Sonic spel

Sonic är den bästsäljande videospelsserien som släppts av Sega med Sonic the Hedgehog. Sonic kom först år 1991 och gjorde Sega en av de ledande videospelsföretagen.

Med mycket fara framför honom och hotet från hans huvudrival, Dr. Ivo “Eggman” Robotnik, slåss Sonic genom de värsta utmaningarna.

Sonic spel är riktigt roliga, och kan få dig att minnas dina första upplevelser med videospel.

 

Sonic 3D Snowboarding

Sonic 3D Snowboarding

Sonic 3D Snowboarding är ett spel av intensiva utställningar! Packa upp din jacka och gå Sonic när han snabbar nedför backen och hoppa upp ramperna för stora drag. Tryck på mellanslagstangenten varje gång du träffar en ramp. Ju högre du är i rampen när du hoppar, desto bättre snowboarden flyttar du gör. Öva på din timing och du säkert vara toppen snowboard-spelaren på nolltid. Du tränar bättre bra eller du kommer aldrig att se Sonics fantastiska snowboard rör sig i sluttningen!

 

Sonica

Sonica

Sonica är en cool nytt spel som har vår favorit igelkott – Sonic! Den här gången är han instängd i en fängelsehåla och han kan inte använda de flesta av hans tävlar färdigheter. Du måste lita på din mod och goda kunskaper kämpar för att övervinna alla motståndare. Hoppa från plattform till plattform som du samlar alla objekt som du behöver. Det finns olika varelser som kommer att påträffas och du måste bli av med dem. Resa och utforska varje grotta och hoppas att någonstans i en av dem är en vän som kan hjälpa.

 

Sonic: Break the Targets

Sonic: Break the Targets

Sonic: Bryt mål är ett snabbt flödande spel som är gjorda speciellt för alla er som älskar höga insatser! Detta spel kommer att bli så roligt eftersom du vet att Sonic är befälhavaren på hastighet och ingen kan fånga honom, när han startar. Undvik alla hinder med din super hastighet och kraftfull attackerande förmåga. Du måste planera alla dina rörelser innan du börjar accelererande eller hittar du själv slå en vägg. Njut av denna adrenalinpumpande super spel som bara Sonic the Hedgehog kan ge!

 

Sonic Earth

Sonic Earth

Sonic Earth är en fartfylld spel där du måste vara snabb för att överleva. Resa runt om i världen som Vasil eller Vera. Hoppa på dina fiender att ta ner dem. Samla så många stjärnor som möjligt på vägen. För att styra din karaktär, använda piltangenterna. göra honom eller henne hoppa genom att trycka på mellanslagstangenten. Om du vill köra ännu snabbare, tryck bara på nedpilen och sedan trycka på mellanslagstangenten.

 

Sonic Heroes Puzzle

Sonic Heroes Puzzle

Sonic Heroes Puzzle är en enkel men underhållande spel. Skapa kombinationer av de punkter som kommer att sjunka till poäng. En bra combo ger dig en mycket högre poäng så att du bättre planera din varje rörelse och skapar en bra strategi för att nå höga poäng. Du hittar detta mycket spännande eftersom alla sonic tecken ingår i spelet, håll utkik efter deras ikoner faller med de andra blocken. Skapa en kombination med de ikoner och få bättre combo poäng!

 

Sonic: Lost In Mario World

Sonic: Lost In Mario World

Sonic: Lost In Mario World är ett roligt spel kommer till oss genom vår favorit igelkott. När Sonic vaknade en dag märkte han något annat. Han såg runt omkring honom och skrek i fullständig överraskning, han är i Mario Land! Detta är en ny erfarenhet för honom så han vet att han måste ta det lite långsammare och försöka hitta ett sätt att komma tillbaka hem levande. Hjälp honom i hans möten med klassiska Mario fiender. Kör genom rör och fängelsehålor som du försöker lista ut varför detta händer. Detta är en mystisk uppdrag för Sonic, men det är säkert ett äventyr ändå.

 

Sonic Pacman

Sonic Pacman

Sonic Pacman är ett roligt online spel som jag är säker på att du kommer att älska. Ge Sonic ett nytt äventyr, denna gång kommer han att slåss fiender inne Pacman match zon. Kör runt hela skärmen försöker undvika Robotnik s skyddsling och samla alla pellets utspridda i området. När du tror att du har ett hörn, fånga en av kraftenheterna pellets sedan jaga alla skräckslagna fiender. Fånga dem innan strömmen pellets makt upphör!

