Bilspel

Med alla våra bilspel får du veta hur det känns att köra på riktigt!

Stanna i stan med våra häftiga taxispel eller testa dina kunskaper med fickparkering. Om du känner för mer adrenalin kan du kolla våra racing spel. Med våra bilspel får du fart!

 

Meet People in Traffic

Meet People in Traffic

Möta människor i trafiken kommer säkerligen ge dig skrattar när du försöker imponera på en tjej som du möter på motorvägen. Du måste göra något för att imponera på henne. Det finns flera alternativ så välj det som du tycker är lämpligt. Ta det lugnt och inte rusa in i kärlek, göra henne le mot dig först genom att göra några vänliga gester. När du har hennes uppmärksamhet, är det dags att byta till mer vågade metoder. Lycka till!

 

Dummy Sneak Out

Dummy Sneak Out

Dummy Sneak Out är en cool arkadspel som ger dig en intressant utmaning. Hjälp nappen komma ur fabriken utan att fångas. Titta runt varje rum noggrant och försöka hitta objekt som hjälper dig i din uppgift. Samla användbara saker och tänka på hur du kan använda dem. Du kommer att hitta en hel del hinder på vägen och fly kommer inte att bli så lätt. Med lite kreativitet kan du överlista säkerhetssystemet och hitta vägen till frihet. Lycka till!

 

American Truck 2: The Mean Machine

American Truck 2: The Mean Machine

American Truck 2: The Mean Machine är en drivande spel för dem som gillar utmaningar! På varje nivå måste du parkera en enorm lastbil oljetanker i det angivna området. Använd piltangenterna för att styra den. Tryck på mellanslagstangenten för att bromsa. Undvik att träffa några hinder, inklusive kanterna på skärmen. Om du gör det tre gånger på samma nivå, kommer din lastbil explodera! Att hålla ditt lugn är ett måste i denna parkeringsplats utmaning. Visa att du har tillräckligt lugn för att parkera din bil var du vill!

 

Asphalt Madness

Asphalt Madness

Asfalt Madness är ett racing spel för dem som älskar high speed tävlingen! Välj en bil som du gillar bäst och gå direkt till banan där du kommer att kämpa för den högsta trofén. Visa dina motståndare att du är den bästa föraren runt genom anländer först på mållinjen. Du kommer att låsa upp ett nytt spår varje gång du vinner ett lopp. Spendera pengarna du tjänar på nyttiga uppgraderingar som hjälper dig att göra ännu bättre i följande tävlingar.

 

Awesome Cars

Awesome Cars

Grymma bilar är en galen arkad racingspel. Ditt mål är att köra så långt du kan. Du kan köra så länge som bränslenivån bar i botten av skärmen når noll. Hoppa med mellanslagstangenten och luta din bil med horisontella pilar. Varje gång du lyckas göra en fullständig flip, får du en nitro speed-up. Tjäna pengar för att göra tricks och spendera dem på nya bilar och användbara saker i en butik.

 

Coaster Racer 3

Coaster Racer 3

Coaster Racer 3 är en av de bästa racing spel hittar du på Internet! Körning på kurserna berg-och dalbana kommer att ge dig en adrenalinkick som du letar efter. Det finns flera bilar som du kommer att använda under din karriär. Tjäna priser i tävlingar och på särskilda nivåer där olika typer av utmaningar väntar dig. Spendera pengar samlas in för att uppgradera dina fordon. Välj följande nivåer och se vad galna kurser du kommer att få tävla på!

 

Desktop Racing

Desktop Racing

Förbered dig för fantastiska stunts och hög hastighet i Desktop Racing! Ta din enorma maskin till banan med kontor objekt staplade överallt. Försök att hoppa över dem och få så snabbt som möjligt till mållinjen. Samla stjärnor på väg och utföra galna 360 flips. Detta spel är det perfekta tidsfördriv för dem som behöver lite kul och action.

