Ben 10 spel

Ben 10 spel är baserade på seriefiguren som först dök upp på Cartoon Network år 2005.

Ben 10 är en kille som får en klock-lik enhet kallad Omnitrix som förvandlar honom till en alienvarelse. Serierna blev genast en hit med Ben 10 leksaker, filmer och videospel som dök upp i butikerna.

Ben 10 är den nya hjälten för den unga generationen, kolla in dessa spel och du kommer själv att bli ett fan!

 

Ben 10 Penalty

Ben 10 Penalty

Ben 10 Penalty är ett spel för alla er fotbollsälskare där ute! Göra mål genom att planera din spark. Du kan justera effekt, varvtal och riktning alla dina kick. Få förbi goalee och värdering en bra kick. Du måste öva för att lära sig att sparka bollen höger. Det är okej om du inte poäng direkt, är jag säker på att du kommer att bli bättre med varje försök. Låter häftigt? Nu prova det! Jag är säker på att du njuta av varje spark.

 

Ben 10 Power Hunt

Ben 10 Power Hunt

Ben 10 Kraft Hunt är ett enkelt och spännande spel. Samla alla nödvändiga token att gå vidare till nästa nivå. Gör detta snabbt och försöka slå timern. Låter så enkelt? Du ser bättre ut och inte ta lätt på eftersom Volgax kommer att försöka stoppa dig! Han är snabb och kan fånga upp dig om du inte är försiktig. Han är bra på överraskande och kommer omedelbart att behärska dig om du inte håller ett öga på honom. Så ha kul och försöka slå Volgax i denna coola spel från Ben 10.

 

Ben 10 Power Splash

Ben 10 Power Splash

Ben 10 Power Splash är en riktigt roligt spel, fullt av action och främmande kul! Omvandlas till vissa utlänningar att försöka stoppa dina fiender från att fullfölja sitt uppdrag. Du kan gå under vatten eller flyga upp i luften för att utföra din uppgift. Grafiken är cool och så är musiken. Det roliga är att du kan förstöra fiender med dina superkrafter, vara det våra kraftiga käkar eller din plasma-Splash! Prova det här spelet ut, kan jag försäkra dig att du kommer att ha timmar av åtgärder.

 

Ben 10 rider

Ben 10 rider

Ben 10 Rider är en riktigt cool spel som du bör prova nu. Cykla med din favorit Ben 10 och styra hela kretsen med dina exceptionellt snabba reflexer och turboladdade boosters. Ben 10 Musiken är alltid spelas i bakgrunden så att du kan dansa när påskynda vägen upp på vägen. Var försiktig med hinder, måste du komma förbi dem eller att de kommer säkert att sakta ner dig. Så ta din hjälm och rulla ner grusvägen med denna adrenalinfyllda motor spel!

 

Ben 10 savage Pursuit

Ben 10 savage Pursuit

Ben 10 Savage Pursuit är ett action-fyllda spel fullt av överraskningar och spänning. Ta din utrustning och resa med Ben 10, som han räddar en planet från fullständig förstörelse! Hoppa och slå dig igenom folkmassor av fiender. Och om det blir tufft, kan du omvandla till en av dina pålitliga främmande varelser. Varje utlänning har sin egen speciella förmåga som definitivt kan hjälpa dig där. Så se till att planera dina rörelser och välja vilka främmande bäst lämpad för jobbet till hands.

 

Ben 10 Top Gun

Ben 10 Top Gun

Om all-out action och spänning är vad du behöver, så Ben 10 Top Gun kommer säkert tillfredsställa dig. Morfar hålls som gisslan av Vigax. Han kommer inte låta morfar att gå om inte Omnitrix lämnas till honom. Ben 10 och Gwen inleda ett vådligt uppdrag att rädda morfar. Välj din karaktär och börja banka fiender. Använd musen för att flytta din karaktär runt klicka sedan på vänster musknapp för att avfyra ditt vapen. Plocka upp några bonus objekt som ger dig extra liv och en del lyft vid makten.

 

Ben 10 Underworld

Ben 10 Underworld

Ben 10 Underworld är ett uppdrag som du skulle vilja genomföra. Varför? Eftersom du får ha timmar av åtgärder med denna! Gwen har kidnappats av Kevin och du måste rädda henne i tidigast möjliga tidpunkt. Försök att avsluta varje dungeon innan tiden rinner ut. Du kan förflytta dig genom att använda piltangenterna och använda mellanslagstangenten för att skjuta. Samla så många klot som möjligt och förstöra fiender som kommer att försöka stoppa dig från att slutföra ditt uppdrag.

 

Ben 10 vs. Robots

Ben 10 vs. Robots

Ben 10 vs Robotar är ett spel fullt av fart och spänning. Race runt med huvudet kallt hover styrelse och försöka nå mållinjen utan att falla eller att drabbas av fientliga robotar. Använd piltangenterna för att flytta till önskad plats och tryck på pil upp för att hoppa. Komma förbi väg luckor och robotar genom att hoppa. Du kan även nå bonus symboler genom att göra detta. Så tävla dagen bort och ha kul med Ben 10, och hans fantastiska futuristiska skateboard!

