Batman spel

Batman är definitivt en av de mest fantastiska superhjältarna som finns. Han syntesförst i en serietidning 1939 och har sedan dess stannat kvar i toppen.

Batman spel försäkrar en hög nivå av adrenalin eftersom du måste möta dina eviga revaler.

Använd dina superkrafter och visa världen vem som ska vara den mest fruktade i Gotham City.

 

 Batman Gotham City Rush

Batman Gotham City Rush

Batman Gotham City Rush är ett fantastiskt spel som du måste prova. Kör och skjut ner staden medan dodging alla hinder i vägen. Besegra ligister med dina batarangs. Det finns en handledning i det här spelet om du är en första timer för att lära dig hur man överlever uppdragen. När du har lärt dig grunderna är det dags för dig att prova dina egna drag skillnaden kombination. Ha kul medan du sparar staden i det här spännande spelet!

 

 Batman Ice Cold Getaway

Batman Ice Cold Getaway

Batman Ice Cold Getaway är en fartfylld spel som får dig att hoppa med spänning! Ditt mål är att förutse Dr Freeze onda planer. Försök att få alla diamanter utspridda över vattenområdet samtidigt som passerar genom de hinder och saker som kan förstöra din bat skepp. En snabb reflex behövs för att överleva i havet av isberg. Men du bör inte oroa dig för att du har en fladdermus torped vapen som du kan använda i behövs situationer. Så hoppa in i spelet och glider genom iskalla vatten när du tar ut fienden och rädda Gotham City från undergång.

 

 Batman In the Heat of the Night

Batman In the Heat of the Night

Batman I nattens hetta är ett spel packad med hårda åtgärder! Kontroll Batman och team med gröna pilen för att söka efter ett sätt att rädda staden. Slå din väg om att bygga toppar och nå ditt mål. Besegra alla skurkar genom att använda din Batarang och stansning dem. Du kan även använda dina batarangs att klättra från taket för att taket genom att skjuta på Gargoyle statyer. Prova det här spelet reda på om du tror att du har modet att rädda hela staden från skurkar.

 

 Batman: Mystery of Batwoman

Batman: Mystery of Batwoman

Batman: Mysteriet med Batwoman är ett actionfyllt spel som du hålla dig sugen för mer. Försök att söka efter Batwoman från byggnad till byggnad, men du måste vara försiktig eftersom Gotham Citys ligister är där för att hindra dig från att slutföra ditt uppdrag. Penguin kommer att kämpa dig i det här spelet, så du måste öva för att kunna slå honom. Spränga din väg till nästa nivå, men noterar dina prylar och var man använder dem.

 

 Batman The Chase

Batman The Chase

Batman The Chase är en drivande spel som kommer att göra dig spela i timmar och timmar. Kör och jaga din fiende inne i staden. Försök att få alla kort som är utspridda längs vägen. Det låter kanske alltför lätt, men tänk om, en hel del ligister gömmer sig i de mörka gränderna och kommer att skjuta på dig när du kör förbi. Det finns också saker längs vägen som kan förbättra din bat mobil. Så var skicklig och köra fort för att vinna varje steg i spelet!

 

 Batman The Joker's Escape

Batman The Joker’s Escape

Batman The Joker har Escape är ett spel som kommer kan få dig att skrika med intensiv spänning och roligt! Jokern försöker ta sig ut från Batman. Han har fått kontroll över hans anhang Punch och Judy för att göra hans flykt mer lättare. Hoppa från plattform till plattform och nå så långt du kan tills du är på byggnaden toppen. Tid varje hoppa på en katapult för att få objekt. Ha kul att spela som en skurk och fly från den stora udden crusader i detta snabba och roliga spel som du kommer definitivt att njuta av.

 

 Batman Underground

Batman Underground

Batman är Underground ett spel fullspäckat med action och spänning! Punch och kick dina fiender att eliminera dem alla i detta spel. Var noga med att inte förbruka all din energimätare eftersom du inte kan flytta när den når noll. Förstör dina fiender och gå vidare till nästa steg. Samordna dina rörelser brunn för att stoppa dina fiender och ge rättvisa åt medborgarna i Gotham City.

 

 Batman Versus Mr. Freeze

Batman Versus Mr. Freeze

Batman Versus Mr Freeze är ett spännande spel som skall spelas av alla åldrar. Skjut Mr Freeze med din Batarang kontinuerligt rinna sitt liv, men undvik hans frysa strålar och punsch genom isen kuber som han skapar. Du kan också använda isbitar för dig fördel! Be klok på ditt drag och stoppa Mr Freeze från att ta över Gotham City. Du vill inte ditt favorithotell i staden att fyllas med is året runt!

