Bloons

Bloons är ett flash-spel som introducerades av Ninja Kiwi. Målet med spelet är att göra hål i så många ’Bloons’ som möjligt med hjälp av ett begränsat antal pilar. Du kan justera riktningen och kraften för att ta som många Bloons som möjligt samtidigt.

Bloons är suverän på telefoner och surfplattor. Det kombinerar glädjen av att testa dina förmågor med det roliga att göra hål i ballonger.

Testa Bloons och se själv hur kul det är!

 

Bloons Tower Defense

Bloons Tower Defense

Bloons Tower Defense är ett strategispel där ditt mål är att förstöra alla ballonger innan de når slutet av spåret. Du förstör de anfallande ballonger genom att placera torn och andra försvarsmekanismer, som du senare kan uppgradera. Bloons TD spel Amond de bästa TD spel du kan hitta på Internet.

 

Bloons Tower Defense 2

Bloons Tower Defense 2

Detta är det andra spelet i den populära Bloons Tower Defense-serien. Bloons Tower Defense 2 innehåller alla typer av nya godsaker. Från mer kraftfulla torn till dråpliga ändå effektivt nya ammunitionstyper. Detta är en sann Bloons popping extravaganza.

 

Bloons Tower Defense 3

Bloons Tower Defense 3

Den tredje delen i denna stora serie. Bloons Tower Defence 3 har mer av vad du gillar och mindre av det du inte gör det. Med åtta nya nivåer av Bloon torn försvar åtgärd. Det finns många olika torn och typer ammunition för att förstöra inkommande Bloon angrepp.

 

Bloons Tower Defense 4

Bloons Tower Defense 4

Den bästa Utöver en redan utmärkt serie. Bloons Tower Defense 4 har mer av allt. Spelet är super kul och med mycket höga produktionsvärden. Det är också det första spelet i serien så att du kan köpa nya nivåer, vapen och power-ups. Det är också en av de spel största nackdelarna eftersom detta är spel är inte helt gratis.

 

Hot Air Bloon

Hot Air Bloon

Hot Air Bloon är ett roligt nytt sätt att ha kul med den berömda Bloons apan. Den här gången hjälpa honom dyka upp ballonger med en stor Zeppelin. Denna luftballong lätt kontrolleras, tryck på vänster musknapp för att göra det sedan öka släpp för att låta t långsamt sjunka. Det finns ballonger uppradade så det blir lätt för dig att samla in dem. Kom bara ihåg att inte gå för högt eller för lågt, kommer apan kraschar säkert om du gör.

 

Bloons Super Monkey

Bloons Super Monkey

Bloons Super Monkey är ett arkadspel där du styr en flygande schimpans som är ute efter att få alla de flygande ballonger. Använd pilar för att skjuta på ballongerna. De blå ballonger ta mer än ett skott innan de pop. När en ballonger spricker kommer en liten blå blop flyga ut av det. Samla dessa blops sedan byta dem för olika uppgraderingar. Det kommer också att finnas några bonusföremål som hjälper dig på ditt uppdrag.

 

Bloons Pop Three

Bloons Pop Three

Bloons Pop Three är en riktigt cool pusselspel från Bloons-serien. Här, i stället för att skjuta dem med pilar, kan du poppa ut ballongerna genom att rada upp tre eller fler av dem som är av samma färg. Rada upp dem genom att byta en ballong med en bredvid. Rada upp fyra eller fler ballonger kommer att leda till en combo poäng. Det finns också positiva ballonger som hjälper dig när de utlöses.

 

Free the Balloon

Free the Balloon

Frigör Ballong är ett mycket underhållande pusselspel där du måste göra utföra vissa uppdrag genom att interagera med olika saker omkring dig. Studera hela området väl. Försök att klicka på allt du tycker är intressant och se vad den gör. Sätt de saker som du ta reda på nytta efter att du har klickat på allt. Oroa dig inte, kan du starta alltid hela pusslet om du gör ett misstag. Var inte rädd för att experimentera.

 

Bloons Player Pack 2

Bloons Player Pack 2

Bloons Player Pack 2 ger fler användare som skapats nivåer för att stimulera din Bloons beroende. Detta är en annan super roligt gratis spel med allas favorit dart kasta apa. Bloons Player Pack 2 är en av de omedelbara klassiker.

 

Bloons Player Pack 3

Bloons Player Pack 3

Bloons Player Pack 3 är den tredje utgåvan av användarnas skapade nivåer för Bloons. Spelet innehåller 50 nya nivåer. Svårigheter sträcker sig från den enkla till vansinniga.

 

Bloons Player Pack 4

Bloons Player Pack 4

Bloons Player Pack 4 ger ytterligare 50 nivåer för att tillfredsställa dina Bloons cravings. Detta är några av de mest fantastiska nivåer vi har sett i Bloons, vilket Bloons Player Pack 4 rang rakt upp på våra all time favorit Bloons nivå förpackningar. Kom igen, vad väntar du på, gå hjälpa apan pop några ballonger.

 

Bloons Player Pack 5

Bloons Player Pack 5

Bloons Player Pack 5 har några av de mest roliga nivåer vi har sett i serien. Det är uppenbart att kreativitet Bloons spelcommunity är gränslös. Nog sagt, här är 50 nya nivåer för din njutning.

 

Bloons Supermonkey

Bloons Supermonkey

Bloons Supermonkey är ett arkadspel med Bloons tema. Apan flyger runt poppar ballonger. Spelet är fullt av roliga vapen och power-ups. Du kan styra apan genom att flytta musen. Du kan använda poäng du samlar som poppar ballonger för att uppgradera dina vapen.

 

Even More Bloons

Even More Bloons

Ännu More Bloons, väl namnet säger allt, ännu mer ballong poppar nivåer med din favorit apa. Kom ihåg att du kan trycka R för att starta en nivå, och att du kan också välja att spela med obegränsad dart. Detta spel ger 50 nya nivåer att Bloons.

 

More Bloons

More Bloons

More Bloons ger spänning och nöje som aldrig förr! Du måste nu pop olika uppsättningar ballonger. Använd de färdigheter som du har förvärvat från de andra Bloons spel och använda dem till perfektion i denna. Reglerna är fortfarande samma, pop tillräckligt ballonger att hålla sig flytande. Pop några power ballonger för att aktivera dem och få dem att utföra några användbara knep. Titta på positionen av ballongerna första och bestämma vad strategi kommer smälla flest ballonger.