Djurspel

Vi har många populära djurspel som t.ex. hästspel och hundspel. Här har du roligt med dina favoriter. Sköt om dem och ha det kul!

Du kan dessutom testa på våra lustiga kattspel! Dom är såå söta!

Bland våra djurspel för tjejer så hittar vi massor med roliga Horse Games. Spendera dina eftermiddagar i ditt stall och rykta hästarna eller varför inte gå ut till banan och träna lite dressyr eller hoppning? Bara din fantasi sätter gränserna!

Hundspel är alltid kul, därför har vi laddat upp med massor av spel som hundälskare kommer att älska! Gör inte dina hundvänner besvikna och kom och spela så ofta du kan!

Gosiga djur i fantastiska miljöer är något som det finns mycket av här så ta med dig sadel och ridhjälm och ta en sväng på galoppbanan! Spendera sedan eftermiddagen med en fin katt i famnen och en hund liggandes vid dina fötter.

Djurspel för tjejer är riktigt kul och man kan nog säga att det är det bästa som finns!

Djurspel är de häftigaste spelen du kan hitta.

 

 Duck Life 2

Duck Life 2

Anka Life 2 är en söt och spännande spel där du måste göra en liten tjej bli den bästa idrottaren i gården. När detta chick blir mästare, kommer den dyrbara kronan ges till honom. Träna honom i olika områden för att vara den perfekta fågeln. Du kan vinna mynt i tävlingar som du kan använda för att utnyttja uppgraderingar och frön. Det är bäst att träna honom väl först innan du försöker ange en tävling för att undvika pinsamma stunder.

 

 Find That Animal

Find That Animal

Hitta det djuret är ett bra pusselspel som alla barn kommer att älska. Du kan ha en avkopplande och stimulerande eftermiddag, samtidigt som man försöker kombinera samma djurarter på skärmen. Byt ut två intilliggande element och försöker skapa en linje av minst tre djur av samma slag. Gör det snabbt, annars kan du köra slut på tid. Titta till höger på skärmen för att se vilket djur du måste hitta för att klara nivån. Ha kul!

 

 Flipped Out Game

Flipped Out Game

Flipped Out Spelet är roligt och lätt att spela. Du behöver bara ta den söta späckhuggare så nära målområdet som möjligt. Vänta tills jätten strand våg att kasta dig till stranden. Det kommer att finnas krabbor väntar på dig på stranden med en robust studsmatta. När du trycker på studsmatta, justera vinkeln och kraften i din bounce genom att trycka på mellanslagstangenten flera gånger. Du kommer att kastas tillbaka till luften efter att sedan ditt avstånd från målet kommer att beräknas och stämde.

 

 Fuddle

Fuddle

DRICKA är en söt spel där du måste hjälpa grodorna ta sig till centrum ön utan att bli blöt. Det kommer att finnas massor av grodor här så se till att du kan hjälpa de flesta av dem. Klicka bara på grodan att ställa in sin hoppa makt och släpp vänster Muse knappen för att släppa det. Du får poäng beroende på din noggrannhet. Påföljder ges beroende på hur många grodor faller i vattnet.

 

 Giraffe Attack

Giraffe Attack

Giraff Attack är en fartfylld arkadspel som kommer att ge dig massor och massor av kul! Styr giraff och göra det nå stjärnorna. Undvik alla bomber att fienden har sjunkit på dig. När du har tillräckligt med erfarenhet, kommer du att kunna skjuta kulor som kan förstöra bomberna. Flytta giraff runt med vänster och höger piltangent. Du kan också använda musen om du vill. Ha så kul!

 

 Greedy Mole

Greedy Mole

Hjälp Greedy Mole samla all sin mat genom att matcha tre eller fler frukter som är samma. gör mullvad ta en frukt och sedan lägga den där det finns andra gillar det. Det kommer att finnas nya frukter faller ner från träden då och då så att du bättre agera snabbt. Låt inte frukterna hopar sig för hög eller du kommer att förlora spelet. Använd piltangenterna för att flytta den söta mullvad runt. Hit mellanslagstangenten för att ta eller tappa en frukt. Tryck på Ctrl-tangenten för turbo.

