Tank Games

Tank Games

 

Indestruc2Tank

Indestruc2Tank

Indestruc2Tank är en riktigt häftigt spel som säkert kommer att vara din favorit. Att eftersom är här du kommer att få styra en tank som är praktiskt taget oövervinnelig! Tanken är också mycket lättmanövrerad och kan utföra några häftiga och destruktiva drag i luften. Använd din tankens bepansrade kroppen att krossa dessa helikoptrar och flygplan från himlen. Du kommer att kunna skjuta dig själv i luften med hjälp av bomber som de släpper på dig.

 

IndestructoTank

IndestructoTank

IndestructoTank är en cool tank spel som skiljer sig mycket från andra krig spel som du har spelat. I det här spelet kommer du att ha några vapen eller bomber som du kan förstöra dina fiender med. Allt du kan göra är att studsa utanför exploderande bomber och träffa dina fiender med din oövervinnliga tank. Försök att jaga helikoptrar och vänta på dem att släppa några bomber. försöka gå till den exploderande bomben för att göra din tank skjuta upp i luften och slog dina fiender. Utslagning mer än en helikoptrar i en enda hopp får du fler poäng.

 

Bubble Tanks

Bubble Tanks

Bubble Tanks är ett spel som är full av spänning utan att vara alltför explosiva och förvirrande. Bubble Tanks är mer ömtåliga än tankarna som vi använder för krig, men dessa Bubble Tanks kommer säkert att du vill spela om och om igen. Bygg upp din tank genom att samla alla bubblor du ser. De kommer att öka ditt försvar och göra dig osårbar så länge du har dem fäst vid din tank. Skjut ner tankar fiendens bubbla och samla mini-bubblor som faller från dem.

 

Bubble Tanks 2

Bubble Tanks 2

Bubble Tanks 2 kommer att ge dig en riktigt bra tid. Du styr en kraftfull men ändå mycket bräcklig bubbla tanken. För att göra det oövervinnelig, måste du samla så många bubblor som du kan. Du kan samla bubblor från resterna av fiendens stridsvagnar som du har förstört. Du kan hoppa från en stor bubbla till en annan om det är nära nog, gör detta för att hitta fler fiender. Styr din tank med piltangenterna. Sikta och skjut med musen.

 

Combat Tanks

Combat Tanks

Combat Tankar är ett krigsspel där du har behörighet att använda någon tank du vill vinna varje strid. Läs uppdraget briefing noga för att se till att du inte kommer att misslyckas. Du kommer då att välja vilken tank som är bäst lämpad för jobbet. Undersök tankarna noggrant, vissa av dem är mycket snabb men svag i eldkraft medan andra är långsamma men mycket destruktiv. När du har valt, kommer du att skickas direkt till slagfältet där du kommer att titta över din tank som rullar till seger.

 

No More Reinforcements

No More Reinforcements

Om du vill ha intensiva strider och all-out åtgärder, så No More Förstärkningar är det perfekta arkadspelet för dig! Du är en tank pilot och du behöver för att slutföra ditt uppdrag att ändra resultatet av kriget. Ensam, infiltrera fiendens territorium för att utföra de uppgifter som överlämnas till dig av dina överordnade. Eld som kanon och se till att du träffar plats. Det kommer att finnas en hel del fiender kommer att attackera dig så att du bättre vara väl förberedd för det.

 

Super Metal Armor

Super Metal Armor

Super Metal Armor är ett bra spel där du styr en stor tank för att eliminera alla angriparna. Använd din kanon för att göra fienden explodera. Skydda dig genom att ducka fiendens eld. Du kan använda speciella vapen, tryck på knappen C för att välja rätt vapen då slå X-tangenten för att använda den. Flytta runt området med hjälp av piltangenterna för att komma närmare dina mål slog sedan Z-knappen för att skjuta.

 

Tank 2008

Tank 2008

Tank 2008 är en riktigt cool spel med en fin historia. Du är den enda kvar i hela armén. Nu behöver du eliminera alla fiender som fortfarande plågar ditt område. Använd den mest sofistikerade tanken att förstöra dem alla. Tanken du kommer att använda kommer att vara så stark att den även kan ta ner fiendens flygplan. Styr din tank med W, A, S, D nycklar. Sikta och skjut med musen. Bara trycka på mellanslagstangenten för att brand din speciella vapen.

