Tjejspel

Tjejer har alltid haft sina egna lekar och sina egna spel. Tjejspelen innehåller ett urval spel som är designade för flickor och alla som har lust för flickiga stunder.

De populäraste tjejspelen är dress up -spel och maskeradspel. I dress up -spelen kan man jobba som stylist och stajla sina mannekänger med mode och accessoarer. I sminkspelen får man satsa på smink för fest och vardag. Där kan man också pröva olika färgkombinationer och lära sig hur bra olika färger passar ihop och vad man själv gillar mest.

Ytterligare har vi flera kändisspel. Vi har alla drömt om att träffa våra idoler. Nu kan du åtminstone leka att du känner dem. I våra kändisspel kan du ha skoj med världens största stjärnor! Vi har flera spel som har olika filmstjärnor i huvudrollen. Kanske du också hittar dina favoritkändisar här? För dem som letar efter lite extra pirr i magen i form av romans och spänning har vi olika kyss- och kärleksspel! De här spelen är oskyldiga och roliga och jättepopulära bland flickor.

Tjejspelen är skoj. De innehåller inget våld eller annat opassligt. Barnen som spelar tjejspel är ca 8-14 år gamla. Många barn spelar tjejspel med sina föräldrar och vänner. Det är inte endast flickor som spelar tjejspel. Pojkar hittar också till denna kategori.

Spela ensam eller med din kompis. Tjejspelen är perfekta för pyjamaspartyn eller då du vill göra slut på en tråkig dag. Denna spelkategori handlar om killar, stjärnor, mode och smink. Det är mysigt tjejsnack med dina bästa vänner. Vi garanterar att du har roligt!

Tjejspelen passar för alla som söker tjejpyssel i form av gratis spel! Trots namnet skall alla känna sig välkomna att spela tjejspel.

 

Anime Bride Dress Up Game

Anime Bride Dress Up Game

Anime brud klär upp spel låter dig experimentera med olika bröllop ser ut! Förbered vacker flicka för den viktigaste dagen i hennes liv. Få henne att se fantastisk genom att välja precis rätt kombination av element. Du kan ändra allt i henne ser upp till de minsta detaljerna! Tveka inte att prova olika kombinationer innan du hittar den perfekta en! Prova kläder och accessoarer på först för att se hur modellen ser ut i dem, och sedan försöka matcha dem väl. Ha kul med denna söta dress up spel!

 

Bakery Shop Kissing

Bakery Shop Kissing

Bageri Shop Kissing är en av de trevligaste Kissing spel som finns på vår webbplats. Gör paret lyckliga genom att låta dem kyssa när chefen inte ser. Klicka på dem för att starta det roliga, men kom ihåg att de lätt kan fångas av ägaren eller andra människor. När du ser ett utropstecken ovanför någons huvud, släpp vänster musknapp. Gör vad du kan göra så många poäng som möjligt, och försök att pågå fram till slutet av varje nivå!

 

Brad Pitt Celebrity Makeover

Brad Pitt Celebrity Makeover

Brad pitt kändis Makeover är spelet som varje fan av den berömda skådespelaren bara måste prova! Här kan du ha en gå på att göra honom ännu mer stilig. Klicka på ikonerna och tillämpa ändringar på sitt hår och ansikte. Du kan också sätta ett halsband runt halsen och välja den perfekta kostym eller skjorta. Bestäm om du vill att han ska se snygga eller casual. Klicka på Before & After ikonen för att se de ändringar du har gjort. Du kan också skriva ut den färdiga bilden.

 

Burger Restaurant 4

Burger Restaurant 4

Burger Restaurant 4 ger dig möjlighet att köra din egen hamburgare plats! Det är den mest populära platsen i stan, och ditt jobb är att hålla sitt stora rykte. Kontrollera handledningen först genom att välja ”Spela” i huvudmenyn. Lär dig hur du förbereder hamburgare och dagens special. Försök att arbeta hårt för att tillfredsställa varje kund. Efter en tid kommer du att få snabbare och kunna förbereda flera saker på en gång. Köp coola uppgraderingar för att göra din restaurang ännu bättre!

 

Fashion Designer World Tour

Fashion Designer World Tour

Fashion Designer World Tour är en elegant tjej spel där du reser runt världen för att lära sig om de senaste trenderna och visa det för alla dina beundrande fans. Välj först det land där du vill gå. Då måste du välja dina modeller som kommer att bära dina kläder och smink. Din agent kommer att hjälpa dig genom hela processen, från att klä upp till showen tiden. Alltid lyssna på hennes råd om du vill nå toppen.

 

Go Stewardess Go

Go Stewardess Go

Gå Flygvärdinna Go är ett gulligt spel där du får se vad en dag av en flygvärdinna ser ut. Du har precis fått det här jobbet, och du måste göra allt för att inte komma för sent till jobbet. Gör dig redo och göra denna dag en perfekt start på din nya karriär. Du kommer att möta en del svårigheter och oväntade händelser på vägen till flygplatsen. Gör vad du kan för att hantera varje situation. Interagera med saker i miljön, genom att klicka på dem med musen. Lycka till!

 

Kinder Garten

Kinder Garten

Försök Kinder Garten och se hur det är att arbeta på ett dagis! Om du älskar söta barn, bör du definitivt prova det här spelet. På kort tutorial får du lära dig alla de grundläggande aktiviteter som du kommer att utföra under dagen. Se till barnens nivå av lycka inte minskar för mycket. Efter en hård dags arbete, kommer du att kunna spendera de pengar på olika platser. Glöm inte att spara dina framsteg efter varje dag. Lägg till detta spel till dina favoriter och komma tillbaka till den regelbundet.

