Biljard spel

Spela en rolig och avkopplande omgång biljard. Skjut och sänk de färgade bollarna med den vita bollen.

 

Sheep Pool

Sheep Pool

Får Pool är ett mycket utmanande spel som kräver total biljard och vallning kompetens för att vinna. Du är racing mot tiden här, eftersom den tid som återstår efter du är klar blir din poäng. Sätt fåren in i sina respektive hål så fort du kan. Låt dem inte vandra iväg till ett annat hål eller att fåren kommer att explodera. Du måste ha fullständig kontroll över situationen eller spelet kommer att sluta riktigt snabbt för dig.

 

Billiards

Billiards

Spela ett roligt och avkopplande omgång biljard. Skjuta och sänka bollarna med den vita bollen. Målet med spelet är att sänka alla bollar som är av samma typ. Bryt bildning och den typ av första bollen har du möjlighet att fickan kommer att vara typ av bollar som du måste klara innan du kan ta hand om 8-ball. Det spelar ingen roll om du inte sänka bollarna så precis så länge att de är den typ som du bör klara upp.

 

Blast Billiards

Blast Billiards

Prova Blast Billiards för en pool spel med en twist. Skicka alla bomber i hålet och samtidigt undvika dynamit och inte låta din scratch köbollen. Detta är mycket enkel i början men kommer att få mer och mer utmanande eftersom spelet fortskrider. Försök att tänka på ett snabbt sätt att bli av med bollarna eftersom tiden är avgörande i detta spel. Klicka och håll på din köbollen som du försöker att ställa in riktning och kraften i ditt skott. Släpp vänster musknapp för att skjuta.

 

Crazy Pool

Crazy Pool

Crazy Pool är ett trevligt spel som ger dig den spänning som du får från en biljard spel. Förutom i den här, det finns massor av vändningar och tillsatta utmaningar. Du måste få två bollar av samma färg för att kollidera med varandra för att ta bort dem från bordet. Det finns också nya saker som kommer att lägga roligt att senare skeden, kommer de att ge mer utmaning och ytterligare mål.

 

Deluxe Pool

Deluxe Pool

Deluxe Pool är en mycket avkopplande spel som du kan spela ensam och har fortfarande en bra tid. Du kan antingen slå bollarna i en enslig spel med någon konkurrens eller så kan du utmana en kompis för mer utmaning. Alla grundläggande poolen regler här. Ställ riktning mot ditt strejk genom att flytta musen runt den vita bollen. Justera sedan effekten med dra musen ut från den vita bollen. Släpp vänster musknapp för att skjuta.

 

Lightning Break

Lightning Break

Lightning Break är en cool version av det populära poolspel. Här måste du utföra vissa krav innan du kan gå vidare till nästa bord. Det blir lätt i början men kommer att få mycket tuffare under spelets gång. Du måste följa målet och inte Pot fel bollen. Utföra denna uppgift så fort du kan för en bättre värdering. Klicka och håll ned vänster musknapp för att justera riktningen och kraften i ditt skott. Släpp den att slå den vita bollen.

 

Mini Pool 2

Mini Pool 2

Mini Pool 2 är en fartfylld sport spel som får dig att skrika av upphetsning. vaka över de siffror som skrivs ut på varje boll. hatt nummer, multiplicerat med tio, är den tid du har för att kunna sänka att vissa bollen. Bollar som har samma färg har oftast samma tidsfrist också. Klicka bara på din köbollen och justera riktningen och kraften i ditt skott. Du kan försöka att skjuta igen när köbollen slutade rulla.

 

Mission 9 Ball

Mission 9 Ball

Mission 9 Ball är en riktigt cool spel där du börjar lätt att träna och sedan långsamt gå vidare till den verkliga affären. Vad du behöver göra är att potten bollarna i ordning. Du måste börja med bollen som har det lägsta rang eller nummer. Till en början kommer det bara att finnas en eller två bollar. Då antalet kulorna kommer att öka tills den är klar upp till 9 bollen. Flytta musen runt för att justera riktningen på ditt skott. Klicka och håll vänster musknapp för att börja justera bilden makten. Släpp för brand.

