Spiderman spel

Spiderman är en Marvel-seriefigur, toppsuperhjälte sedan hans första uppträdande i 60-talet. Bakom hans hemliga identitet så gömmer sig Peter Parker, en vanlig tonåring som går i högskolan.

Spiderman spel låter dig resa i en fantasiresa som du känner igen från din barndom.

När du väl kommit i din rödblåa kostym så finns det inget som kan stoppa dig. Men kom ihåg att ”med stor makt så kommer också ett stort ansvar”.

 

Bendy Spidey

Bendy Spidey

Bendy Spidey är en spännande och rolig spelet är enkelt nog att spelas av alla åldrar. Ditt mål är att få spiderman så långt som möjligt. Svänga från stråle till stråle använda sitt spindelnät. Och planera alla dina rörelser för att undvika pinsamma fall – För dessa bör inte hända med vår vänliga web-glider. Lek med dina vänner och se vem som kan få den mest avlägsna.

 

Doc Ock Rampage

Doc Ock Rampage

Doc Ock Rampage är ett bra spel att spela. Du får förstöra byggnader och smetar ut polisbilar och helikoptrar med din robot tentakler. göra staden falla i ruiner genom att krossa alla de saker som du ser, inklusive fordon och byggnader. Klättra ovanpå en byggnad för att krossa den från topp till botten. Ba mycket försiktig, är Doc Ock inte immuna mot kulor så undvik att bli träffad av polisens vapen. Klättra upp en vägg för att nå en helikopter sedan vika det som aluminiumfolie.

 

Peter Parker Free Run

Peter Parker Free Run

Peter Parker Free Run är ett snabbt tempo och spännande spel som du kommer definitivt att njuta. Reglerna är enkla, vad du behöver göra är att trycka på knapparna som kommer att visa på skärmen och hjälper Peter Parker nå sitt mål och avsluta en scen. Skarpa ögon och spindel känsla behövs här, du har den kompetens som Spiderman? Försök sedan detta spel och ta reda på om du är redo att bli den vänliga webben swinger som Spiderman!

 

Spiderman Dark Side

Spiderman Dark Side

Spiderman Dark Side är en dråplig men utmanande spel för dig och dina vänner att spela. Spela Spiderman roll och swing från byggnader till byggnader och nå så långt du kan. Du kan använda alla de saker som du hittar på vägen, och flytta till ett stort avstånd genom att planera varje drag. Utmana dina vänner och se vem som är bäst i denna spännande och webb-sling spel fyllt med kul!

 

Spiderman Jump

Spiderman Jump

Spiderman Jump är en fantastisk spel för alla som älskar Spiderman. Spelet-play är väldigt enkel men beroendeframkallande. Flytta från byggnad till byggnad genom att hoppa och eliminera alla skurkar bär gult som orsakar ståhej i staden. Använd din webb liksom din spindel känsla och föra dem alla inför rätta! Men du måste vara försiktig eftersom de kan skjuta en laser pistol för att hindra dig från att stoppa dem. Bli hjälten i staden och spela detta spel!

 

Spiderman Rescue Mary Jane

Spiderman Rescue Mary Jane

Spiderman Rescue Mary Jane är en actionspäckad roliga spel som definitivt kommer att föra fram hjälten i dig! Försök att rädda Mary Jane genom att svänga genom byggnader och plattformar tills du når slutet av varje steg. Men du måste undvika alla hinder som skapas av dina fiender. Detta är en trevlig och utmanande spel för dig och dina vänner. Se vem som kan komma bort från obarmhärtigt störtflod av fiendens våld inom tidsfristen. En söt kyss kommer att belönas för den som kan rädda Mary Jane.

 

Spiderman: The Infernal Triangle

Spiderman: The Infernal Triangle

Spiderman: Den Infernal triangeln är ett fantastiskt spel att titta på. Du kommer att se Spiderman undrar om livet och saker omkring sig. Du kommer att lära en moralisk lärdom som du kan dela med familj och vänner. Försiktigt lyssna på vad Spiderman Says för detta kommer att vara spelet för denna animering. Vet du vad superhjälten tror när han inte är i den stora staden få slut på brott? Titta på den här klippet och ta reda på!

 

Spiderman Underoos

Spiderman Underoos

Spiderman Underoos är en avkopplande och enkelt spel som du kan njuta med dina vänner. Gå över staden med din webbsida samtidigt samla så många t-shirts och boxershorts som möjligt. Men se upp var du går, eftersom du inte vill att drabbas av fortkörning bilar nedan. Använd din spindel känsla i sökandet efter det rätta sättet att ditt mål. Det är bara lätt, särskilt när du är Spiderman! Gör ett bra resultat för att uppnå bonus efter varje steg, en Transformer t-skjorta!

 

Spiderman Web of Words

Spiderman Web of Words

Spiderman Web of Words är ett mycket beroendeframkallande men pedagogiska spel att spela. Du kommer att hitta dig själv fångad av Doc Ock och det enda sättet att slå honom är genom ordet stavningar! Du måste kunna skapa så många ord från de brev som Doc Ock kast. Du kommer att få poäng och klättra en annan nivå när du stavar ett ord korrekt. Ju längre det ord du skapade högre poäng du får. Nå toppen och slog Doc Ock med snabba sinne och färdigheter ordförråd!

 

The Adventures of Spiderhog

The Adventures of Spiderhog

The Adventures of Spiderhog är en mycket rolig animation som du skulle älska att se om och om igen. Titta på olika samtal arkad persona med varandra på ett roligt sätt att rädda Super Mario och Sonic the Hedgehog. Du kommer definitivt att ha kul med sin unika handling. Så titta på det med dina vänner och dela ett skratt gott skratt tillsammans. Glöm inte att ta med popcorn!

 

Spiderman Slide

Spiderman Slide

Spiderman Slide är en cool pusselspel som du kommer definitivt att njuta av. öppna utrymmen genom att skjuta de plattor och försök att ordna dem på ett korrekt sätt för att avslöja dolda bilden. Spiderman gör något annat att det kommer att få din nyfikenhet, så se till att du slutför den. Du kan välja svårighetsgrad pusslet om du tror att det är en bit kaka. Så njut av denna mest spännande Spiderman Skjut spel och avslöja bilden!

 

Spiderman Web Art

Spiderman Web Art

Spiderman Web Art är ett underhållande spel där du kan titta på det med dina vänner. Skratta belastning samtidigt se Spiderman attemp att imponera på dig med sina trick. Seger de onda doers är inte hans enda talang, vet han också hur man skapar webb konst! Spiderman kan göra olika saker med sin webb och du är inbjuden att se showen gratis. Titta och bli förvånad när han snurrar sina verk rakt framför skärmen. Se till att få dina vänner se denna animation och titta Spiderman roliga upptåg.