Krigsspel

Med krigsspel kan du testa din stridskompetens. Våra kampspel innehåller ninjaspel, Japanska spel och andra häftiga stridsspel.

Om du vill ha riktig action testa våra gratis krigsspel.

Våra krigsspel kräver snabbhet, talang och ihärdighet. Kanske du har allt detta för att klara dig!

 

Zombie Survival

Zombie Survival

Zombie Survival är ett av de bästa Zombie spelen någonsin! Det är så intensiv att det säkert kommer att göra dig skrika. Spränga bort alla zombie som försöker komma nära dig. Du har en inventering fullt av livräddande vapen för att hjälpa dig i din kamp för överlevnad. Kom ihåg att sikta noga och inte skadas av din egen ammunition, din hälsa kommer att påverkas om du gör. Planera din varje rörelse och vara skicklig i din kamp när du går ombord på en strävan att bli av zombies för gott.

 

Battalion Commander

Battalion Commander

Battalion Commander är ett spel av ren action! Gå direkt till slagfältet och slåss det ut med fienden! Han skickar många typer av trupper som attackerar dig våldsamt. Bli inte drabbas alltför många gånger och försöka nå så långt som möjligt. I huvudmenyn kan du välja om du vill spela med musen eller tangentbordet. När speciella attack är klar kan du starta den för att förstöra en hel del fiender på en gång. Lycka till, befälhavare!

 

Battle Cry

Battle Cry

När du börjar spela Battle Cry, vill du inte sluta! Denna fantastiska krigsspel låter dig styra en hel armé av tappra krigare och magiker. Skapa olika formationer och bestämma i vilken hastighet de ska attackera fienden. När nya soldater ansluta din armé, lägg dem i en valfri kolumn, tar sina förmågor och motstånd beaktas. Du kan även skapa dina egna enheter här och ge dem något namn som du gillar. Titta på spännande strider och hoppas du kommer ut ur dem en vinnare!

 

Bee Commando

Bee Commando

Bee Commando är spelet för dig om du vill styra en hel svärm av insekter att attackera dina fiender. Du kommer att få en viss mängd bin. Ditt uppdrag i varje område är att förstöra motståndarens bikupa. Bara flytta musen runt din målgrupp bikupa då slå vänster musknapp för att slå tillsammans med dina soldater. Du kan också sätta upp en sköld framför dig genom att klicka och hålla vänster musknapp på kroppen. Du vinner matchen om din fiende förlorar sin bikupa eller tar slut trupper.

 

Deep

Deep

Det är dags att spela Deep. Krig finns överallt, även i teleskopisk skala. Skydda din bas, medan invadera andra baser med bästa mikroorganism runt. Din bas kommer att producera andra enheter som du kan befalla antingen försvara eller attackera andra baser med dig. Var försiktig, dina fiender är väl försvaras och kan slå tillbaka och invadera din. Håll försvar och brott balanseras för att se till att du inte förlorar din bas.

 

Defend the Outpost

Defend the Outpost

Försvara utpost är ett spel som helt kommer att absorbera dig. Ödet för ditt land är i dina händer, eftersom du är den sista försvararen av en armé utpost i Alaska. Skjuta på fiender som kommer från vänster sida och låt dem inte komma nära din bas. Ett skott i huvudet kommer att döda dina motståndare direkt, så det är bäst att sikta dit. Du kommer att få chansen att bygga och uppgradera nya byggnader. Du kan också reparera dem som är skadade för de pengar du har tjänat.

 

Final Fight

Final Fight

Visa att du är den bästa street fighter runt i Final Fight! Använd WASD knapparna för att gå i fyra riktningar. Gå till höger och se vilken typ av fiender väntar dig där. Du kan utföra flera typer av attacker genom att trycka på tangenterna J, K och L. Vissa av dem kan användas tillsammans, liksom hoppet och nycklar punch. Försök att spara energi och hälsa för att kunna nå så långt som möjligt. Kampen mot alla typer av motståndare som kommer att göra vad de kan för att förinta dig!

