Smink spel

Smink spel

 

Barbie Bride

Barbie Bride

Barbie Bride är verkligen vackert spel. Klä barbie upp ändå du vill, bara vara säker på att hon blir mer imponerande än tidigare. Gör alla människor suck i tillbedjan av hennes utseende genom att sätta på de rätta tillbehören. Klicka bara på objektet att få det sätta på henne. Du kan också lägga blommor och band alla i hela hennes klänning för ytterligare design. Få henne att se fantastisk från topp till tå med din kreativitet.

 

ChaZie Holiday Dressup

ChaZie Holiday Dressup

ChaZie Holiday Dressup är en riktigt cool mode spel där du får sätta på kläderna på upp till fem modeller! Välj de modeller som du vill sedan få dem att se mer fantastiska och trendiga. Klicka på ikonerna ovanpå skärmen för att börja söka efter den perfekta kläder. Du kan även besluta om sina frisyr, bara se till att alla av dem matchar kläderna. När du är klar klickar du på Slutför för att presentera dem för fansen.

 

Chazie's Beauty Salon

Chazie’s Beauty Salon

Chazie s skönhetssalong är det perfekta spelet för dig om du vill ha en enkel flicka spel som du kan njuta av. Bara sätta på kläder som du väljer att Chazie och göra henne mo0st vacker flicka i salongen. Klicka bara på objektet du vill ha och placera den där du vill att det ska vara. När du är klar klä upp henne, kan du ta bort alla andra kläder för att se Chazie mycket bättre genom att klicka på knappen Visa. Om du vill börja om igen, klicka på knappen RESET.

 

Demi Lavato Style Dressup

Demi Lavato Style Dressup

Demi Lavato Stil klä är spelet för dig om du gillar att experimentera med olika kläder att komma med de mest stilfulla garderob. Din favorit skådespelerska och sångerska behöver dig att välja kläder för henne. Det finns ett stort utbud här så ta din tid och prova dem alla innan du väljer de som du vill att hon ska använda. Efter klä upp henne, är det dags att ge henne några tillbehör för att få henne att se ännu mer elegant. Ha så kul!

 

Elf Mila

Elf Mila

Klä upp Elf Mila och göra henne den vackraste flickan i den magiska världen. Du kan ändra sina vingar, kläder, stövlar och även hennes trollspö att få henne att se bättre. Kombinera olika färger för att lägga till skönhet och blända till denna söta Pixie. Bestäm vilken typ av tillbehör hon borde bära för att ge mer färg och liv. Klicka bara på de olika ikonerna för att bläddra olika alternativ. Ha så kul!

 

Fire Fairy

Fire Fairy

Brand Fairy är en riktigt trevligt spel där du får skapa den perfekta kläder för en mycket vacker älva. Denna saga är annorlunda eftersom hon får sin skönhet från flammande saker. Matcha bakgrunden genom att sätta på vissa brand-tema kläder. Experimentera med olika objekt för att komma med den perfekta stilen. Du Kalifornien gör detta spel om och om igen och producera ny uppsättning kläder varje gång. Ha så kul!

 

Halloween Dress Up

Halloween Dress Up

Halloween Dress Up är ett stort mode spel där du får prova några häftiga kostymer för att göra modellen ser mer glamorös och skrämmande för tillfället. Det finns olika saker som hon kan använda, välja den bästa för henne. Bestäm vilken dräkt hon kommer att bära, kan du få henne att se trendig och fräsch eller traditionella och glamorös. Spela detta spel med dina vänner och se vem som kan göra det bästa kostym.

 

Life Guard

Life Guard

Life Guard är en mycket modern spel. Designa den perfekta arbetskläderna för badvakt modellen. Få henne att se fantastisk nog att göra simmarna sluta simma och stirra. Sätt på några trevliga tillbehör som gör denna vackra dam ännu mer anmärkningsvärt. Bläddra i hela raden av kläder innan du bestämmer vilken hon ska ha på sig. Du kan även ändra hur hennes hår ser mer personlig touch.

 

Resort Gal

Resort Gal

Resort Gal är en dress up spel för alla mode älskare där ute. Välj bara det bästa klädsel för denna söta modellen att göra henne den vackraste i poolen. Det finns massor av val så var noga med att prova dem alla innan du fattar ditt beslut. Du kan också ge henne tillbehör för mer stil. Att börja söka efter den perfekta poster, klicka på musslor flyter på vattnet. Ha så kul!