 

 Hungry Fish

Hungry Fish

Hungry Fish handlar om en hungrig liten elritsa som vill ha en smak av vissa fåglar. Du har hittat en ö full av befjädrade mat och nu måste du äta dem alla. Hoppa ur vattnet och fånga fåglar som flyger runt. Använd piltangenterna för att simma. När du är i luften, kom ihåg att du måste landa säkert tillbaka i vattnet eller du kommer att förgås. Det finns också några stora fiskar som du bör undvika här. Ta dig igenom ringarna och ta lila bollar för bonusar.

 

 Hurry Up Ant

Hurry Up Ant

Ge dig ut på en stor djur äventyr i Hurry Up Ant! Försök att komma tillbaka till ditt hem i ett stycke. På din resa kommer du att träffa massor av djur av olika storlekar och arter. Några av dem är farliga för dig, så du måste hitta sätt att passera på ett säkert sätt av dem. Använd din hjärna och kreativitet för att nå ditt mål. Samla saker omkring dig och se om de kan vara till nytta för dig. Om du fastnar vid något tillfälle, kan du alltid se lösningen genom att klicka på Walkthrough knappen.

 

 Jungle Rumble

Jungle Rumble

Jungle Rumble är ett enkelt spel att spela. Allt du behöver göra är att hålla fåren högt upp n luften. Låt det inte krascha till marken eller kommer det att dö. Jaga den där det kan gå att göra det leva lite mer. Gör detta så länge du kan för en hög värdering. Du kan också fånga några bonusföremål, dessa är punkt multiplikatorer och de kommer att hjälpa dig att få en bra poäng. Kör runt snabbt att fånga dem alla och hålla fåren vid liv.

 

 Monkey Go Happy

Monkey Go Happy

Monkey Go Happy är en riktigt söt spel med fantastisk grafik. Det finns många saker du kan göra här, bara vara säker på att allt du gör kommer att göra tårögd monkey bli glad igen. Studera hela området och se vad som behöver göras där för att göra ditt husdjur extatisk. Klicka på objekt som intresserar dig för att se vad de gör. Avsluta alla nivåer med flygande färger och ditt husdjur apa kommer säkert stanna lyckliga för evigt.

 

 Monkey Trouble 2

Monkey Trouble 2

Ha en knäpp tid med Monkey Trouble 2. Skapa en linje av tre eller fler apor av samma färg genom att dra linjer vertikalt eller horisontellt. Du får fler poäng om du har möjlighet att koppla upp en massa apor i en rörelse. När du har ställt upp apor, det utrymme där de hoppat ur kommer att förvandlas till guld. göra hela området förvandlas till guld för att kunna gå vidare till nästa nivå.

 

 Project Mongoose

Project Mongoose

Projekt Mongoose är ett snabbt flödande spel som kommer att få dig hooked. Försök att nå så långt du kan. Det kommer att brand stenar faller ner från himlen som du måste undvika eller du kommer säkert bli bränd. Du måste också hoppa över byggnader för att komma över. Du måste vara snabb och nå din destination innan alla stenar slog i marken. Använd piltangenterna för att styra din karaktär. Tryck på Upp-pil för att hoppa.

 

 Safari

Safari

Safari är ett bra spel som är både pedagogiskt och roligt! Spela Mahjong Connect med bilder av afrikanska djur. Kom ihåg att den linje som förbinder två bitar av samma slag inte kan vrida mer än två gånger. När du bli av med alla brickor och slutföra pussel, kommer du att gå till en annan typ av utmaning. Ditt jobb i andra pusslet är att återge bilden av en typisk livsmiljö för de arter du redan har lärt känna i spelet. Spela detta spel med dina barn och ge dem några bra underhållning!

 

Cyber ​​Mice Party 2

Cyber ​​Mice Party 2 är en riktigt spännande pusselspel för dig. Det finns massor av it möss i området, och du måste leda dem till blocket av ost väntar i hörnet. Använd objekten på den vänstra rutan för att vägleda dem. Ordna dessa objekt på rätt sätt för att skapa en väg som mössen kommer att följa. Du måste göra detta väl, särskilt i de senare omgångarna där det finns hinder och fällor mus som kommer att döda dina möss.