 

Frontline Defense - First Assault

Frontline Defense – First Assault

Frontline Defense – First Assault är ett Tower Defense spel som sticker ut. Det är en garanti för ren upphetsning och hårda möten bekämpa. Håll dina motståndare från att nå slutet av banan. Placera försvar på strategiska platser längs vägen. Uppgradera dem regelbundet så att de orsakar mer skada på fienden. Försök att spendera dina pengar klokt så att du senast igenom alla attack vågor på varje nivå. Håll huvudet kallt när du känner att trycket stiger och komma ut ur striden en vinnare!

 

One Soldier

One Soldier

En soldat är en mycket fartfylld match. Historien går så här: Du och din bror, tillsammans med massa soldater, var ute på en patrull. Du var bakhåll av fienden och alla dina män, inklusive din bror dödades. Nu är det dags att få din hämnd. Trim dem alla att hämnas slakt av dina män. Skjut ner dem en efter en tills deras befälhavare kapitulerar.

 

Operation L.O.A.D

Operation L.O.A.D

Om du vill delta i en utmanande uppdrag i rymden, då Operation LOAD är det perfekta spelet för dig! Försvara missilen och hjälpa den att nå fiendens bas. Du styr din karaktär med WASD eller piltangenterna. Skjuta laserstrålar genom att klicka med musen någonstans på skärmen. När du lär dig de grundläggande kontrollerna, kan du gå till anvisningarna i pausen menyn för att se vilka andra förmågor du har. Detta spel erbjuder en mängd möjligheter. Försök att använda dem alla och bli en riktigt mäktig krigare!

 

Parasite Strike

Parasite Strike

Gå till krig med utomjordingar i Parasite Strike! Denna realistiska spel tar dig rakt in i hjärtat av kampen, där massor av spänning väntar på dig! Bevisa att du är en exceptionell pilot och vet hur man använder din stridsplan. Använd piltangenterna för att flytta. Du kan utforska högre och lägre delar av skärmen. Tryck C för att skjuta din främsta vapen och X för att släppa bomber. Kom ihåg att du har en begränsad mängd av den senare. Lycka till!

 

Private Pwn

Private Pwn

Privat Pwn kommer säkert få dig adrenalinet pumpa på grund av åtgärden och spänning att detta spel ger. Du kommer att få slåss myriader av fiender och deras monstruösa chefer. Använd bara din betrodda gevär och spränga dem alla i stycken. Du kommer att få några power-ups som ger dig mer kraftfulla vapen under en begränsad tid. Det kommer att finnas massor av fiender för att döda så att du bättre hänga, soldat.

 

Solarmax

Solarmax

Testa dina taktiska färdigheter i SolarMax, ett bra spel utspelar sig i framtiden! Du kommer att delta i interplanetära krig som kommer att göra ditt hjärta slå snabbare. Du kan känna igen dina baser och arméns flotta med sin blå färg. Skicka rymdskepp att ta över neutrala planeter och attackera dem som redan besatt av din fiende. Du kan välja flera baser samtidigt och utföra massa attacker. Klicka på ett mål planet ett par gånger för att sända fler fartyg där.

 

Stick Bang

Stick Bang

Ha skitkul med Stick Bang! Förstöra alla dina motståndare med alla kraftfulla vapen i ditt lager. varje vapen typ kommer att ge olika effekt när det träffar fienden. Använd dem alla för att eliminera dina fiender mycket snabbare. kom ihåg att din fiende skjuter tillbaka så du måste hitta en säker plats innan du startar din brott. Klicka bara på det vapen som du vill använda och justera banan för ditt skott genom att flytta musen runt din karaktär.

