Harpan

Det här kortspelet känner du igen! Harpan är namnet för flera olika patienser som är bland de kändaste spelen i världen. Den är enkel eftersom du endast behöver ett kortpack, du kan spela den ensam, och reglerna är lätta att komma ihåg. Tack vare enkelheten har harpan nått en bred publik runtom i världen. Samtidigt som spelet är enkelt är det också utmanande.

Harpan är krävande och intressant och erbjuder uppfriskande tankenötter precis som casinospelet black jack. Det är alltså inte konstigt att Harpan har vunnit sin plats i alla spelälskarens hjärtan och att den alltid har varit standardspelet på din dator. Det som du behöver då du spelar Harpan är de 52 korten utlagda framför dig, viss flit och bra uppfattning.

Harpan-spel är även kända som ’Klondike’ och ’Patiens’. Det finns två svårighetsgrader i Harpan. I den lättare versionen spelar man kort från talongen ett och ett. I den svårade versionen, som också kallas Las Vegas, spelar man korten tre och tre. Den svårare varianten gör det utmanande att hitta en fungerande strategi i spelet och Harpan går ut mera sällan.

Patienser är intressanta pusselspel som kommer i många varianter. I Harpan är två utfall möjliga; den går ut, man vinner, eller den går inte ut och man förlorar. Det är oftast så att Harpan inte går ut och då får man börja om.

Vi har flera olika stilar av spel i den här kanalen. Pröva på några spel och välj den som du gillar mest. Rösta på den eller tillägg den i dina favoriter. Här får du spela gratis.

Då vi talar om Harpan menar vi den mest klassiska och enkla form av Patiens som finns. Det här spelet kan alla spela och det här spelet har alla spelat.

Man säger att Harpan är ett spel för dem som är ensamma. Vi håller inte med. Vi tycker att Harpan är ett spel för dem som vill ta en utmanande och uppfriskande paus från vardagen.

 

Avalon Spider Solitaire

Avalon Spider Solitaire

Om du gillar Spider Solitaire, kommer du att älska definitivt Avalon Solitaire. Bland de nya funktionerna här spelet har är en nivå väljare så att du kan välja svårighetsgrad du vill ha. Du kommer att bekanta dig med spelet direkt tack vare sin enkla gränssnitt. Från nybörjarnivå till hårdaste nivå kommer du inte få nog av detta spel! Spelet är mycket likt Spindelharpan så om du har spelat Spindelharpan innan du hittar det här spelet roligare och utmanande!

 

Gaps Solitaire

Luckor Solitaire är en stor ny patiens spel som säkert kommer att väcka dig på grund av den utmaning som det innebär. Du måste fylla i en linje som består av kort som är i rätt ordning och i samma färg börjar vid två och slutar med ess. Det kommer inte att vara alltför lätt eftersom du kan bara flytta korten till ett gap mellan korten. Bara rulla över en lucka och du kommer se vilka kort lagligt kan flyttas dit. Kom ihåg att du bara kan flytta ett kort om det är en kort högre än en på vänster eller ett kort lägre än kortet på höger sida.

 

Golf Solitaire

Golf Solitaire

Golf Solitaire är en trevlig och enkel kortspel som du kommer säkert njuta direkt. Allt du behöver göra här är att klara upp bordet genom att sätta korten på undersidan högen. Du kan bara flytta ett kort om det är en rang lägre eller högre än det översta kortet. Klicka bara på kortet, och det kommer omedelbart att flyttas till högen. Om du har fastnat och har inga kvar flyttar, klickar du bara på framsidan nedåt högen och du kommer att få en ny översta kortet.

 

Klondike Solitaire

Klondike Solitaire

Klondike Solitaire är en avkopplande kortspel som du kommer definitivt att njuta av. Ditt jobb är att stapla upp alla kort i de fyra passar högar uppe till höger. Du måste placera ett kort i raden högen i fallande rang och olika färg. Om det finns en tom plats, kan du flytta en kung där. I dräkten högen, är ett ess den enda som kan placeras initialt sedan arbeta dig upp till kung. När det inte finns några kvar drag, klicka på nedåt-kort för att hantera.

 

Poker Solitaire Deluxe

Poker Solitaire Deluxe

Spela Poker Solitaire Deluxe kommer säkert bli skitkul. Här är en annan typ av patiens spel. Du måste skapa en kombination med varje kort som delas ut till dig. Sikta på att ha en kombination i varje linje för att vinna spelet. Du kan bilda ett par, två par, kåk, royal flush, och många fler. Du hör en röst informera dig om dina framsteg i spelet så att du bättre höja volymen. Ha så kul!

