Motorcykelspel

Motorcykelspel är den bästa underhållningen för de som gillar tuffa utmaningar. Riskälskare kommer säkerligen att ge allt när de försöker göra de mest galna stuntsen.

Ätt äta smuts är oundvikligt i motorcykelspel, så förlora inte din självsäkerhet efter ett fall.

Var förberedd på att adrenalinnivåerna kommer att bli riktigt höga med dessa spel!

 

Diesel and Death

Diesel and Death

Diesel och Döden är en mycket spännande motorcykel spel som kommer att göra dig spela i timmar och timmar. Målet är att vara bäst på två hjul. slå din utmanare till mållinjen med hjälp av varje strategi som du vet. Du kommer att kunna plocka upp viss makt upp föremål längs vägen, använd dem att sakta ner eller förstöra din rival. Kör din cykel med piltangenterna. Använd din makt fram genom att trycka på mellanslagstangenten.

 

Doom Rider

Doom Rider

Doom Rider är ett bra spel som kommer att visa hur bra motorcyklar från helvetet är. Du är instängd i den lägsta delen av helvetet. Du kan få ut av det genom att vinna alla doom raser. Du måste står inför många stora skele-åkare, överlista dem och bli den första på mållinjen. Styr din cykel ordentligt och stanna på vägen så att du inte kommer att sakta ner. Undvik att träffa andra förare också.

 

FMX Team

FMX Team

FMX Team är ett spel att spela om du älskar att höra den söta hum av en motorcykel motor som hoppar högt upp i luften. Du har kontroll över tre ryttare, alla har sina egna färdigheter som du kan använda för att utföra vissa stunts. Det finns 15 nivåer i detta spel där du kan låsa upp nya stunts genom att göra poäng höga poäng. Styr din biker med piltangenterna. Utför stunts genom att trycka på sifferknapparna 1-5. Njut!

 

FMX Team 2

FMX Team 2

FMX Team 2 är en fantastisk racing spel som säkert kommer att väcka dig. Välj din racer än huvudet på kretsen för att starta det roliga. Du måste utföra den nödvändiga knep samtidigt vistas framåt i loppet. Konkurrensen är hård så du behöver öva ordentligt eftersom det inte finns någon plats för förlorare i detta spel. Låsa upp alla tävlingsbanorna genom att vinna varje runda i tävlingen.

 

Mo' Bike

Mo’ Bike

Gör dig redo för stunt av ditt liv med Mo ’Bike! Uthärda alla de fysiska svårigheter som en stunt förare möter varje gång han kliver på sin motorcykel. Beräkna dina rörelser och justera rekvisita som du kommer att använda för din show. Ge inte upp när du faller ner, bara ta reda på var du har gått fel och försöka förbättra den. Mottot för alla stunt förare är: Försök och försök tills du lyckas!

 

Motorbike Madness

Motorbike Madness

Motorcykel Madness är ett bra spel där du får köra en state-of-the-art cykel som förmodligen är en av de snabbaste i världen. Hoppa på en tomahawk och kör den över farliga terräng som du tävlar för ära genom att nå mållinjen i ett stycke. Använd piltangenterna för att styra din cykel. Undvik att falla i djupa luckor och sprickor längs vägen. Låt inte din cykel krasch eller du måste börja om igen.

 

Power Bike

Power Bike

Kraft Bike är spelet för att spela om du vill ha en verklig utmaning. Hoppa på en mycket snabb cykel och försöka nå slutet av varje område så fort du kan. Försök att hålla dig upprätt och undvika att krascha så att du inte kommer att behöva börja om igen. Rulla över bilar, lastbilar och andra hinder som blockerar din väg. Använd piltangenterna för att styra din karaktär. Det finns massor av nivåer här så kommer du vara säker på att du kommer att ha en hel dag av roliga.

 

Redlynx Trials Flash Version

Redlynx Trials Flash Version

RedLynx Trials Flash-version är en riktigt cool motorcykel spel där du får utföra vissa halsbrytande rörelser samtidigt fortkörning din väg till mållinjen. Det kommer att finnas några lådor och andra hinder på vägen, använd dem för att utföra dina tricks. Kom bara ihåg att du måste stå upprätt när du trycker på marken. Luta dig inte för mycket eller du kommer säkert snubbla. Använd piltangenterna för att styra din cykel. Hit mellanslagstangenten för att rädda.

 

Stunt Dirt Bike

Stunt Dirt Bike

Stunt Dirt Bike är en action-fyllda racingspel. Välja vilken du vill använda: en motorcykel eller en ATV, beroende på körsätt. Du kommer då att behöva tävla den på en väg full av hinder, försök att manövrera bilen för att komma förbi dem. Undvika att krascha eller du kommer att förlora spelet. Styr din cykel med piltangenterna. Uppåtpil för hastighet. Ned-pil för att sakta ner. Vänster och höger piltangenter för att luta sig framåt eller bakåt.

 

Stunt Mania

Stunt Mania

Stunt Mania är en fantastisk cykel spel där du får utföra de bästa och mest omöjliga rörelser kända motorcykel fans. Ta din cykel till olika områden för att göra dina trick. Du kan göra flera halsbrytande rörelser som säte, bar hop, flip, Kristus luft, strippa och ruller. Se till att du är högt upp i8n luften innan du försöker dessa rörelser så att du inte kraschar tillbaka till marken. Styr din cykel med piltangenterna.

 

Uphill Rush

Uphill Rush

Uphill Rush kommer säkert få ditt adrenalin att pumpa. Du kan köra en motorcykel, ATV och andra extrema saker med hjul. Tävla mot ett spöke för att vinna varje nivå. Du kan utföra olika galna trick längs vägen för fler poäng. Men var försiktig, måste du inte falla ned eller måste du starta om loppet igen. Vinn alla tre nivåer i varje kategori att vinna cupen.

 

Wheelers

Wheelers

Wheelers är en cool racing spel där du får köra en riktigt snabb motorcykel. Försök att hålla i det första läget hela tiden. Låt inte någon motståndare förbi dig. Kör försiktigt speciellt i svängar. Du måste också undvika att få av vägen, kommer detta sakta kraftigt ner dig. När du känner att du är nästan slut på energi, kommer parken i tanka stationen och dina kompisar laget sätta lite mer bränsle i din cykel.