 

Ben 10 Memory

Ben 10 Memory

Ben 10 Minnet är mycket enkel att lära sig men det roliga det innebär kan göra dig spela i timmar! Allt du behöver göra är att para ihop liknande kort att ta emot poäng. Det finns tre problem här så att du kan välja vilket som är bäst för dig. I början får du 1000 poäng. Du kommer att belönas 100 poäng varje gång du rätt para upp två kort. Men var försiktig, kommer 100 liter dras av om du vänder kort som inte matchar. Spela detta med dina vänner och se vem som har den bästa minne runt.

 

Ben 10 New Scene

Ben 10 New Scene

Ben 10 nya scenen är ett spel där du skapar din egen Ben 10 bild. Det finns andra spel som detta här, men den enda skillnaden är att du kan göra ett rörligt scen med denna! Har Ben 10 och andra tecken löper runt olika scener genom att placera dem i th bakgrunden som du väljer. Jag måste varna dig, det finns många bra bakgrunder tillgängliga så att du kommer att finna det svårt att välja bara en. Det finns också icke-rörliga bakgrunder här så att du kan skriva ut dem sedan hänga dem på ditt sovrum vägg.

 

Ben 10 Puzzle 3

Ben 10 Puzzle 3

Ben 10 Puzzle 3 är en riktigt cool och lätt spel som du kommer säkert njuta. Ta dig tid att fylla i pusslet, inga skyndar här. Studera varje pusselbit noggrant för att vara säker på alla dina drag. Du kan starta från hörnen och arbeta dig fram till mitten, eller så kan du börja med att fylla i bitar som innehåller tecken börja enkelt så är det bara placera dem där de behöver vara i styrelsen. Ha kul med den här härliga pusselspel, kan du spela det själv eller med dina vänner, kommer du att njuta säkert åt båda hållen.

 

Ben 10 Puzzle Game 2

Ben 10 Puzzle Game 2

Ben 10 Puzzle Game 2 är ett fantastiskt pussel spel för både barn och vuxna. Du kan ta det trevligt och enkelt att vara säker på dina drag eller så kan du försöka lösa det snabbare och tiden själv. Hursomhelst, kommer du njuta säkert varje sekund som du spenderar på detta pussel. Spela den med dina vänner eller familj att ha timmar av skoj. Kom ihåg att övning ger färdighet så se till att du spelar detta spel varje dag för att vara pusslet mästare Ben 10!

 

Ben 10 Scene 2

Ben 10 Scene 2

Ben 10 Scene 2 ger dig det bästa landskapet i Ben 10 universum! Välj en bra scen och placera varje tecken på den för att göra dem vara en del av bilden. Det finns massor av scener alternativ här så du kan välja den som ser bäst för dig. Placera dina favoritkaraktärer så att de ser att de spelar och springer runt. Ha kul i det här spelet som leker med din fantasi. Visa din färdiga produkten till vänner och göra dem vill göra en egen också.

 

Ben 10 Krakken Attack

Ben 10 Krakken Attack

Ben 10 Krakken Attack är ett snabbt tempo actionspel du definitivt kommer att älska att spela igen och igen. En krakken har besökt en söt och fredlig stad och började skapa en hel del skador. Ditt jobb är att skicka tillbaka den till djupet. Springa runt sjön och försöka undvika all sin rasande eldkraft. Skjut honom varje gång du har en chans, kommer det att dränera krakken hälsa och skicka den till sömn. Var snabb på fötterna och snabb på dina reflexer när du sparar dagen hittills för en annan tid här i riktigt coolt spel.

 

Ben 10 Saving Sparksville

Ben 10 Saving Sparksville

Ben 10 Saving Sparksville kommer att göra dig skrika ut med spänning. Det beror på spelet är fyllt så mycket handling att du inte någonsin kommer att sluta spela det. Ditt mål är att stoppa megawatt från avslutat sin onda plan att förstöra Sparksville. Skjut honom med dina eldklot på hans svaga punkter, kommer de att markeras med en röd crosshair som guide. Du måste vara snabb eftersom hans svaga punkter ändras varje gång han skiftar position. Du måste vara extra försiktig också, han kommer att kasta bilar och allt han kommer över på dig!

 

Ben 10 Toxic Hazard

Ben 10 Toxic Hazard

Ben 10 Giftigt Hazard är ett snabbt tempo arcade spel där du måste vara snabb för att stoppa Dr Russ från att uppnå sin onda plan. Bli av alla forskare radioaktiva vapen med din attack fordon. Flytta runt med musen slog sedan vänster musknapp för att duscha kulor på dina fiender. Plocka upp några bonus klot för att fylla på hälsan hos din sköld. Kom ihåg att du måste nå slutet av varje område innan du kommer att kunna gå vidare till nästa.

 

Ben 10 Color Memory

Ben 10 Color Memory

Ben 10 Färg minnet att förbättra din tankeförmåga och samtidigt ha roligt. Följ mönstret och klicka på den främmande som blinks.The mönstret börjar på en signal och lägga mer och mer att skapa ett mönster varje gång du rätt kopiera den. Du behöver inte oroa dig eftersom du kommer att bli bättre på detta genom att träna. Det ger din hjärna övningen den behöver så att du alltid varna och ha ett bra minne färdighet. Så ge det här spelet ett försök och se hur roligt hjärnan övningar kan vara!