Tetris

Tetris är en av de tidslösa klassiska spelen i världen. Få vet att Tetris blev designad och utvecklad i Sovjetunionen av Alexey Pajitnov och släpptes först 1984.

Klassiska Tetris-spel har sju geometriska figurer, alla skapade av fyra kvadratiska block, som kallas Tetriminos. De har olika färger, för att göra det lättare att skilja dem åt. Gravitationen drar ner Tetris-blocken så man måste hålla tempot och rensa raderna så snabbt som möjligt.

Från Ryssland med glädje!

 

Clix

Clix

Clix är en mycket futuristisk spel som du säkert kommer att njuta av att spela. Steg inne i Clix spel rummet och erfarenhet enastående roligt och spännande. Spelet är så lätt att lära sig att du kommer att kunna spela det direkt! Allt du behöver göra är att placera alla blocken i en bra position i rutan. De bör alla passar perfekt och skapar en kvadrat när de placeras inuti Clix rutan. Du måste planera din varje rörelse och tänka lite tid innan du lägger varje block. Du kan rotera och vända blocken för att göra det lättare. Så vad väntar du på? Spela det och se om du kan göra pusslet innan tiden tar slut.

 

Coltris

Coltris

Coltris är en ny version av det klassiska spelet Tetris. Den här gången måste du rada upp 3 identiska block för att ta bort dem från området. Du måste tänka snabbt, eftersom blocken här sjunker mycket snabbare än de andra spelen. Du kommer säkert skrika med spänning när du försöker detta. Utmaningen är mycket större, men som ger mycket roligare. Du kommer definivt att spela detta spel i timmar när du får kläm på det, eftersom som de andra tetris spel, det är också mycket beroendeframkallande.

 

Crystalix

Crystalix

Crystalix är ett äventyr av ren magi och stora pussel. Dyk in i en fantasivärld där pussel är källan till kraftfull magi. Allt du behöver göra här är, sätta tegelstenar i rätt läge i pusslet. Du bör placera dem ovanpå pussel där de har samma färg och form. Du måste göra detta riktigt snabbt eller linjen kommer att bli så överbelastade och du kommer inte att kunna ta bort dem längre, så strategin är ett måste. Oroa dig inte, kommer den stora guiden hjälpa dig i denna strävan. Du kan också använda några magiska föremål som kommer att förbättra ditt spel och göra det mycket lättare.

 

Drop Blocks

Drop Blocks

Drop Blocks är en cool ny pusselspel som ger mer utmaning och roligt. Syftet med spelet är att ta bort alla block i skärmen. Gör detta genom att klicka på en grupp av block som har samma färg. Denna grupp måste ha minst tre block som framgångsrikt elimineras. Fler samma färgade block som du gruppen upp, desto högre din poäng. Det blir också en ny linje som kommer att leka i botten då och då så att du bättre agera snabbt.

 

Fallobst

Fallobst

Fallobst är ett smaskiga sätt att spendera din eftermiddag. Det är som det klassiska spelet Tetris, men erbjuder mer än bara nöje och underhållning. Detta spel erbjuder också näring! Tro det eller ej, kommer du att få spela med friska frukter i stället för de vanliga blocken. Detta kommer att få dig att känna hungrig när du spelar så se till att du har din mellanmål redo för säkerhets skull. Allt du behöver göra här är att ordna frukterna så att de liknande dem kommer att vara sida vid sida och sedan tas bort från spelområdet.

 

GRP Tetris

GRP Tetris

GRP Tetris är ett enkelt men underhållande version av det klassiska Tetris spelet. Rensa raderna genom att göra hela rader. Flytta blocken runt med piltangenterna på tangentbordet. Du måste vara försiktig och planera framåt om var du ska sätta varje block som ges till dig. Låt dem inte stack upp för högt eller du kommer att ha mer problem med dem. Njuta av detta spel med dina vänner och se vem som kan ha högst poäng i en enda match.

 

Jelly Tris

Jelly Tris

Jelly Tris är full av smaskiga och gummy spänning för dig och dina vänner. Istället för att spela med de vanliga tegelstenar, kommer du att få skapa kombinationer med läckra och fantastiska gelé tecken! Flytta dem om genom att använda piltangenterna. Placera dem i en korrekt position så att du kan skapa en rad eller mer. Titta på dem suckar sedan försvinna bildar skärmen när du har möjlighet att skapa en linje med dem. Dessa söta och gosiga godis kommer säkert att vara din favorit, tillräckligt för att du spelar i timmar.