 

Drive

Drive

Drive är en riktigt cool racing spel där du måste nå mållinjen innan tiden rinner ut. Bara trycka på mellanslagstangenten för att starta loppet. Hit upp piltangent för att accelerera. Använd vänster och höger piltangenter för att styra och slå på knappen PIL NER för att sakta ner eller bromsa. Det kommer att numreras polletter som du måste följa, de kommer att guida dig till rätt väg. Det finns också pilar på de spår som kommer att påskynda dig för s kort tid.

 

Dune Buggy

Dune Buggy

Ta en tur på den vilda sidan med Dune Buggy. Du får köra på Mean Machine och ta den till mållinjen med flygande färger. Fart sedan hoppa på rampen för att utföra några mirakel stunts som ingen annan kan göra. Din landning måste vara perfekt, annars måste du se den vackra bil fattade eld. Kontroller är mycket lätt att lära. Bara använda piltangenterna för att köra. Sparka på mellanslagstangenten för att utföra ett hopp.

 

Fast Track

Fast Track

Fast Track är ett racingspel där du får rida de coolaste bilarna och slå andra förare som använder din körförmåga. Välj färg på din bil. Fordonet du väljer kan uppgraderas varje gång du vinner ett lopp och tjäna lite pengar. När tävlingen startar, måste du nå varje kontroll tidpunkt. Du förlorar spelet om din tid går ut. Kör din bil med piltangenterna. Lycka till!

 

Foofa Race

Foofa Race

Hop bakom ratten och se om du kan vinna Foofa Race! Det här spelet handlar om rivalitet och adrenalin! Välj vilken av de tre tecken tilltalar dig mest och gå direkt till banan. Du kan först träna dig i ett snabbt lopp och sedan starta den verkliga utmaningen i racing cup. Utnyttja de speciella vapen och bonusar som visas på banan i prydligt packade paket. Försök att få först till mållinjen i varje lopp!

 

Free Rider 2

Free Rider 2

Free Rider 2 är ett bra spel att spela. Du får designa allt om spelet, även temat och fordon som ska användas. Du kan skapa en hel karta full av hinder och mål och sedan låta din vän att försöka spela spelet när du är klar. Du kan även spara spelet kartan för framtida bruk. Kvaliteten på området kan justeras så att det kommer att kännas som en riktig match. Skapa den perfekta bilspel och gör dina vänner dregla när du spelar ditt mästerverk.

 

Global Gears

Global Gears

Globala Gears är spelet att spela om du vill ha snabba racing spänning och nöje. Du får skapa racerbil av dina drömmar här. Börja om från början och vinna tävlingar för att ha tillräckligt med pengar för att köpa några uppgraderingar och delar som gör din bil dominerar kretsen. Du måste satsa innan varje lopp. Du måste avsluta först eller du kommer att förlora pengar. Styr din bil med piltangenterna. Hit mellanslagstangenten för att aktivera uppsving.

 

Gone in 60 Seconds

Gone in 60 Seconds

Gone in 60 Seconds är en snabbrörlig polis-undgå spel som kommer att fylla dig med spänning och upphetsning. Detta spel är precis som filmen, full av biljakter och coola åkattraktioner. Allt du behöver göra är att få de nödvändiga punkter för att avsluta varje steg. Gör detta på rätt sätt och inte åka fast av polisen. Kom ihåg att du kör en racerbil så det är lite svårt att kontrollera. Bara ta det lugnt i början bara veta din bil bättre.

 

Mad Trucker: Last Pursuit

Mad Trucker: Last Pursuit

Om du letar efter en galen lastbil utmaning, då Mad Trucker: Senast Pursuit är spelet för dig. Du bedrivs av polis och din enda chans att överleva är att slå tillbaka. Använd vänster och höger piltangenter för att styra din lastbil. Tryck på nedåtpilen för att sakta ner. Sikta och skjut missiler mot dina fiender med musen. Försök att samla bonusar som visas från krossade lådor och glöm inte att uppgradera din dator efter varje runda.

 

Miniclip Rally

Miniclip Rally

Miniclip Rally är ett utmärkt spännande spel som låter dig tävla ut på olika spår. Du får köra en väldigt cool bil sedan tävla mot ett spöke i olika stadier. Du kan välja banan i ditt val, beroende på hur mycket utmaning du vill. Kör försiktigt och undvika hinder för att nå mållinjen i tid. Du måste också stanna på vägen på grund av att smuts kommer definitivt sakta ner dig.

