Cykelspel

Cykelspel fyllda av action och utmaningar.

 

Pimp My Bike

Pimp My Bike

Pimp My Bike är en riktigt cool spel för alla er som älskar motorcyklar. Du kan designa din egen tvåhjuliga monster här. Varje del av denna Mean Machine kan anpassas. När du är klar utformning, skriv in ditt namn sedan ta det vackra cykel på vägen. Du kan även redigera vädret medan du är är provkörning din nya cykel. Du kan ha en solig dag eller en regnig en om du vill.

 

Jet Psycle

Jet Psycle

Jet Psycle är en fartfylld körning spel där du kör en futuristisk cykel. Ta din bil att överstyra och samla stjärnor som visas i området. Du måste starta lämpligt eller du kommer att skickas tillbaka till startlinjen för att försöka igen. Börja långsamt och sedan bygga upp din hastighet tills bakgrunden blir suddig, kom bara ihåg att hålla ett öga på dessa underbara stjärnor. Styr din cykel med piltangenterna.

 

Bike Mania 2

Bike Mania 2

Bike Mania 2 är en cykel spel fullt av action och utmaningar. Du måste få till mållinjen, men det kommer inte att vara mycket lätt. Det finns massor av hinder utspridda över området. Du måste övervinna dem genom att använda dina körkunskaper. Ta det långsamt om du bara ny till spelet, behöver du inte vill krascha till marken hela tiden bara genom att göra det hastigt. Räkna ut det bästa sättet att övervinna varje situation och du kommer säkert att vara på mållinjen på nolltid.

 

Creepy Rider 2

Creepy Rider 2

Har massor av åtgärder som du spelar läskigt Rider 2. Få på din motorcykel från helvetet och ta det till slutet av varje område i ett stycke. Det finns massor av hinder så se till att du är upp till utmaningen innan du får på den Mean Machine. Skjut fram genom att trycka på Upp-pil. Vänster och höger piltangent används för att balansera din cykel. Sakta ner genom att sparka Ned-pil.

 

Dare Devil

Dare Devil

Spela Dare Devil, en cykel kör spel där du får visa upp dina färdigheter jon inför tusentals beundrande fans. Göra hoppa över två ramper och utföra vissa galna rörelser i luften. Du kommer att belönas några punkter som du kan spendera efter varje hopp. Använd dessa poäng för att uppgradera din cykel för att göra det utför ännu bättre nästa gång. Använd piltangenterna för att flytta. Använd A, S och D för att utföra vissa stunts.

 

El Emigrante

El Emigrante

El Emigrante är ett roligt spel om en person som undviker infångning från myndigheten som kommer att skicka honom tillbaka till sitt eget land, eftersom de fick reda på att han är en illegal invandrare. Med din cykel, undvika alla polisbilar som jagar dig. Dessa polisbilar är state-of-the-art, så att du kan inte bara lita på din hastighet. Du måste köra taktfullt. Få dem att krascha på varandra genom att rida i cirklar. Förläng din frihet så mycket du kan.

 

Mini Dirt Bike

Mini Dirt Bike

Mini Dirt Bike är en fartfylld racing spel där du modig olika farliga terräng att samla bonus klot. Använd din lilla tvåhjuliga monster för att nå mållinjen snabbt. Tryck på Upp-pil för att flytta framåt. Vänster och höger knapparna används för att styra. Sakta ner genom att trycka på tangenten Ned-pil. Du måste köra smart så att du inte kommer att krascha på den hårda ytan.

 

Moto X Arena

Moto X Arena

Vill du vågar gå in i Moto X Arena? Steg inuti om du vill ha en verklig utmaning. Välj din cykel sedan huvudet på kretsen för att bevisa att du kan tämja en tvåhjulig maskin. Det kommer att finnas massor av ramper och hinder som du måste övervinna. Använd din förmåga att nå mållinjen i ett stycke. Tryck på Upp-pil för att flytta framåt. Luta cykeln med vänster och höger piltangent. Sakta ner eller bromsa genom att trycka på tangenten Ned-pil.

 

Nuclear Bike

Nuclear Bike

Om du älskar att köra motorcykel, då Nuclear Bike är spelet för dig. Kör igenom underbara och utmanande terräng som du försöker nå mållinjen i ett stycke. Allt du behöver göra här är att undvika att krascha när du utför vissa radikala rörelser. Det finns också några bonus objekt som dyker upp längs vägen, ta dem för extra poäng. Flytta din RIDER med Upp och Ner piltangenterna. Luta dig framåt eller bakåt med vänster och höger piltangent.

 

Risky Rider 3

Risky Rider 3

Risky Rider 3 är en motorcykel spel. Erövra varje arena som du och din pålitliga två hjul husdjur komma in. Först får du anpassa din kostym och färgen på cykeln. Du kommer att skickas direkt till rida zonen efter det. Studera hela området ordentligt innan du trycker på mellanslagstangenten för att starta loppet. Försök att nå slutet zonen utan att förstöra din cykel eller dig själv. Använd piltangenterna för att manövrera slå sedan på mellanslagstangenten för att göra dina cykel hop.

 

Stunt Bike Pro

Stunt Bike Pro

Stunt Bike Pro är ett coolt spel där du får köra en kraftfull cykel eller en kraftig ATV. Välj det som du tror kommer att tjäna dig väl sedan ta ut den till vägen för att övervinna alla hinder. Var försiktig och inte krascha eller du måste börja om igen. Balansera din bil väl och hålla den upprätt hela tiden. Tryck Upp och Ner piltangenterna för att styra hastigheten och sedan vänster och höger piltangenter för att luta.

 

Stunt Biker

Stunt Biker

Stunt Biker är ett bra bilspel där du får köra en riktigt cool motorcykel och använda den för att visa upp dina färdigheter. Nå alla punkter i kartan. Undvik alla hinder som kan sakta ner dig. Du kan göra din cykel hoppa över luckor genom att trycka på mellanslagstangenten. Hit Ctrl-tangenten för att bromsa. Accelerera och styra din cykel med piltangenterna. Visa dem vad du har och de kommer säkert att få dig deras stunt biker.

 

Stunt Maker

Stunt Maker

Stunt Maker är ett spel pumpas upp med action och spänning. Utför galna rörelser i luften innan du når mållinjen. Din cykel är robust och snabb, men du måste landa upprätt så att det inte kommer att explodera. Du måste också komma ihåg att stoppa innan vägen slutar eller du kommer att krascha. Använd piltangenterna för att styra din mc. Du kan göra olika stunts med Z, X, C, V, B och N Keys. Njuta av åkturen!

 

Super Bike X

Super Bike X

Kom och spela Super Bike X Anpassa din karaktär och sedan ta din motorcykel ut för en åktur i en mycket realistisk miljö. Erövra fältet genom tämja din onda tvåhjuliga monster. Du måste alltid hålla sig upprätt, särskilt på långa hopp, eftersom du kommer att behöva upprepa igen om du ramlar av din cykel. Tryck på Upp-pil för att gå framåt. Luta biker med vänster och höger piltangent. Hit NEDPIL för att stoppa eller vända.

 

Swerve Rider

Swerve Rider

Swerve Rider är en helt annan racingspel. Istället för att avsluta i den snabbaste tiden, måste du ta det lugnt och försöka ta mycket längre tid. Detta kommer inte att bli lätt eftersom vägen kommer att vara full av hinder som ger dig en hård tid. Du måste också hålla koll på din wobble faktor, kommer du kraschar säkert när detta blir tydligare än din hastighet. Bara hålla sig upprätt och undvika hinder och du kommer säkert att hamna sist. Ha så kul!