 

Pool Maniac

Pool Maniac

Pool Maniac är ett mycket beroendeframkallande sportspel. Allt du behöver göra är att potten alla färgade bollar innan kasserar den svarta 8-ball. Du behöver inte potten bollarna i ordning, bara göra ditt bästa för att klara upp tabellen i den snabbaste time. Din poäng beror på hur mycket tid det tar att potten varje kula och tiden mellan varje krukor. Bara använda musen för att sikta och skjuta. Ha så kul!

 

Pool Master

Pool Master

Pool Master är en stor sport spel. Sänka alla bollar i minst antal skott för en större poäng. Sikta noga och vara säker på att din boll inte kommer att hamna i ett hål. Du kan även sänka två eller fler bollar i ett skott om du kan. Utmana dina vänner och se vem som är bättre i detta spel. Klicka och håll vänster musknapp på köbollen för att justera kraften och riktningen på ditt skott.

 

Power Pool 2

Power Pool 2

Power Pool 2 är ett fantastiskt biljard spel där du får ha kul för timme utan att någonsin bli uttråkad. Anledningen är att du kan välja formen på bordet där du kommer att spela. Kulorna här är alla samma så tveka inte att sänka någon boll du vill. En annan rolig del är att det finns särskilda bollar som gör speciella saker när det träffas av köbollen. Klicka bara på den vita bollen och dra musen för att justera riktningen och kraften i ditt skott.

 

Power Pool Frenzy

Power Pool Frenzy

Power Pool Frenzy är ett spännande spel som du kommer definitivt att njuta av. Få galen och Pot alla bollar på bordet ändå du vill. Hit dem med din boll och skicka så många du kan för att hålet i ett skott. Det finns olika typer av bollar i spelet, några av dem gör otroliga saker när de träffas, medan andra kommer att vara en börda. Klicka bara på den vita bollen med musen och dra det sedan att justera riktningen och kraften i ditt skott.

 

Random Potting

Random Potting

Random ingjutning är en mycket avkopplande pool spel som du kommer definitivt att älska. Allt du behöver göra här är skjuta alla bollar i fickorna så fort du kan. Det spelar ingen roll vilken boll du potten först, precis så länge du poäng varje skott. När du begår en foul, kommer du att få en chans att placera köbollen var som helst du vill genom att trycka på M knappen. Du kan justera vinkeln på ditt skott med hjälp av piltangenterna. Justera riktningen och kraften i ditt skott med musen.

 

Trick Blast Billiards

Trick Blast Billiards

Trick Blast Billiards är ett poolspel som är full av spänning. Du måste sänka alla bollar innan de timern tar slut. Du kommer att göras av hur snabbt du sänka varje boll. Se till att du sätter den sista bollen i hålet innan tiden tar slut eller hela tabellen kommer att explodera och kommer att skicka dig flyga i luften. Spela detta spel med dina vänner för att ha massor av skratt och roliga. Njut!

 

Ultimate Billiards

Ultimate Billiards

Ultimate Billiards är en annan spännande poolspel som säkert kommer att göra dig skrika i spänning. Den här gången måste du sänka alla bollar eller bomber innan tiden rinner ut. Dessa bomber kommer att explodera om du inte bli av med dem vid rätt tidpunkt. Använd din köbollen för att styra var och en av bomberna raka till hålet. Justera riktning genom att röra musen sedan hålla vänster musknapp för att justera strömmen. Ha så kul!

 

Billiards Girl

Billiards Girl

Biljard Girl är ett fantastiskt dress up spel som du säkert kommer att älska speciellt om du är i sportspel. Göra henne den vackraste i att någonsin spelas på ett biljardbord. Använd lämpliga kläder som kommer att hjälpa henne flytta sig fritt samtidigt som de hårda skott. Klicka bara på kulorna ovanpå poolen bordet för att börja läsa för de objekt som du ska använda. När du är klar klä upp henne, ge henne en kön som matchar hennes utseende.