 

Monster Truck Curfew

Monster Truck Curfew

Monster Truck utegångsförbud är en att spela om du ant ett spel som är lätt att lära men ger så mycket spänning. Din karaktär måste vara hemma innan midnatt. Kör din monstertruck så fort du kan. Gå över trafiken för att snabba upp din resa. Kom ihåg att du måste undvika polisbilar och fotgängare eller du kommer att förlora ett liv. Bara åka snabbt men hålla den säker genom att följa vägskyltarna. Njut av din resa!

 

Neon Rider

Neon Rider

Neon Rider är en fantastisk futuristisk racingspel. Försök att få till mållinjen utan att krascha eller faller genom hålen. Du kommer att kunna göra några tricks medan i luften för extra poäng. Det finns massor av nivåer som säkerligen kommer att ge dig spänningen i ditt liv. Kom bara ihåg att köra långsamt så att du kommer att kunna låsa upp alla banor. Använd WASD knapparna för att köra din bil.

 

Oldschool Grand Prix

Oldschool Grand Prix

Oldschool Grand Prix är en annan stor racing spel som finns på vår hemsida! Race på bästa europeiska banor i Italien, Spanien, England, Belgien, Tyskland och Holland! De fordon som används i tävlingen är vackra veteranbilar. Du styr den röda med piltangenterna. Tryck mellanslag om du vill bromsa plötsligt inför en snäv sväng. Försök att få till mållinjen först i varje lopp! Du måste koncentrera dig hela tiden, eftersom det finns ganska några varv för att slutföra.

 

Parking Space

Parking Space

Parkeringsplats är en riktigt bra bil bilspel som kommer att testa dina kunskaper bakom ratten. Du kommer att få flera situationer där du måste parkera din bil på rätt sätt utan att orsaka någon skada på den. Använd piltangenterna för att styra ditt fordon. Kom ihåg att gå långsamt för att undvika att träffa några föremål eller bilar som ligger n vägen. När du har parkerat framgångsrikt, kommer du att kunna gå vidare till nästa nivå. Lycka till!

 

Parking Space 2

Parking Space 2

Parkeringsplats 2 är ett bra bilspel som lär dig hur du placerar din bil ordentligt i parkeringsplatser. Du måste kontrollera din dyra bil försiktigt eftersom en enda skråma gör du förlorar spelet. Bara hålla på att öva och alltid gör ditt bästa för att kunna arken perfekt. Använd piltangenterna för att köra din bil. Det finns flera nivåer i detta spel som kommer att hålla dig underhållen i timmar.

 

Pimp My 60's Sports Car

Pimp My 60’s Sports Car

Bättre redo eftersom det är dags att Pimp My 60-sportbil. Du kommer att få en bil som du kan anpassa. Byt allt om den för att göra designen helt egen. Klicka bara på nycklar som finns på väggen för att börja surfa på den perfekta stilen. När du är klar, kan du mata in ditt namn så din bil kommer att tas för en provkörning. Du kan välja var att ta bilen och vilken typ av väder du vill se.

 

Rally Expedition 3D

Rally Expedition 3D

Förbered dig på en spännande resa i Rally Expedition 3D! Grafiken i detta spel gör det sticker ut från andra utmaningar av detta slag. Sitt bakom ratten i din rally Mini-Cooper och se om du kan få till mållinjen i det första läget. Undvik skyltar med dödskallar på dem, eftersom de kommer att sakta ner din bil. Samla de gröna skyltarna för att få en extra hastighetsökning och känna spänningen av att köra din bil på över 200 km / t!

 

Renegade Racing

Renegade Racing

Renegade Racing är en galen racing spel för dem som letar efter riktigt spännande! Delta i tävlingar mot alla typer av bilar och visa att du är bäst. På varje nivå du har två uppdrag att slutföra. Den första låser nästa nivå och den andra en en ny bil. Försök att tjäna så mycket pengar som möjligt, eftersom det kommer att vara avgörande för din prestation i följande tävlingar. Var inte rädd för att ta risker och att utföra vissa galna upptåg på din väg till mållinjen!

