Gun

Gun

 

Damn Birds

Damn Birds

Damn Birds är ett coolt spel där du får skjuta ner några fåglar med klassiska gevär. Du är en trötta staty eftersom du är alltid smutsig och täckt med fågelspillning. Det finns bara ett sätt att avsluta detta problem – skjuta ner dessa jävla fåglar! Du kan köpa några vapen och andra saker i början av varje runda. Var noga med att spendera lite pengar på kulor, vill du inte vara ute på ammunition i mitten av kampen.

 

Dodo Hunt

Dodo Hunt

Dodo Hunt är en riktigt enkel men roligt spel att spela. Allt du behöver göra är att skjuta ner alla flygande Dodos i området att gå vidare till nästa nivå. Du kan välja hur många fåglar som du vill spela med. Då kommer du att tas till olika intressanta platser att jaga den utdöda fågeln. Sikta på fågeln genom att röra musen runt. När du är redo, tryck bara på vänster musknapp för att skjuta ditt vapen.

 

Unreal Flash

Unreal Flash

Det är dags att bli en stor pojke och spela Unreal Flash! Du tror att du är man nog att anta utmaningen och ange arena striden? Steg inuti krigszonen och skjut din väg till seger! Du kommer att ha ett brett utbud av destruktiva vapen och gevär som du kan använda för att eliminera alla fiender. Hoppa, rulla och skjuta med stor kompetens, så att du kommer att vara den enda som blir stående!

 

Caliber

Caliber

Om du älskar vapen och om du älskar skytte zombies, försök sedan detta spel som heter Kaliber att den åtgärd som du alltid har velat för. I början får du välja vilken gevär och pistol du ska använda. När du har valt, kommer du att skickas snabbt på slagfältet där de odöda kör runt tanklöst och kommer att attackera varje enskild person som de upptäcker. Kör och skjut samtidigt för att undvika att bli uppäten levande!

 

Camper-Strike

Camper-Strike

Camper-Strike är ett enkelt spel att lära sig ännu ger så mycket action och spänning. Det är dags för dig att öva skytte. Du kommer att placeras i olika kartor att få dina kunskaper upp på fotografering i olika positioner. Du kan använda ditt gevär eller pistol, beroende på situationen. Om du vill zooma in med ditt gevär sevärdheter, bara trycka på mellanslagstangenten. Ladda fler kulor genom att trycka på R-knappen. Använd musen för att sikta och skjuta.

 

Doom: The Traitor

Doom: The Traitor

Doom: förrädaren är ett spännande skjutspel som kommer att hålla dig på kanten av din plats. Du har fått ett uppdrag från din chef, eliminera förrädaren som nu gömmer sig inne i byggnaden. Skjut dig igenom rum fyllda med fiender. Skjut dem alla i huvudet för ett ögonblick döda. Det kommer att finnas demoner och andra monster som kommer att försöka stoppa dig, låt dem inte sakta ner dig! Bara skjuta på ett dörrhandtag att gå in i nästa rum.

 

Frag Assault

Frag Assault

Frag Assault är full av explosioner och blixtsnabb artilleri, precis som du vill ha det! Försök att överleva fienden angrepp så modig som du kan. Förstör dem med dina vapen och kanoner och granater. Och när du får slut på kulor, kan du alltid växla till din pålitliga svärd är din absolut ultimata vapen av förstörelse. Du kommer att kunna plocka upp saker som dina fiender lämnar efter men de är begränsade, så använd dem på rätt sätt.

 

Palisade Guardian

Palisade Guardian

Palisade Guardian är en mycket realistisk skjutspel. Du är den enda soldaten kvar och du måste skydda basen från otaliga fiendens inkräktare. Du har hittat en fin plats där du har fullständig bild av den omedelbara omgivningen. Skjut alla fiendens trupper som försöker förstöra din bas. Du kan köpa nya vapen och reparera din databas vägg genom att tjäna pengar genom dödar.