 

Swords & Sandals Crusader

Swords & Sandals Crusader

Swords & Sandals Crusader är strategispelet du har letat efter! Du är en mäktig kung som har att kämpa för territoriet med andra ledare. Använd dina krafter klokt och slutföra uppdrag till hands. Detta spel kräver både taktiska och slåss färdigheter. Se om du har vad som krävs för att bygga upp en stark armé och besegra fiender. Använd erfarenhetspoäng att förvärva nya färdigheter efter varje uppdrag. Om du väljer rätt strategi för varje nivå, kommer du säkert ur spelet en vinnare!

 

Tank Storm 2

Tank Storm 2

Tank Storm 2 är en strid spel för spelare som söker någon verklig handling! Se om du kan lyckas förstöra alla fiender på vägen. De kommer att attackera våldsamt, inte ger dig en enda stund för att vila. Flytta tanken med WASD eller piltangenterna. Sikta och skjut med musen. Du kan byta vapen genom att trycka på de numeriska knapparna 1-3. När du ser en ingång till en fabrik, kör in för att kunna uppgradera och reparera din tank.

 

The Battle

The Battle

Spänn fast dig för att du är i för en fantastisk kamp med striden. Detta är en fantastisk spel som låter dig bestämma hur man vinner din strid. Du kan välja vilken soldat att använda. Klicka bara på enhetens ikon och din baracker automatiskt träna för att vissa soldat. Du har också en mycket kraftfull kanon som du kan använda för att utplåna den inkommande fiende. Hålla på att slå fienden tills du har tagit över sin bas.

 

Turret Defence

Turret Defence

Turret Defence är verkligen beroendeframkallande och så fullt av action. Du styr en kanon och du är helt omgiven av vågor och vågor av fiendens trupper. Försvara dig själv genom att skjuta tillbaka på dem. Låt aldrig någon komma för nära. Sikta noga så att du inte kommer att slösa någon kula. Du kan uppgradera din kanon efter varje runda, så att du stapla bättre upp xp för att kunna göra det. Ha kul busting dessa tankar!

 

Ultimate Defense

Ultimate Defense

Känn magin i Ultimate Defense! Denna fantastiska Tower Defense spel erbjuder några av de bästa underhållning som finns tillgänglig på nätet. Stoppa utlänningar från att invadera din mark. Placera din krigare vid sidan av vägen och se om de kan stoppa inkräktare. Du behöver tjäna lite pengar innan du kommer att kunna använda mer effektiva krigare, som ninjor eller drakar. Använd gift för att döda dessa fiender som passerar genom ditt försvar. Låt inte för många av dem kommer till slutet av vägen, eller du kommer att förlora spelet. Lycka till!

 

United Orbs

United Orbs

United Klot är ett utmärkt spel som kommer att testa dina taktiska förmågor! Kriget du deltar i äger rum i yttre rymden. Din armé intar några av planeterna. Fienderna har tagit andra över. Kämpa för ny terräng med dina rivaler och försök att överlista dem i varje steg. Dra musen medan du håller nere vänster musknapp i den riktning du vill skicka dina trupper i. Du kan pausa spelet när som helst att tänka din strategi över.

 

Uniwar

Uniwar

Uniwar är en fantastisk krigsspel som tar dig till frontlinjen för en interstellära krig. Skjut alla fiendens fartyg som du ser för att hjälpa dina medkämpar. Sikta noga och inte träffa dina vänner av misstag. Du måste vara mycket snabb för att kunna skjuta ner dina motståndare. De har mycket snabba fighter fartyg som säkert kommer att ge dig en riktigt hård tid. Men bara göra ditt bästa och du kommer säkert att vinna kriget.

 

Warstations

Warstations

Warstations är ett fantastiskt spel som kommer att kontrollera dina taktiska färdigheter. Kämpa med olika motståndare och försöka göra de bästa besluten möjligt. Under din tur, kan du välja ett kort från uppsättningen finns längst ner på skärmen. Varje typ av drag kostar dig några resurser, men ger dig något i gengäld. Försök att förstöra din fiendes sköld och rustning vars nivåer indikeras av de blå och gröna staplar. Du kan också lägga till fler kort till dina däck mellan slagen.

