färdigheter. Du styr en snabb rymdskepp som är på ett uppdrag att förstöra fiendens. Dina motståndare kommer att attackera dig i grupper och kommer att skjuta ett regn av kulor mot dig. Navigera på skärmen och försöka undvika dem om möjligt. Använd musen för att styra fartyget och skjuta. Du kan använda ett speciellt vapen genom att trycka på mellanslagstangenten. Förbered dig för mer krävande strider med cheferna!

 

A Naval Battle

A Naval Battle

Gå head to head med de mest kända fartyg i haven i ett sjöslag! Bevisa att du har en säker hand i detta spännande skytte utmaning. Du möter din motståndare i en duell och bara en av er kan komma ut av det en vinnare! Försök att träffa fienden fartyg i varje skott. Titta på vindriktning och styrka bar som ligger längst upp på skärmen. Tryck och håll nere vänster musknapp för att ställa in kraften i ditt skott. Släpp det och se hur mycket skada du tillfogar.

 

Anti-Terrorist

Anti-Terrorist

Gå med i en speciell operation trupp och bekämpa fienden i Anti-Terrorist! Du har fyra uppdrag att slutföra, i fyra olika delar av världen. Du är mycket underlägsna av dina motståndare, men har en uppsättning kraftfulla vapen till ditt förfogande. Ändra dem med sifferknapparna 1-3 och skjuta på terroristerna använder musen. Döda erforderligt antal fiender för att slutföra ett uppdrag och gå till nästa uppgift. Bli en hjälte i ditt land detta stora skjutspel!

 

ButlePigeon

ButlePigeon

Butlepigeon är en rolig skytte utmaning för snabb hand! Se hur många duvor du har möjlighet att träffa med din precision gevär. De irriterande fåglar kommer att flyga uppåt från botten av skärmen. Försök att skjuta dem innan de fly. Inte döda oskyldiga katter som går på byggnadsställningar, annars några poäng dras från din score. Se själv om du är kapabel att nå 100 poäng gränsen!

 

Crush the Castle 2 Players Pack

Crush the Castle 2 Players Pack

Crush the Castle 2 spelare pack är en uppsättning nivåer som utarbetats av spelare från hela världen. Reglerna är desamma som i den ursprungliga utmaningen: försöka förstöra konstruktionen och döda alla människor i det på så få skott som möjligt. Innan du startar en scen, kommer du se hur många skott du behöver ta för att tjäna en gyllene medalj. Kom ihåg att du har olika typer av projektiler att välja mellan. Träna din noggrannhet och förbättra dina bilder med varje runda!

 

Elf Infection

Elf Infection

Elf Infektion är en kall vinter utmaning för de bästa snöboll kastarna! Bevisa dina färdigheter i en krävande uppgift. Försök att träffa så många av de som kör Santas som möjligt. Detta är inte lätt, eftersom du står ganska långt från dem. Du måste sikta lite till vänster om dina mål, om du vill att bollen ska träffa dem. Använd vänster musknapp för att kasta snöbollar. Bjud in en vän att tävla mot dig i en duell!

 

Flaming Zombooka 3

Flaming Zombooka 3

Dags att tortera några zombies i Flaming Zombooka 3! Utnyttja din kraftfulla vapen och förinta de levande döda. Allt kommer att hända på grund av en karneval, vilket gör spelet ännu mer skrämmande och roligt! Skjuta på dina offer och försöka förstöra dem i ett enda skott! Ibland kan du använda andra föremål och verktyg för att tortera och döda dem. Tänk efter innan du börjar skjuta, men se till att zombies inte komma för nära dig!

 

Paper Cannon 2

Paper Cannon 2

Paper Cannon 2 är ett fantastiskt spel där du har chansen att träna exakt skott från en kanon. Projektilerna du använder är papper bomber som exploderar i några sekunder efter att de lanseras. Försök att få dem nära de gröna nötkreatur, så att de slita dem isär. Se upp, eftersom på vissa nivåer kommer även oskyldiga rosa varelser som inte får förstöras. Försök att använda den minsta mängd bomber möjligt på varje nivå. Lycka till!

 

Rebel Fortress

Rebel Fortress

Rebel fästning är ett spel som garanterar ren bekämpa spänning! Du är den sista försvarare av rebellernas fästning som attackeras av fientliga styrkor. Du står högt över slagfältet vid en bra observationsplats. Så snart du ser enheter som kommer från den vänstra sidan av skärmen, börja skjuta på dem. Låt dem inte komma för nära basen, eftersom de då kommer att börja förstöra den. Tveka inte att använda granater och andra sekundära vapen för att slåss mot större enheter.