 

Palisade Guardian 2 - Modern Combat

Palisade Guardian 2 – Modern Combat

Palisade Guardian 2 – Modern Combat är ett realistiskt krigsspel. Du är placerade på ett tak i en byggnad. Därifrån kan du skjuta fiendens enheter som attackerar din bas. Använd musen för att sikta och brand. Låt dem inte komma för nära och försöka eliminera dem innan de börjar skjuta. Efter varje våg du kan reparera din bas och köpa nya vapen i en speciell meny. Använd dina pengar klokt för att komma ut en vinnare i varje strid!

 

Road Assault 2

Road Assault 2

Road Assault 2 är det perfekta valet för dem som letar efter en realistisk skytte utmaning. Du sitter på baksidan av en armé fordon och ditt jobb är att skydda lastbilen till höger från fiendens eld. Skjut på jeepar och lastbilar som kommer från den vänstra sidan av skärmen. Du kan också använda granater, som kan förstöra många bilar på en gång. Testa alla de vapen som finns i spelet och välj din favorit!

 

Shoot'm

Shoot’m

Shoot’m är en fantastisk spel där du får straffa streckfigur med varje kraftfulla skytte vapen i inventeringen. Hålla på att skada stickman att få pengar. När du har tillräckligt, köpa några nya vapen eller sprängämnen som kan producera ännu mer skada på din fiende. Du kan också välja en hand för att få smärtan till de fattiga killen sedan uppgradera till knogjärn och andra stansning tillbehör. Njut av spelet!

 

Skeet Shoot

Skeet Shoot

Prova spelet Skeet Shoot och du kommer säkert att ha en bra tid. Sikta ditt gevär noggrant och skjuta dessa skivor som går att flyga i luften. Försök att sätta dessa Skeets i mitten av ditt kors hår innan bränning för en korrekt bild. Försök att göra mål den högsta i varje omgång, så att ditt namn kan publiceras i Wall of Fame. Se också till att du har kulor i ditt gevär, slog Space Bar från tid till annan att ladda om.

 

Smileys War

Smileys War

Smileys War är ett intensivt spel fullt av vapen och krigsmateriel driven smileys! Plocka upp era vapen och huvudet rakt mot när du slåss om herraväldet mot andra smileys. Du har ett brett sortiment av eldkraft så du kan använda en som passar varje situation. Du kan också plocka upp några vapen som visas på portaler. Skjuta ner alla dödliga smileys tills du är den enda kvar leende.

 

Stickman Weapon Fire

Stickman Weapon Fire

Gör dig redo att skjuta dina fiender med Stickman vapen Fire. Skaffa några av de bästa skjutvapen för att kämpa dig från steg till steg. Döda alla zombies och andra sorters fiender med vad ammunition som du har i handen. Förstör alla som står i din väg genom att sikta ditt vapen med musen och sedan trycka på den vänstra knappen för att skjuta. Du kan flytta och springa runt genom att trycka på W, A, S och D nycklar.

 

The Rambo Brothers: Reload It!

The Rambo Brothers: Reload It!

Den Rambo Brothers: Ladda It! är en helt annan Super Mario-spel. Den här gången i stället för att hoppa på dina fiender och skytte eldklot, får du använda en riktig hagelgevär eller pistol för att spränga dig fiender borta. Välj vapnet du vill använda beroende på dina kunskaper. Geväret är mycket kraftfull, men tar lite längre tid att ladda. Den mindre pistol skapar väldigt lite skador, men kan avfyras mycket ofta. Skjut alla skurkarna när de försöker gömma sig bakom buskar och fallskärm från himlen.

 

Shotgun Fun 2

Shotgun Fun 2

Välkommen till Shotgun Fun 2. Skjut ner skivorna som flyger runt med ditt gevär. Du måste ha god noggrannhet för att göra poäng bra poäng och kunna gå vidare till nästa omgång. Am ditt vapen med riktigt musen. Hit vänster musknapp för att skjuta. Geväret laddar automatiskt men du kan trycka på R-knappen för att göra detta snabbare. Sparka w för att utföra en whammy. Få nya gevär och uppgraderingar efter varje lyckad runda.