 

Mario Tetris 3

Mario Tetris 3

Mario Tetris 3 är ett roligt spel eftersom den kombinerar två av de mest älskade arkadspelet genom tiderna: Mario och Tetris! Återupplev de två klassiska spel. Skapa rader av block inne Mario World. Du kan ändra bakgrunden till något av de alternativ som finns, lägger till den spänning som väckts av spelet. Även bakgrundsmusik är så livlig att du inte vill sluta spela. Avsluta varje steg så fort du kan för att kunna gå vidare till nästa nivå. Remeber att planera var att sätta blocken innan de landar för att undvika att stapla upp dem för högt.

 

Prehistoric Tetris

Prehistoric Tetris

Förhistorisk Tetris är ett galet spel som tar dig tillbaka till stenåldern! Ha en underbar tid genom att spela med stenar. Placera dem i området på ett korrekt sätt så att du kommer att kunna skapa kompletta rader. Skapa flera rader för en högre poäng. Flytta dem om genom att använda piltangenterna vänster och höger. Rotera dem genom att använda upp piltangent. Du kan tvinga varje sten för att gå ner med hjälp av mellanslagstangenten. Har en viskning från den förhistoriska förflutna med denna roliga och underhållande spel.

 

React

React

React kommer säkert fånga din uppmärksamhet eftersom detta pusselspel skiljer sig från resten. Precis samma sak med andra, måste du ta bort alla tegelstenar på spelskärmen. Du kan göra detta genom att låta olika block reagerar med varandra. Kom ihåg att elden brinner ner trä. Vatten kan dosen en brand men det rinner när den träffar botten. Bomber tenderar att brista och konvertera alla block som påverkas av dess explosion. Njut av spelet!

 

Sagittarius 2172

Sagittarius 2172

Skytten 2172 välkomnar dig till framtiden för pusselspel. Du är ansvarig för att bygga upp och återställa rymdskeppet. Samla viktiga mineraler genom att rada upp dem diagonalt, vertikalt eller horisontellt. När du har tillräckligt med mineraler, klicka på uppgraderingar som hjälper dig på din utgrävning. Använd piltangenterna för att styra de fallande strumpor. Tryck på knappen P för att pausa spelet.

 

Squzzle

Squzzle

Squzzle är ett pusselspel som säkert kommer att bli en av dina favoriter. Målet med detta spel är att fylla upp de fyra rutor med block. Du kan rotera blocken så att de passar till varandra med hjälp av mellanslagstangenten. Flytta dem om genom att använda piltangenterna. Du måste tänka mycket snabbt om var att sätta block eller du kommer att ha en låg värdering. praxis på detta spel och du kommer definitivt att bli bättre på nolltid. Utmana dina vänner för att se vem som är bäst i detta unika och snabba spel!

 

Tetris

Tetris

Tetris är ett spel som du kommer säkert njuta. Det är enkelt men utmanande. Allt du behöver göra är att placera blocken på rätt sätt så att hela rader kommer att tas bort från spelområdet. Skapa combos genom att ta bort flera rader med en enda rörelse. Praxis kommer att vara bra så du behöver för att spela detta alltid vara en mästare i spelet. Utmana dina vänner och se vem som är bäst Tetris spelaren runt!

 

Tetrix 2

Tetrix 2

Tetrix 2 är en ny version av det berömda arcade spel som heter Tetris. Den här har en mycket jämnare grafisk detalj än den gamla. Det har också en stor egyptisk stil design som säkert kommer att fånga din uppmärksamhet. Målet med spelet är att förhindra att fallande blocken tillbaka stapla upp för högt. Ta bort dem från brädet genom att ordna dem ordentligt där du kan skapa en horisontell linje. Fler poäng genom att skapa två eller flera rader i en enda rörelse.

 

Tetrix 2: Egypt

Tetrix 2: Egypt

Tetrix 2: Egypten är uppföljaren att du också kommer att älska precis som den första. Denna gång ditt uppdrag är inne i en pyramid! Flytta pärla blocken med piltangenterna och placera dem så att du kan rensa alla kompletta rader som de gör. Planera dina rörelser och du kommer säkert att vara en av de bästa spelarna i den egyptiska världen. Den grafiska designen är superb, liksom ljudeffekt, du kommer definitivt att känna som om du är inne i en pyramid! Conquer varje nivå med mod och våga bo inne i gravar de gamle i detta stora äventyr.