Parkeringsspel

Parkeringsspel

 

Docking Perfection

Docking Perfection

Dockning perfektion är en annan parkeringsplats spel. Alla andra parkeringsplatser spel låter dig köra bil, men den här kommer att testa din körskicklighet med snabba motorbåtar! Detta är mer utmanande eftersom du kommer att behöva överväga vindriktning också. Plus din båt kommer fortfarande hålla sig i rörelse, även om du inte trycker någon knapp på grund av vågorna. Se hur många försöker du måste ha innan du kan parkera båten. Lycka till!

 

Dock It

Dock It

Docka Det är ett spännande och beroendeframkallande spel där du får vara kapten för en riktigt cool fartyg. Ditt mål är enkelt, docka fartyget i rätt område utan att träffa andra båtar eller simmare. Vinden gör den drivande lite utmanande, men belöningen efter ett väl utfört arbete är en guldmedalj! Använd piltangenterna för att flytta fartyget i någon riktning du vill. Mellanslagstangenten används för att bryta. Varje steg har en helt annan överraskning så att du bättre gör ditt bästa och praktik för att vara den bästa kaptenen i landet.

 

Driver's Ed 2

Driver’s Ed 2

Förarens Ed 2 är en riktigt cool sätt att lära sig om körning och trafikregler. Välj en av de behöriga instruktörer. Efter det kommer du gå direkt till vägen och börja din online lektioner. Du kommer först att lära sig om grunderna så portar hårdare och hårdare, så se till att vara uppmärksam eller du måste upprepa hela scenen igen. Du kommer att lära oss mycket av det här spelet, men kom ihåg att en verklig lärdom från skolan är alltid bättre. Gör det här spelet en guide för dig att vara beredd på de faktiska körlektioner du ska ta.

 

London Bus 2

London Bus 2

London Bus 2 är en utmanande parkering spel där du får köra buss i London. Ta passagerarna säkert till de mest kända platserna i metropolen. Styr bilen med piltangenterna. Hit mellanslagstangenten för att bromsa och stanna. Du måste få till det angivna området utan att skada bussen för mycket. Du kommer att förlora om du träffar något tre gånger. Se upp för bilar susa nedför gatorna!

 

London Cabbie

London Cabbie

London Cabbie är en riktigt bra spel där du kan öva din körning. vara en cabbie förare kan vara svårt, se om du kan överleva de livliga gatorna i London utan att en buckla på din bil. Du måste köra försiktigt och se upp för eventuella kommande bilar innan du börjar rulla. Du måste också hålla ett öga på olika risker, måste du börja om från början igen om du träffar dem. Vinn spelet genom att stanna alert och ta det långsamt.

 

Mafia Driver

Mafia Driver

Mafia Driver är spelet för att spela om du vill vara en del av gangsters. Imponera på gudfadern med din körförmåga för att bli en av hans medlemmar. Du får köra en av hans mest dyra bilar och vara hans drivkraft för flera resor. Kom ihåg att de är dyra och du bör inte ens låta det repas. Gudfadern kommer att vara mycket arg när du krossa hans bil in i en vägg eller en annan bil, vem vet vad han ska göra med dig när det händer!

 

Parallel Park

Parallel Park

Parallell Park är en gratis online spel där du får köra en cabriolet! Strap dina säkerhetsbälten på och försöka parkera den i en mycket svår plats. Det är upp till dig att parkera bilen på snabbast möjliga tid. Du bör undvika att slå de andra bilarna eller din cabriolet kommer att ha en otäck buckla på fender. Styra bilen genom att använda piltangenterna. Kom ihåg att du kan använda på nedåtpilen för att bromsa eller bakåt. Ha kul när man lär sig att köra i detta klassiska spel som heter fickparkering.

 

Park-A-Lot

Park-A-Lot

Park-A-Lot en fin och rolig spel där du får köra de coolaste bilar och de största bussar i försök att vara den bästa parkering mannen i stan. Du får en bil och få ett nummer där du måste parkera den. Var noga med att aldrig krascha bilen eller du kommer att skrek på av ägaren. Du måste göra saker snabbt, är det dags tickar och det finns så många bilar att parkera.