 

Kristen Stewart Makeover

Kristen Stewart Makeover

Kristen Stewart Makeover ger dig en unik möjlighet att ändra utseende på Twilight saga stjärnan. Experimentera med hennes utseende och se vilken stil som passar henne bäst. Kontrollera de alternativ du har i menyn till vänster på skärmen. Du kan komma med några originella lösningar och lägga tatueringar, örhängen eller hårfärgningsmedel. Gör hennes glans genom att sätta lite smink på hennes ansikte. Det finns en mängd kombinationer du kan komma upp med. Jämför dem med stjärnans ursprungliga utseende genom att klicka på Before & After knappen.

 

Make Me Draculaura

Make Me Draculaura

Gör mig Draculaura är en tjej spel låter dig välja den perfekta stilen för din favorit karaktär. Ändra hennes frisyr, smink, kläder, smycken och accessoarer och skapa Lauras helt nytt utseende. Efter jobbet är klart att du kan ta bilder av ditt arbete och dela den på Facebook, diskant eller helt enkelt skicka den via e-post. Har kul omvandla Laura till Draculaura och visa effekterna till alla dina vänner!

 

Mommy Cat

Mommy Cat

Mamma katt är ett underbart spel som garanterar rent nöje! Du kommer att ta hand om en söt liten kattunge. Den behöver all din uppmärksamhet och hjälpa till med alla möjliga ting. Du måste mata den, leka med det, rengör det och behandla det när något går fel. Visa att du är en omtänksam och kärleksfull sjuksköterska som vet hur man ska bemöta alla behov av sin kattunge. Skicka det här spelet till dina vänner om du gillar det och fråga dem om deras åsikt. Ha kul!

 

My New Room 3

My New Room 3

My New Room 3 är en annan utgåva av bra spel som alla tjejer älskar! Denna version erbjuder något mer: För varje dag i månaden har du en annan utmaning förberedd. Titta på kalendern för att se vilken typ av rum du ska skapa idag. Temat kan anslutas exempelvis till en färg, en saga eller ens att några kända personer! Använd alla alternativ från menyn till höger för att göra ditt rum den vackraste plats att leva i!

 

Night Bride Dress Up

Night Bride Dress Up

Natt Bride Dress Up har en ny uppsättning brud klänningar väntar på dig att spela med. Den här gången du ska klä upp en vacker natt brud. Sätt på de bästa kläderna på henne som är lämplig för en kväll bröllop. Använd kläder som kommer att lysa starkare än stjärnorna och månen. Sätt på en bra kombination av tillbehör för att få henne att se fantastisk hela hela natten och in i gryningen. Ha så kul!

 

Papa's Freezeria

Papa’s Freezeria

Pappas Freezeria är ett bra spel som du kommer säkert njuta. Du har bara en stor sommarjobb på pappas Freezeria och du måste göra ditt bästa för att göra din chef glad. Förbered läckra desserter glass och servera dem till kunder. Försök att ge dem exakt vad de ber om att tjäna större tips. Efter varje dag kommer du att ha en chans att köpa nya objekt och uppgradera eller inreda restaurangen. Gör detta en upplevelse att minnas!

 

Papa's Hot Doggeria

Papa’s Hot Doggeria

Papas Hot Doggeria är ett bra spel för alla som vill prova ett sommarjobb. Du är en stor baseball fan men du missar din chans att köpa en säsong biljett för matcher ditt favoritlag. Lyckligtvis ser dig en annons för ett jobb på stadion hot dog plats. Du måste lära dig att förbereda dessa delikatesser. När du är klar med övningen kommer du att få din första kund. Försök att servera mat som är desamma som de beställer. Du kommer att belönas med ett tips om kunden gillar den mat du förbereda.

 

Papa's Wingeria

Papa’s Wingeria

Papas Wingeria är ett annat bra spel i serien där du har en chans att jobba på några av de häftigaste ställena i stan. Denna gång får du att serva kunder med kycklingvingar blandat med såser och prydligt ordnade på en tallrik. Försök att matcha kundens beställning och du kommer säkert att belönas med en fin spets. Använd pengar från tips och från din veckolönen för att dekorera din restaurang och köpa ny utrustning. Njut av denna stora sommar äventyr!

 

Patterns Link

Patterns Link

Mönster Link är ett coolt pusselspel som kommer att ge dig massor av glädje och spänning. Du måste matcha brickor som är exakt samma. Två brickor kan matchas om de kan anslutas med en linje som blir maximalt två gånger. Du måste klara nivån innan tiden rinner ut. Om du inte kan hitta en match kan du använda en av de tips som finns. Det kommer att finnas fler brickor och de kommer att glida åt sidorna på högre nivåer, så att du bättre gör ditt bästa. Njut!

 

Rainbow Cakes

Rainbow Cakes

Rainbow Cakes är en färgstark spel för barn och ungdomar som vill prova sig i en kul utmaning. Ditt jobb är att mata så många kakor som möjligt till en av de två monster på sidorna av skärmen. Fånga godis som hoppar bort från hyllorna och föra dem till de hungriga djuren. Flytta din karaktär runt med musen. Se till att du inte tappar ned för många kakor. Försök att gå försiktigt för att undvika detta. Ju fler kakor du stapla upp, desto fler poäng får du. Njut!

 

Zac Efron Celebrity Makeover

Zac Efron Celebrity Makeover

Zac Efron kändis makeover är en stor möjlighet att ha roligt stylizing en av de mest vackra amerikanska aktörer i unga generationen. Du börjar utan tillbehör. Hans sista framträdande beror enbart på dig. Välj vad alternativ du vill ha ut av alla tillgängliga element. Du kan ändra sin frisyr, ögon-och hudfärg, klänning och mycket mer. Klicka på Före och Efter-knappen när du är klar för att se vilken effekt dina ändringar har gjort!