 

Pyramid Solitaire

Pyramid Solitaire

Spela Pyramid Solitaire, en mycket enkel men beroendeframkallande kortspel som du kommer säkert att älska. Spelet är enkelt, klara upp bordet genom att ta bort kort som ger upp till 13. Klicka till exempel på en nio kort och klicka sedan på en fyra kort, 9 + 4 = 13! De behöver inte vara samma färg som ska paras ihop. Du kan klicka på upp och ner leken åt ett kort. Rensa upp i pyramiden snabbt och du kommer säkert att ha en mycket hög värdering.

 

Pyramid Solitaire Deluxe

Pyramid Solitaire Deluxe

Pyramid Solitaire Deluxe kommer säkert att vara ett trevligt spel att spela när du myra att slappna av. Spelet är enkelt och du behöver inte en stor insats för att vinna. Allt du behöver göra är att para ihop kort som uppgår till 13 när de kombineras. Till exempel kan en nio kort paras ihop med en fyra kort eftersom 9 + 4 = 13. Gör detta tills du når toppen av pyramiden. Det finns också stapla kort som du kan använda, klickar du bara på nedåtvända kortet för att hantera fler kort.

 

Solitaire

Solitaire

Solitaire är ett klassiskt kortspel som du nu kan spela på din dator. Vad du behöver göra här är att försöka fylla fyra högar av kort som är av stigande och av samma färg, lägg var och en av dem på den övre högra sidan av tabellen från Ace och slutar med kungen. Du kan stapla upp korten i mitten av tabellen i fallande ordning och alternerande färger. Klicka bara på framsidan nedåt högen av kort på uppr vänstra hörnet för att visa en ny kort som du kan använda.

 

Solitaire Masters

Solitaire Masters

Solitaire Masters ger en ny twist till kortspel som vi alla älskar. Detta spel ger mer utmaning som säkert kommer att få dig hooked. Några av reglerna är precis samma. Vad kommer att överraska dig är layouten på korten. Mer än ett däck används också här extra spänning. Prova det här spelet och se varför många människor älskar att spela den här versionen av patiens. Njut!

 

Solitaire Terry Patton

Solitaire Terry Patton är en av de enklaste kortspel du kan spela. Denna version av Solitaire har blivit mycket populärt på nätet. Du kommer att fördjupa dig i snygg design och du kan koppla till sin musik medan du spelar. Du vet att din mål i detta spel, att flytta alla korten till rätt grunder, så får ditt sinne att gå och planera den bästa strategin för att vinna spelet, inget tryck här, det finns ingen timer så att du verkligen kan koppla av när du spelar detta spel !

 

Speed Solitaire

Speed Solitaire

På Hastighet Solitaire handlar om tid! Denna fartfyllda spel kräver att du agerar så fort du kan för att kunna vinna spelet. Detta spel är ganska enkelt, men du behöver en snabb sinne så att du kan lyckas på det. Om du letar efter ett spännande sätt att komma över det tråkiga eftermiddag hittar du det i detta spel! Bjud in dina vänner och utmana dem att slå din hastighet!

 

Spider

Spider

Om du vill ha en enkel match att ha roligt, måste du prova Spider. Det är en mycket enkel version av det klassiska Solitaire spelet, men du kommer att ha massor av roligt att spela det. Även om du aldrig har spelat Solitaire, hittar du dig själv att spela i några minuter. Målet med spelet är att ordna korten i sviter från Kung till Ess. Alla kort i din sekvens måste vara av samma färg.

 

Spider Solitaire

Spider Solitaire

Spider Solitaire är en trevlig snabbt kortspel som exciterar och glädja dig. Allt du behöver göra här är att bygga upp en hög med kort som är i ordning. Du kan sätta ett kort på en annan om kortet ditt rörliga är en rank mindre bara. Gör detta med alla kort tills du har inga fler kvar drag. När det händer, klicka på stiftelsen högen och en ny linje av kort kommer att delas ut. Ha det så kul!

 

Spider Solitaire Classic

Spider Solitaire Classic

Spindelharpan Classic är en av de mest populära online-spel. Det är lite mer utmanande att de klassiska spelen, men det är mycket roligt. Det kommer att sätta dina strategiska kunskaper på prov, du behöver mycket god koncentration att kunna avsluta det här spelet. Ditt mål är att rensa brädet och för att avlägsna alla korten du behöver för att planera alla dina drag försiktigt!

 

StoneWall

StoneWall

Stonewall är en avkopplande kortspel som säkert kommer att få dig hooked. Du kan stapla upp korten i mitten genom att ordna dem i en fallande rang och varannan färg. Grunden hög på toppen av kortet kan fyllas upp av kort som är i fallande ordning från ess till kung och i samma färg. Korten du ser uppradade på höger sida av brädet kan användas när som helst.