 

Park a Lot

Park a Lot

Parkera mycket är ett bra sätt att ha roligt när man lär sig att parkera på rätt sätt och på det snabbaste sättet. Du kommer att ges ett nummer av ägaren av bilen. Du måste parkera sin bil på att vissa nummer eller du kommer att få ett straff. Gör detta snabbt eftersom andra bilar måste parkeras också. Styr din karaktär med piltangenterna. Du kan få in eller ut ett fordon genom att trycka på mellanslagstangenten.

 

Park My Boat

Park My Boat

Parkera min båt är en riktigt cool spel som du kommer att ge dig massor av roliga och spännande. Du tilldelas köra en båt och det är upp till dig att parkera det. Kontrollerna är enkla, men du måste tänka på att det inte är din båt, så du bör inte buckla eller repa den genom att träffa andra båtar. Detta är en riktigt cool spel, kontrollerna är enkla att lära sig och animeringen är smidig och färgstark. Så följ din kapten och vara den bästa båten föraren att nå höga poäng och bli bäst i öppet hav.

 

Park My Car

Park My Car

Parkera min bil är spelet att spela om du vill lära dig mer om grundläggande körning i bekvämligheten av ditt eget rum. Du får vara övervakad parkering drivrutin och köra coola bilar för de rika och berömda. Du måste vara försiktig, en repa på bilen och du kommer definitivt få sparken. Använd piltangenterna för att manövrera bilen försiktigt runt parkeringen. Använd mellanslag för att tuta, det är verkligen användbart särskilt när det finns en herrelös dörr blockerar din väg. Så ta bilnycklarna och njuta av natten med detta verkligen cool parkering spel.

 

Park My Convertible

Park My Convertible

Parkera min Cabriolet är en riktigt häftigt spel för dig och dina vänner som älskar snabba bilar. Lyssna på hum din motor som du försöker att parkera din cabriolet till den andra sidan av varje steg. Du måste köra försiktigt och undvika att krascha eller du måste börja om igen. Använd piltangenterna för att styra bilen. Kom ihåg att ta det långsamt eftersom det är en riktigt dyr bil. Så kör smart och vinna högsta poäng i varje nivå för att bli den coolaste föraren runt.

 

Park My Truck

Park My Truck

Park My Truck är ett roligt spel som kombinerar två typer av utmaningar. Först av allt måste du visa att du är en bra förare kan säkert parkera bilen på anvisad plats. Andra av allt, kommer du att få förstöra rader av mindre bilar som väntar på att rivas av dina gigantiska däck! Slå inte väggar eller trottoarkanter och undvik kontakt med större fordon, som lastbilar. Skona katter som strosar på parkeringen om du inte vill förlora ett liv!

 

Park Your Ride 2

Park Your Ride 2

Parkera din Ride 2 är ett fantastiskt spel som som låter dig köra en riktigt cool bil. Försök att parkera den på rätt plats för att kunna gå vidare till nästa runda. Var noga med att inte träffa väggarna eller andra bilar. Det finns också fotgängare så du bör bättre se upp för dem också. Kontrollerna är enkla, så att du kan manövrera din med lätthet, men du får inte ta det väldigt långsam eftersom timern kan rinna ut. Så hoppa på förarsätet och prova denna spännande spel där du får parkera din Ride.

 

Two Wheeler Trauma 2

Two Wheeler Trauma 2

Två Wheeler Trauma 2 är ett spel där du kommer att få köra på de livliga gatorna i Indien. Försök att hitta vägen ut ur den till synes omöjliga trafikstockning och nå din destination i tid. Se upp för åskådare och fotgängare. Om du träffar en av dem eller ett annat fordon då du kommer att behöva börja om igen. Kontrollerna är mycket lätt att lära, så att du kommer att kunna börja direkt. Modiga monstruösa trafikstockning och testa din koncentration färdigheter i detta verkligen cool och spännande spel för dig och dina vänner.

 

Parking Zone

Parking Zone

Parkering Zone är en stor pusselspel som är väldigt lätt att lära sig men ändå ger så mycket spänning och utmaning. Allt du behöver göra är att ta varje bil till dess avsedda området. Kom ihåg att du bara kan flytta en bil till ett tomt utrymme. Du kommer att kunna gå vidare till nästa runda när varje bil är på rätt plats. Titta på pusslet noga innan du gör ett drag så att det inte blir någon tid slösas bort i slutskedet ditt mål.