 

Sonic Pacman X

Sonic Pacman X

Sonic Pacman X kommer säkert att vara din favorit om du gillar Sonic och klassiska arkadspel. Hjälp Sonic när han försöker att överleva inne Pacman match zon! slaget alla Pacman spöke fiender, få makt pellets ska kunna bita Blinky, Linky, Inky och Sue! När du har ätit dem kommer de att skynda tillbaka till sin bas för att klä på nytt. Roligt, eller hur? Ha en nostalgisk arkadspel kul med ingen mindre än Sonic the Hedgehog i detta unika och underhållande spel.

 

Sonic Quiz 2

Sonic Quiz 2

Sonic Quiz 2 är ett roligt och intressant sätt att spendera ditt spelande timmar. prova det här spelet om du tror att du vet allt om Sonic the Hedgehog. Du kommer att svara tio enkla frågor och om du gör det rätt kommer du att avancera till nästa nivå. Du måste ta dig tid och studera varje fråga noggrant innan du svarar. När du får fel svar kommer du att börja om från din senaste checkpoint. Lära sig mycket av Sonic trivia här! Utmana dina vänner i en Sonic Quiz showdown och se vem som känner hyperaktiva igelkott bäst.

 

Sonic RPG Part 1

Sonic RPG Part 1

Sonic RPG Part 1 är ett roligt spel att titta på. Du kan titta på Sonic som han släpper loss sina krafter på sin rival Robotnik. Se hur han planerar att omintetgöra alla dåliga killar som är ute efter honom. Titta på detta med dina vänner, är jag säker på att ni kommer att njuta av varje minut av det. En bra sak med detta är att du kan titta på det om och om igen! Eller så kan du bara välja din favorit scen att titta på. Har massor av skratt och underhållning i Sonic film som är full av fantastisk strider och enorma hastighet!

 

Sonic RPG Part 2

Sonic RPG Part 2

Sonic RPG Part 2 är en fortsättning på Sonics mystifierande äventyr. Titta på honom rädda hans vän Knuckles som är under en förbannelse. Knuckles behöver hjälp så illa att Sonic verkligen måste använda alla sina förmågor för att hitta ett botemedel i tid. Liksom i alla andra Sonic filmer, kommer han att åtföljas av hans super kompisar. Han kommer också att förföljda av alla hans fiender. Se upp för en fiende som är mycket kraftfullare än vår hjälte. En stor kamp är oundviklig och du är i framsätet på denna spännande film!

 

Sonic the Hedgehog

Sonic the Hedgehog

Sonic the Hedgehog är spelet att spela om du vill ha en fartfylld äventyr i en mycket färgstark och intressant värld. Sprint längs läckra terräng att besegra alla dina fiender som är ute efter att förstöra dig. Samla ringar för ytterligare bonusar. Det finns andra poster här som är värt att samla så håll ett öga på dem. Använd din super hastighet för att nå de höga platser och undvika mycket dödliga fällor som får dig att förlora dina ringar och dö.

 

Sonic: Sort My Tiles

Sonic: Sort My Tiles

Sonic: sortera mina plattor är ett roligt pusselspel som du kommer säkert njuta. Skapa en vacker Sonic bild genom att arrangera alla brickor på sin rätta plats i styrelsen. Tryck på den röda knappen för att få en pusselbit. Detta spel är mycket enklare än andra pussel eftersom bitarna här inte är utspridda runt på skärmen, vilket gör det lättare för dig att se hela styrelsen och inte blir förvirrade. Så njut avslutat pussel med dina vänner och göra det om och om igen så att du kommer att vara pusslet mästare i Sonic Land!

 

Sonic Bomb Blast

Sonic Bomb Blast

Sonic Bomb Blast är ett roligt spel där du får spränga bort bomber med din mäktiga kanon. Sonic kan bara flytta runt cirkeln så att du måste hitta en bra position innan bränning ditt skott. Kom ihåg att du bara kan skjuta en gång på varje nivå så att du bättre tänka först innan du fotograferar. När du träffar en bomb, kommer det att explodera och vissa delar av den kommer att skjuta utåt. Dessa bitar kommer att göra en annan bomb explodera vid kontakt, vilket leder till en kedjereaktion.