 

Sultan Solitaire

Sultan Solitaire

Sultan Solitaire är en annan för av kortspel. Vad du behöver göra här är omger sultanen eller hjärter kung med alla sina drottningar. Stiftelsen kort delas på mitten av skärmen. Lägga korten som är en rankas högre än korten där. Till exempel kan du placera en tre hjärter på en två hjärter. När du har använt kortet på sidan, klicka bara på det utrymme att ha ett kort lagt placerats där igen.

 

Tournament Klondike Solitaire

Tournament Klondike Solitaire

Tournament Klondike Solitaire är det perfekta spelet för att spela med dina vänner att ta reda på vilket bland er är patiens kungen. Du kommer att konstatera att göra poäng i detta spel är lite annorlunda, vilket gör det mer utmanande än någonsin. Det finns ytterligare poäng för dem som avslutar spelet på kortast tid. Det kommer också att straffen för alla redeal som begärs.

 

Tri Peaks Solitaire

Tri Peaks Solitaire

Tri Peaks Solitaire är en riktigt trevlig kortspel som är enkelt nog att spelas av vem som helst. Allt du behöver göra här är att klara upp bordet genom att korten staplade ovan till soptippen högen nedanför. Det kort som du ska använda skall en rankas högre eller lägre än kortet på top of soptippen högen. Den färg eller kostym spelar ingen roll här. Avsluta pussel så fort du kan för att tjäna mer poäng.

 

Tritowers Solitaire

Tritowers Solitaire

Tritowers Solitaire kombinerar några av de funktioner från Mahjong spel i Solitaire spel. Målet med spelet är att upptäcka den dolda slott genom att ta bort korten från bordet och att göra detta måste du klicka på kortet som har en lägre eller högre rang än kortet på botten, mycket likt att göra par på Mahjong spel. Oroa dig inte om du befinner dig ur drag, kan du alltid få ett nytt kort från den vilda leken.

 

Yukon

Yukon

Yukon är en riktigt underhållande spel som är en intressant mix mellan Scorpion och Klondike Solitaire. Här kan du flytta alla kort oavsett vad som finns under den, och detta kan användas för att frigöra korten för att flytta dem till stiftelsen högen. Varje öppet kort i tablån kan flyttas. Ett kort eller en uppsättning kort kan placeras på toppen av en stapel om den är i nästa rang och av motsatt färg. Ett utrymme kan bara fyllas av en kung.

 

Whitehead Solitaire

Whitehead Solitaire

Whitehead Solitaire är ett mycket spännande spel och du kommer att ha massor av kul att prova det. Målet är detsamma som i alla Solitaire spel, gruppera dina kort i grunden. Vad gör Whitehead Solitaire annorlunda? I det här spelet alla kort är uppåt och du behöver för att bygga sekvenser av samma färg. När du har en sekvens av samma färg kan du flytta den. Testa dina kunskaper och ha massor av kul med denna nya spel.

 

Dragon Dices Solitaire

Dragon Dices Solitaire

Draken Tärningar Solitaire är ett bra spel som du kan spela ensam eller med en vän. Regeln är enkel: du kan bara matcha upp två liknande plattor när båda av dem är gratis på åtminstone tre sidor. Om plattan är mellan två eller flera brickor kan du inte använda den ännu. Du måste ha skarpa ögon jon för att hitta de matcherna. Om du tror att det finns några fler kvar rör sig höra TIPS knappen och det kommer visa dig en match som du inte ser.

 

Mahjong Solitaire

Mahjong Solitaire

Mahjong Solitaire kommer att hålla dig underhållen i timmar. Du kan spela med olika layouter så det finns alltid nya utmaningar tillgängliga för dig. Spelet är enkelt. Allt du behöver göra är att para ihop två plattor som är exakt likadana. Du kan bara använda en bricka om den har minst tre sidor som inte blockeras av andra brickor. Rensa upp spelplanen så snabbt du kan för en högre poäng. Du måste vara vaken och ha skarpa ögon för att vinna detta spel.

 

Mahjong Solitaire Challenge

Mahjong Solitaire Challenge

Mahjong Solitaire Challenge är ett enkelt pusselspel där du måste klara upp hela styrelsen genom att para ihop upp brickor. Du kan bara koppla ihop dem om de ser exakt likadana eller om de tillhör en viss grupp som blommor och årstider. Plattan som du väljer måste också vara fri antingen på vänster eller höger sida, plus det måste finnas någon annan bricka på toppen av det. Ha så kul!