 

Santa vs Elves

Santa vs Elves

Delta i spännande snöbollskrig i Santa vs Elves! Du är på din egen mot ett lag av snabba och listiga fiender. De gömmer sig bakom träden och kan attackera när som helst. Du har 30 snöbollar och 5 liv att använda upp i varje omgång. För att vinna det, måste du ta ner 8 motståndare. Titta runt snabbt och vara redo att hitta tomtar i olika delar av skärmen. Om du är snabb nog, bör du ta ner dem innan de tar dig!

 

Special Trooper Forces

Special Trooper Forces

Särskilda Trooper Forces är en realistisk shooter spel som kommer att ge dig den spänning du behöver. Gå runt i fiendens territorium och döda alla soldater du ser. När de ser dig kommer de att börja skjuta på dig med sina vapen, måste du försöka att vara snabbare än de är. Plocka upp sina vapen när du dödar dem för mer ammunition. Det kommer också att hälso-kit kringspridda, som kommer att hjälpa dig att överleva de tuffaste delarna.

 

Super Sergeant Shooter 2

Super Sergeant Shooter 2

Super Sergeant Shooter 2 är ett spel som kommer att testa dig i strid! Det är inte en lätt utmaning, så det är bra att börja med en lägre svårighetsgrad. Om du gillar första person shooters, då du kommer definitivt älska det här spelet! Du kör med pil eller WASD-tangenterna. Tryck mellanslag för att skjuta ditt vapen och Ctrl för att utföra en åtgärd, som att öppna dörrar. Du kan kontrollera din position på kartan när du vill, genom att trycka på Tab-tangenten.

 

Target Practicing

Target Practicing

Mål Öva är ett bra sätt att förbättra ditt skytte. Du har bara 30 sekunder för att få bästa möjliga poäng. Skjuta på mål som visas på skärmen. Försök att skjuta rätt i mitten av målet, eftersom detta kommer att ge dig mer poäng. Göra exakt skott är inte lätt med dessa snabbt försvinner mål! Klicka på reload Registrera när du får slut på kulor. Försök att få den högsta totala och genomsnittliga möjliga poäng!

 

This Is My Planet

This Is My Planet

This Is My Planet är ett spel med stor gameplay och grafik. Din planet är attackeras av fiendens fartyg och du är den enda som kan försvara det. Använd din tank och färdigheter skytte att ta inkräktarna ner. Detta spel erbjuder dig en stor utmaning och massor av bonusar och uppgraderingar som gör det ännu mer absorberande. Gör vad du kan för att stoppa fienden från att erövra ditt land!

 

Zombie Madness

Zombie Madness

Zombie Madness kommer att ge dig all den spänning du behöver! Slåss mot vågor av zombie attacker och försök att inte ta för mycket skada. De kommer att vara på väg mot dig från alla möjliga riktningar, så håll ögonen vidöppna hela tiden. Efter varje steg du kan köpa nya vapen och förmågor med hjälp av pengar intjänade. Varje gång då och då du kommer att få uppgradera poäng som kan spenderas på att förbättra dina prestationer. Se om du kan överleva Zombie Madness!

 

Bicycle Kick Champion

Bicycle Kick Champion

Bicycle Kick Champion är en annan stor fotbollsmatch tillgänglig på vår webbplats. Denna gång kommer du att få möjlighet att träna cykel sparkar. Välj ditt favoritlag av fem alternativ och gå direkt till spelfältet. Där måste man försöka sparka bollen när det är precis ovanför ditt huvud. Klicka på vänster musknapp för att göra det. Försök klicka under spelarens midja att sparka bollen högre. Du kan också justera riktningen på ditt skott genom att flytta muspekaren åt vänster och höger.

 

Boxing Game

Boxing Game

Se hur mycket skada du kan åsamka på din motståndare i boxning spel! Du har bara trettio sekunder att smet hans ansikte. Innan du börjar, titta på spelets regler och se vilka delar av ansiktet du måste slå. Punch varje område tre gånger, och du kommer att vinna. Detta kommer inte att bli lätt, eftersom din motståndare rör sig hela tiden och dodging dina attacker. Visa att du är snabb nog att klara denna utmaning!