 

 Run Batman Run

Run Batman Run

Run Batman Run är ett roligt spel som alla kommer säkert njuta. Skratta med som Batman försöker springa ifrån alla sina fiender medan fånga alla BAT symboliska mynt på vägen. Hoppa av lådor och brandposter på vägen för att undvika att bromsas. Du måste titta på ryggen eftersom dina förföljare kommer att försöka få tag dig. Så springa fort och se hur långt du kan gå i den här roliga och spännande spel som kan ge dig många timmars underhållning.

 

 Spiderman vs Batman

Spiderman vs Batman

Spiderman vs Batman oss ett spel fyllt med skratt, Försök att använda Batman och Swing som Spiderman i en flygande trapets cirkus handling. Men du måste vara försiktig på din timing så att du inte kommer att falla. Du måste också ha snabba reflexer för att hoppa innan timern tar slut. Har massor av spänning med dina vänner och göra Batman med Spiderman de största trapets artisterna i hela Hero World!

 

 The Cobblebot Caper

The Cobblebot Caper

Den Cobblebot Caper är ett äventyrsspel med udden korsfarare – Batman! Detta är ett spel fyllt med åtgärder som kommer att väcka ditt habegär efter mer. Försök att stoppa Penguin från sin onda praktik. Han fick massor av underordnade soja ou bör vara mycket försiktig. Sparka och slå dem alla tills du flyttar till nästa nivå, du kan även glida från att bygga till builde och fånga din Arch Enemy och spara samtidigt Gotham City från problem.

 

 Batman Color

Batman Color

Batman Color är ett spel för dem som har kreativa sinnen. Det här spelet ger dig möjlighet att färgen Batman på ett sätt som du vill, antingen i sin sanna form eller i färgglad stil. Låt fantasin fritt och pimp batman med olika nyanser och nyanser. Det finns inga regler att följa och du kan enkelt återställa färgerna igen om du har gjort ett misstag. Det här spelet kommer definitivt att göra dig experiment med färgvariationer och komma med egna Batman modell!

 

 Batman Dress Up

Batman Dress Up

Batman Dress Up är ett spel för de yngre. Det ger dig möjlighet att klä upp den episka udden korsfarare med olika dräkter och se vilken stil eller kostym kombination är bäst. Du kan också se om han kan vara en skurk genom att klä upp honom som den Joker, Penguin, Two-Face och Mr Freeze. Du kan även välja den bil som han kommer att använda. Denna enkla spelet kommer definitivt bli älskad av Batman Fans, utan också ha lite inspirerande bakgrundsmusik som säkert kommer att hjälpa dig att välja mode besluten.

 

 Batman Online Coloring Game

Batman Online Coloring Game

Batman online färgläggningsschemat spel kommer säkert att vara din favorit om du älskar konst. Släpp loss din fantasi genom att färga det Caped Crusader på något sätt som du vill. Låt din fantasi flöde och skapa en ny version av Batman. Det finns inga regler för att säkerställa att du får det bästa av det, kan du göra även honom färgstark som du ville att han skulle vara. Välj bland ett stort urval av Batman utgör eller bara färglägga dem alla! Designa din egen Batman modell med detta spel.

 

 Batman Difference Detector

Batman Difference Detector

Batman Difference Detector är ett spel du kommer definitivt älska om du är klok att använda bästa tillgängliga teknik förnuft detektor. Prova att söka för skillnaden mellan ritningar på kortast tid. Sök grundligt och titta på varje hörn av ritningen så att du inte missar en sak. Detta spel är ett måste att prova om du vill räkna ut hur skarpa dina ögon är samtidigt ha massor av kul!

 

 Batman Thief Locator

Batman Thief Locator

Batman Thief Locator är ett sinne pusselspel som kommer att testa dig och dina vänner. Se hur mycket bat förnuft du har och försöka pin punkt alla dolda boss inne i staden lokaler. Peka och klicka på någon bricka som du misstänker att skurken gömmer sig och se vad som finns bakom den. Ledtrådar kan erhållas om du har tur nog. Så planera noga och fundera över ditt nästa drag för att slutföra varje nivå med lägsta klick som möjligt. Så om du tror att du har sjätte sinne, prova det här spelet och bevisa det!