 

Replay Racer 2

Replay Racer 2

Replay Racer 2 är en annan racingspel. Här måste du besegra en mycket bra racer – själv! Välj den bil som passar din körstil. Du kan ändra färgen jobb bilen om du vill. Du kommer då att köra spåren flera gånger för att ta reda på din personliga bästa tiden. Sedan kan du försöka att utmana ditt personbästa igen i framtiden när du tror att du har blivit bättre. Försök att se om du kan göra en enastående körning i varje utmanande banan finns.

 

Rod Hot's Hot Rod Racing

Rod Hot’s Hot Rod Racing

Tävla med de tuffaste rivaler i Rod Hot Hot Rod Racing! Du kommer att få tävla över hela världen, på platser som Tokyo, New York och Qatar. Försök att nå mållinjen på den bästa platsen möjligt att tjäna en tillfredsställande summa pengar. Använd piltangenterna för att styra din bil. Tryck på X-knappen för att använda nitro boost. Utför flips för ytterligare belöningar. Efter en tid kommer du att ha råd bättre bilar som kommer att bedöva dina motståndare med sitt utseende och prestanda!

 

Shadow Factory

Shadow Factory

Shadow Factory är ett bra spel som är både skrämmande och spännande. Du styr en mycket robust fordon och ditt uppdrag är att utforska den nedlagda fabriken heter SNP511. Denna fabrik stängdes eftersom dess två reaktorer blev skadad. Ta reda på vad som egentligen hände genom att flytta från område till område för att hitta ledtrådar. Styr din bil och låt det inte få några skador, vill du inte vara instängd i denna fruktansvärda plats.

 

Snow Drift Racing

Snow Drift Racing

Få ditt spel ansikte på eftersom det är dags för Snow Drift Racing! Kör din valda bil över hala och oförsonliga tävlingsbanor. Gör det till mållinjen i tid för att kunna gå vidare till nästa kurs. Styr din bil försiktigt eftersom vägen kommer att vara mycket hala på grund av snö. Hit pauser när du ska vända driva som ett proffs. När du fått kläm på styrningen på snö, kommer det här spelet att vara en vind.

 

Super Kart 3D

Super Kart 3D

Har några häftiga racing kul med Super Kart 3D! Detta spel har allt som krävs för att få dig hooked. Hoppa in i bilen och åka till banan för att tävla med de bästa. Du kan välja mellan tre spellägen: karriär, enda lopp och tempolopp. Kontrollerna är desamma i varje av dem – du bara använda piltangenterna för att köra. Försök att rida på pilarna som kommer att ge dig en hastighetsökning och undvika olja spills på asfalten. Njut!

 

The Soul Driver

The Soul Driver

The Soul Driver är ett spel som har allt som krävs för att bli din favorit. Delta i en bil strävan som kommer att pumpa upp adrenalinet nivåer! Du flyr polisen och måste få till den mexikanska gränsen, om du vill vara en fri man. Kör på ett sådant sätt, att alla polisbilar som jagar du kraschar. Reparera din bil och köpa uppgraderingar i garaget, där även dina framsteg kommer att sparas. Bevisa att du är den bästa föraren runt!

 

Tiger Parking Slam

Tiger Parking Slam

Tiger Parkering Slam är ett roligt spel som erbjuder några riktigt bra underhållning. Om du känner till historien om Tiger Woods äktenskap, kommer du ler säkert när du ser hans ansträngningar. Hjälp honom parkera framför hans hus och undvika arga fru med golfklubban. Du styr med piltangenterna. Se till att du placerar bilen helt inom det blå området. Kör bort från din partner och vinna värdefulla mästerskap koppar!

 

Traffic Hazard

Traffic Hazard

Trafikfara erbjuder dig en stor utmaning och en hel del spänning. Du måste styra trafiken för att undvika olyckor. Olika fordon kommer att komma från alla håll och du måste bo riktigt fokuserad och har bra reflexer. Du kan göra ett fordons hastighet upp, genom att klicka på den en gång med musen. Gör sluta att vänta på en bil att passera genom att klicka på det en gång och snabbt slå på mellanslagstangenten efteråt. Spelet kommer att bli en riktig utmaning i senare skeden, så var beredd. Lycka till!