 

Tank Destroyer 2

Tank Destroyer 2

Tank Destroyer 2 är ett krigsspel fylld med intensiva strider och förstörelse. Styr en mycket kraftfull tank. Flytta in i slagfältet och förstöra varenda fiende som du ser. Du kan se dina fiender med din radar – det är de som är markerade rött. Du kan använda din kulspruta i döda soldaterna medan din raket kan användas för att omedelbart förstöra en annan tank. Kom ihåg att du måste eliminera alla dina fiender för att kunna gå vidare till nästa omgång.

 

Bot Arena 3

Bot Arena 3

Bot Arena 3 kommer att blåsa ditt sinne på grund av den höga tekniska vapen och sofistikerad design tank som du hittar i detta spel. Du är att producera mest dödliga bot någonsin. Det finns många komponenter och reservdelar tank tillgängliga, och mer kommer att låsas upp varje gång du vinner. hantera din tank och sätta på det bästa för att det ska bli oövervinnlig i arenan. Arbeta dig till det sista steget genom att stanna i ett stycke.

 

Defender

Defender

Sätt på dig krig hjälm eftersom det är dags att spela Defender! Du är under attack. Skydda dig med hjälp av ditt skytte. Låt inte någon fiende kommer nära, skjuta ner dem medan de är inom din skjutbana. När de är för nära, är det nästan omöjligt att ta ner dem. Använd musen för att sikta och skjuta din kanon. Överleva så länge du kan och ta dem alla när de kommer. Lycka, soldat!

 

Sixty

Sixty

Sextio kommer att glädja och väcka upp till den allra sista sekunden. Ditt huvudsakliga mål här är att överleva i en minut inne i brutala arena undergång. Skjut alla dina fiender ner med din kraftfulla kanon. Om du vill flytta, använd pil eller W, A, S, D nycklar. Sikta och brand med hjälp av musen. Kom ihåg att överleva i 60 sekunder och döda så många fiender som du kan på vägen att göra mål bra poäng. Ha en bra tid!

 

Toyz Warz

Toyz Warz

Ha kul med Toyz Warz. Skjuta ner alla flygande leksaker med din marmor tank. Sikta och avfyra ditt vapen genom att flytta musen och slå den vänstra musknappen. Flytta din tank vänster och höger med A-och D-tangenterna. Kom ihåg att du måste plocka upp kulorna på golvet så att du kan använda dem igen för fotografering. Det finns bonusföremål som flyter i luften då och då som kan hjälpa dig att vinna kampen. Lycka till!

 

TurboTank

TurboTank

TurboTank är den största krigsmaskin som någonsin gjorts, och du är nu dess drivrutin. Försök att överleva i en värld fylld av faror. Använd din turbotank att förstöra alla soldater och robotar som försöker ta över världen. Du kan kringgå sina attacker genom att hoppa och rulla runt plattformarna. Eliminera fiendens robotar och soldater med hjälp av din kraftfulla vapen och missiler.

 

Weapons of Maths Destruction

Weapons of Maths Destruction

Weapons of Maths Destruction kommer att ge dig en riktigt bra tid samtidigt som du lär dig mer om siffror. Du är i en slagfältet och du använder en väldigt cool tank. Skjut ner fiender genom att trycka på mellanslagstangenten. När du träffar fienden, kommer du att uppmanas ett matematiskt fråga som du måste besvara innan tiden tar slut. Din fiende skadas om du ger det rätta svaret. Om du gör ett felaktigt svar, fienden tanken kommer bara skaka av vår attack.

 

Aliens from Outer Space

Aliens from Outer Space

Aliens från yttre rymden är ett spännande spel där du styr en mycket kraftfull tank. Använd denna tank att förstöra alla främmande inkräktare. Skjut dem alla ut ur himlen med din kanon. De kommer att sakta ned från himlen och du bättre döda dem alla innan de når marken. Efter varje omgång kan du uppgradera din tank så att den kommer att fungera mycket bättre på nästa våg av fiender. Lycka, befälhavare!