 

WWII Defense

WWII Defense ”Invasion”

WWII Defense ”Invasion” är en cool Tower Defense spel som garanterar timmar av non-stop roligt! Nivåerna är indelade i tre svårighetsgrader grupper. På varje steg du måste försvara dig mot flera vågor av fiendens attacker. Du har sex typer av vapen att välja mellan, kan du placera dem när du har råd att köpa dem. En bra strategi är att uppgradera de befintliga innan du spenderar pengar på nya. Se hur länge du kan hålla ditt försvar och spara din bas från undergång!

 

Cannon Blast

Cannon Blast

Cannon Blast är ett action-fyllda spel där du får vara kapten på ditt eget skepp. Det finns fiendens båtar där framme och du måste försvara dig själv. Du har tre kanoner som du kan använda. Växla från ett kanon till en annan. Justera vinkeln och sedan eld! Se när fartygen sjunker till botten av havet en efter en. Låt dem känna vrede din kanoner!

 

Cell Warfare

Cell Warfare

Spela Cell Warfare, ett skjutspel där du måste vara snabb och smart för att överleva. Skjut ner alla dina fiender och inte låta dem komma för nära eller du kommer att förlora hälsan. Vissa fiender kommer att släppa power-ups när de dör, kom ihåg att plocka upp dem för de kommer att kraftigt hjälpa dig i strid. Vissa fiendens celler föröka in tinier celler när de träffas, bara hålla på bränning på dem tills även de små är borta. De svarta celler är mycket farliga, de lämnar en enda röra när de dör och allt som passerar på den kommer skada.

 

Onslaught

Onslaught

Onslaught är ett snabbt flödande spel som får dig att skrika som du skjuter fiender med dina pilar. Försvara slottet så mycket du kan. Med din båge, ta ner alla inkräktare som försöker nå och klättra på väggarna. Sikta ordentligt innan du skjuter för att bevara pilar och har fler poäng. Onslaught är ett mycket beroendeframkallande spel som säkert kommer att göra dig komma tillbaka för mer eftersom den är fylld med action och medeltida spänning.

 

SAS: Zombie Assault 2

SAS: Zombie Assault 2

SAS: Zombie Assault 2 är ett actionfyllt spel som du hittar här i Zombie Games. Det är så spännande att du kommer att spela det i timmar och timmar utan att bli trött. Du är en polis i det här spelet, du är instängd i en byggnad och man kan höra zombies ute i mörkret tjutande när de flyttar till din riktning. Låter spännande, eller hur? Oroa dig inte, kommer du att ha en kraftfull pistol som du kan använda för att skjuta dem i huvudet. Du kommer också att skyddas av barrikader, bara vara säker på att du håller dem fast hela tiden. Försök att överleva en natt och vara bäst överlevande i denna zombie-angripna värld.

 

Storm Winds

Storm Winds

Stormvindar är en mycket vacker krigsspel. Grafiken är bra och musiken är så inspirerande. I det här spelet måste du förstärka din bas med alla eldkraft dina pengar kan utnyttja. Du kan ställa in 4 kanoner varje gång. Dessa kanoner kan uppgraderas och repareras efter varje match. När du har placerat kanonerna, kan du börja sedan att försvara riket. Skjut ner fiendens fartyg genom att plocka en av dina kanoner, beroende har den bästa positionen.

 

Gabal

Gabal är en actionfylld spel som kommer att få dig fast. Skydda dig från en överväldigande antal fiender. Använder du skytte att överleva. Soldaterna kommer från överallt, så att du bättre vara uppmärksam. De kommer att kasta granater på dig att du kan sparka tillbaka till dem. Försök att skjuta på tunnorna eftersom vissa av dem kommer att släppa kulor och pengar som du kan använda för att bekämpa längre.