 

Winter Rush

Winter Rush

Vintern Rush är en enkel men spännande spel. Du får köra en cool snöskoter. Du måste ta det så långt som möjligt, samla så många poäng som du kan på vägen. Undvik hinder som stenar och buskar och vara säker på att inte skada din bil för mycket, eftersom spelet kommer att vara över när du förlorar alla dina livspoäng. Hoppa på ramperna för att få extra poäng. Styr din skoter med piltangenterna. Har en spännande resa!

 

Drift Competition

Drift Konkurrens är ett spel om bilar och de fantastiska saker som man kan göra på snön. Spänn fast säkerhetsbältet och har enheten i ditt liv i en CL-63 AMG car.take ut i snön och försöker perfekt drift. Spelet är lätt att lära sig och du kommer att kunna njuta av det direkt. Styr din bil med piltangenterna. Hit mellanslagstangenten för att bromsa. Vad väntar du på? Hit på startknappen och spela!

 

Bath Salts Zombies

Bath Salts Zombies

Badsalt Zombies är ett spel som kommer att sätta dina förmågor på prov. Du anger en stad full av zombies och din enda chans att överleva är att försvara dig från din pickup. De levande döda kommer att anfalla i vågor. Använd din pistol för att ta var och en av dem. När du tjäna lite pengar, kommer du att kunna köpa försvarsvapen i butiken. Spelet kommer att bli svårare med varje våg av fiendens attacker. Kontrollera att du har dina högtalare på för en mer spännande upplevelse!

 

Desert Defence

Desert Defence

Desert Försvar är en cool skjutspel där du måste försvara dig mot vågor av inkommande fiender. Använd din kanon för att förstöra fordon som kommer att komma från alla håll. Uppgradera din kanon efter varje våg av angrepp för att kunna motstå på följande nivåer. Din kanon blir effektivare tack vare uppgraderingar, men fienderna kommer också att få bättre fordon. Har vissa stora skytte kul med Desert försvar!

 

Road Assault 3

Road Assault 3

Road Assault 3 är en cool skjutspel där du får tillfälle att skydda en lastbil konvoj från inkommande fiender. Du kör längs lastbil och ditt jobb är att skjuta ner alla fiendens fordon innan de skadas. Du har olika typer av vapen, välja vilken du vill använda innan nivån börjar. Du kan också kasta granater mot fienden. Förbered dig för en hård kamp. Lycka till!

 

Tequila Zombies 2

Tequila Zombies 2

Tequila Zombies 2 kommer att få dig att spela i timmar på slutet. Välj din karaktär och går rakt till gatan för att kämpa mot vågor av blodtörstiga zombies. Du kommer att använda många olika vapen, inklusive motorsågar och kulsprutor. Flytta runt hjälp av WAD eller piltangenterna. Sikta och utför attacker med musen. När du samla tillräckligt flaskor tequila du kan utföra en speciell attack genom att trycka på mellanslagstangenten. Tillbringa pengar intjänade på uppgraderingar och nya vapen. Ha kul!

 

Make Up Car

Make Up Car

Make Up Bil är ett riktigt roligt spel att spela. Du har bråttom så att du bara har tid att sätta göra upp i bilen. Vägen är krokig så du måste vara riktigt försiktig och inte röra ditt ansikte. Applicera göra upp när du tror att vägen är klar. Du kommer att göras på hur ren din make up är efter resan. Försök att avsluta hela ansiktet innan tiden rinner ut för en bättre poäng. Du kan ansöka på nytt din make up om du av misstag trasslat upp på första försöket.

 

Box10 ATV 3

Box10 ATV 3 är ett riktigt bra bilspel där du måste nå mållinjen i ett stycke. De kurser som du kommer att gå är mycket farlig så du måste kontrollera din bil på rätt sätt för att vinna spelet. Använd piltangenterna för att manövrera din ryttare. Du måste luta rider fram eller tillbaka medan i luften att hålla sig upprätt. kom ihåg att du inte får falla i djupa sprickor eller du kommer att krascha.