Sniper Games

Sniper Games

 

Stinger Sniper

Stinger Sniper

Stinger Sniper är ett spel actionfylld och full av djärva uppdrag. Du är en elit soldat utbildad i smyg och lång varierade skjuta. Ditt uppdrag är att avsluta hot av Stingers. Ta emot uppdrag som tar dig så småningom till hjärtat av stinger laboratorium. Använd din förmåga att förstöra varje fiende som du möter. Framtiden för staden är i händerna så gör ditt bästa och läs uppdraget briefing noggrant innan du börjar.

 

Chav Hunter

Chav Hunter

Chav Hunter är en krypskytt spel där du måste skjuta ner dem värdelösa chavs som vet något annat än att vara våldsam och otäck. Du kommer att få flera mål och du måste utföra dessa uppdrag så ren som möjligt. Vissa uppdrag kräver att du gör något mer än att bara ta ut chavs. Bara hålla sig till planen och ditt uppdrag kommer att löpa smidigt. Sikta noga och försök att undvika att träffa oskyldiga medborgare.

 

Cutie Quake

Cutie Quake

Cutie Quake är en riktigt trevlig skjutspel där du får spränga bort olika former av monster. Sikta noga och döda dem innan de får chansen att skjuta på dig. Slå dem i huvudet ger dig fler poäng. De kommer att visas runt så att du bättre vara fokuserad och alert. Sikta genom att röra musen runt. Hit vänster musknapp för att skjuta. Vissa fiender kan ta flera skott innan de dör.

 

Hotel Defence

Hotel Defence

Hotel Defence är ett spännande skjutspel. Du måste skydda en mycket viktig person inuti hotellet. Du har placerat dig ordentligt så att du har fullständig bild av ingångarna nedan. Låt inte någon fiende komma igenom genom att skjuta ner dem. Skjut dem i huvudet för en snabbare döda. Kom ihåg att de med blå hälsa barer är svårare att döda. Sikta och skjut med musen. Ladda genom att trycka på R-knappen.

 

Scope Assault

Scope Assault

Omfattning Assault är spelet att spela för att veta om du har vad som krävs för att vara en bra prickskytt. Testa dina kunskaper genom att skjuta ner fiendens soldater en efter en. Du måste sikta noga och bara skjuta när du är säker. Du kommer att få en minut, så ta ner alla fiendens soldater du kan hitta på den tiden. Efter provet kommer du att få se hur exakt du är.

 

Sift Heads 4

Sift Heads 4

Sift Heads 4 är en riktigt cool skjutspel där din expertis med vapen tar dig med på olika uppdrag runt om i världen. innan du börjar varje uppdrag, vara säker på att du förstår syftet väl. Du kommer då att välja rätt vapen för jobbet, åtminstone det bästa som du har råd för tillfället. Du kan växla från en pistol till en annan genom att trycka på mellanslagstangenten. Sikta med musen sparka så vänster musknapp för att börja skjuta.

 

Silent Killer 2

Silent Killer 2

Silent Killer 2 ger dig en bra chans att testa dina skytte förmågor. Du har en begränsad mängd kulor som finns på varje nivå. Om du använder dig för många av dem, kommer du att misslyckas. Dina skott måste därför vara mycket noggrann. Använd musen för att sikta och släppa kulorna. De kommer att studsa mot föremål under en tid, och kan döda flera fiender. Om du lyckas använda lite ammo, kommer du att få en bättre poäng.

 

Storm the House 2

Storm the House 2

Storma huset 2 är en riktigt cool spel där du får spränga alla dina fiender från ett säkert avstånd. Fiendens soldater har ingen aning om var du befinner dig och du är fri att skjuta dem alla. Låt dem inte komma till din HQ. De kommer sakta förstör hela byggnaden om de når den. Du kommer att kunna köpa uppgraderingar som kommer att stärka din bas efter varje dag. Ha kul blåser alla dina fiender borta.

 

Teddy Bear's Picnic

Teddy Bear’s Picnic

Teddy Bears Picnic är en söt skjutspel som är mycket beroendeframkallande. Du har en stund för att förstöra en erforderlig umbra av leksaker. Agera snabbt och slog dem medan de passerar. Det kan finnas nallar gömmer sig bakom trädet eller leksak lastbilar som rullar av, skjut dem alla! Du måste hålla fokus för att nå döda kvoten. Sikta ditt vapen genom att flytta musen och sedan slå vänster musknapp för att skjuta.

 

The Strangers

The Strangers

The Strangers är ett spännande spel som får dig att känna att du är verkligen en del av en elit kraft livvakter. Du måste se till att VIP ni bevakning förblir vid liv under hans tal. Du måste ha skarpa ögon och stora instinkter för att utföra denna uppgift. Det kommer att finnas flera beväpnade män som kallas ”främlingarna” som kommer att försöka sätta målet ner. Du måste hitta dem först innan de gör en enda röra. Ta ner dem med din mycket kraftfull gevär.

 

The Strangers 2

The Strangers 2

Den Strangers 2 är en intensivt spännande spel som kommer att hålla dig glad i timmar. Det kommer säkert att få dig pumpas upp på grund av inställningen och historia som du kommer att stöta här. Du måste skydda byn från de så kallade ”främlingar”. Hitta en bra plats att börja skjuta ner dem. När du har placerat dig, försök att skydda byggnaden val från attackerande fiender. Främlingarna kommer att bära en viss typ av kläder så du bör inte förväxla dem med oskyldiga civila.

 

Tiny Combat 2

Tiny Combat 2

Tiny Combat 2 är ett action-fyllda spel som får dig att skrika ut i spänning eftersom det ger en mycket realistisk spelupplevelse. Din bas i under attack. Du har placerat dig där du har en klar bild av området. Använd den för att du fördel genom att skjuta alla fiendens trupper som kommer på det sättet. Låt dem inte förstöra din bas, neutralisera dem så fort du kan. Det kommer också att vara en del leverans lådor som kommer att tas bort från tid till annan, klicka på dem för att acceptera.

 

Ultimate Sniper

Ultimate Sniper

Spela Ultimate Sniper om du vill ha en snabb dos av spänning. Allt du behöver göra här är skjuta målet så fort du kan. Efter flera försök kommer du att märka att du får fler poäng under vissa omständigheter. Upptäck själv vad du kan göra för att få en högre poäng. Klicka bara på PLAY för att starta det roliga. Sikta ditt vapen genom att flytta musen. När du har målet i sikte, trycka av när du är säker på att du kommer att drabba hans huvud. Se när blodet splatter på väggen när du gör din framgångsrik skott.