Matlagningsspel

Med matlagningsspel lär du dig att laga mat för alla tillfällen. Hamburgare, kaka, pasta och paj. Du hittar allt här!

Kolla våra pizza spel, restaurangspel och kockspel och lär dig hur du kan driva din egen restaurang.

Våra matlagningsspel gör dig hungrig för mer!

 

Cooking Academy

Cooking Academy

Cooking Academy är ett roligt och spännande sätt att lära sig att göra olika läckra måltider. Det kommer att visa dig steg för steg vad man ska göra med ingredienserna för att göra måltiden du förbereder utseende och smak bättre. Följ bara instruktionerna på rätt sätt och du kommer säkert att skapa ett livsmedel mästerverk. Du måste använda knivar i skivning och tärning olika ingredienser blanda dem i en skål innan de slutligen tillagning dem. Ha det så kul!

 

Egg & Toast

Egg & Toast

Egg & Toast är ett spännande spel där du förbereda bästa sandwich av alla. Klicka på de ingredienser som svävar runt. Du måste klicka på dem i rätt ordning att göra mål. Du kommer att förlora en post som du redan har om du klickar på en annan ingrediens felaktigt. Tänk bara på diagrammet som finns på skärmen för att få en guide om vad du ska göra. Skapa så många smörgåsar som du kan!

 

Goodgame Cafe

Goodgame Cafe

Goodgame Cafe är ett glädjande spel som kommer att få dig fast i timmar. Du kommer att ansvara för en väl fungerande ett trevligt café. Kom ihåg att du är beroende av dina kunder, så du bör göra allt för att göra dem glada. Varje beslut du tar kommer att ha en inverkan på ditt företag, så försök att göra saker sakta och försiktigt. Du kommer att lära dig nya saker gradvis och bli skickligare med tiden. Skapa den bästa platsen i staden och bygga upp en lojal kundbas!

 

Lisa's Famous Fish Rolls

Lisa’s Famous Fish Rolls

Lisas Famous Fish Rolls är matlagning utmaning du har letat efter! Förbered en god asiatisk maträtt med Lisa, kocken. Hon kommer att ge dig tips om vad du ska göra härnäst och hur man utför olika uppgifter. Kom ihåg att göra saker i rätt ordning, annars kan du förstöra måltiden! Försök att vara så korrekt och så snabbt som möjligt. När du förbereder rullar, kommer du att se din slutpoäng. Spela igen och se om du kan förbättra ditt resultat!

 

Monster Burger

Monster Burger

Monster Burger är en rolig matlagning utmaning för både pojkar och flickor! Ditt jobb är att tjäna dina utomjordiska kunder med läckra hamburgare. Du kommer att se vilka ingredienser du måste lägga på beställningar på vänster sida av skärmen. Förbereda de nödvändiga elementen och dra dem till hamburgare. Försök att göra det så rakt som möjligt och se till att den är densamma som ordningen. Var snabb och tjäna så många kunder som du kan innan dagen slutar!

 

Papa's Cupcakeria

Papa’s Cupcakeria

Papas Cupcakeria är ännu ett bra spel i serien som har vunnit hjärtan många spelare runt om i världen. Denna gång kommer du att få arbeta på en plats där de säljer läckra cupcakes. Du kommer att ha flera ansvarsområden, från att ta order, genom att förbereda desserter, att dekorera din restaurang. Du kommer att lära dig allt detta när du går in i spelet och kommer att förses med nödvändig utbildning. Lär känna alla de lokala kunderna och försöka tjäna dem exakt vad de vill!

 

Ramen Delight! The Happy Journey

Ramen Delight! The Happy Journey

Hantera din egen asiatisk mat restaurang i Ramen Delight! The Happy Journey. I detta spel du kommer att få laga läckra specialiteter från Fjärran Östern. Leverera dem till kunderna så fort du kan, och låt dem inte förlorar sitt tålamod. Några av dina kunder är mer krävande än andra. Ta deras önskemål i beaktande när de förbereder sina parabolantenner. Glöm inte att uppgradera dina ingredienser, maskiner och dekoration med pengar intjänade under en hård dags arbete. Detta kommer att hålla dina kunder nöjda!

 

Roast Beef Sandwich

Roast Beef Sandwich

Ha kul med Roast Beef Sandwich, en spännande spel där du måste kasta nötkött i luften för att hitta burger bullar. Sikta noga och försök att träffa så många bullar som du kan. Du kan också försöka träffa chili för att ge mer smak till din smörgås. Du vinner spelet genom att nå den nödvändiga poängen. Bara flytta markören över roterande rostbiff flytta runt musen för att sikta. Hit vänster musknapp för att skjuta.

 

Strawberry Shortcake Dressup

Strawberry Shortcake Dressup

Strawberry Shortcake Dressup är ett riktigt kul spel att spela där du får skapa den sötaste skålen av alla! Det finns massor av ingredienser som är tillgängliga för dig, plocka de som du tror kommer att göra din tårta mer delikat. Din poäng beror på hur god din skapelse är så vara säker på att du sätter bara rätt grejer. Du kan skicka din poäng på nätet efteråt för att se om du har gjort det till de tio bästa.