Strategispel

Strategispel är till för de som gillar utmaningar.

Här måste du ha en balanserad uppfattning av situationen och få alla element att arbeta på rätt sätt för att nå ditt mål. Var redo för tufft motstånd som kan försöka att förstöra dina planer för ära och framgång.

Strategispel testar dina färdigheter inom strategi och taktik, och kommer säkert att ge dig färdigheter inom krigföring. Strategispel kommer att garantera dig underhållning i timmar.

 

Modern Vikings: The Race to Tortola

Modern Vikings: The Race to Tortola

Modern Vikingar: The Race till Tortola är ett roligt spel om penningtvätt. Du har en bil som du kan använda för att samla in pengar och lager som ligger runt på gatorna. Låt inte polishelikoptrar får du och försöka ta så mycket pengar som möjligt till ett säkert tropiska ön. Innan du går till flygplatsen ska du sälja alla dina aktier på den lokala äldreboende. Ju mer av dem du tar, desto bättre pris får du. Försök att tvätta så mycket pengar som du kan och inte bli arresterad!

 

Flash Chess

Flash Chess

Flash Chess är ett enkelt spel med nostalgisk design och avkopplande färger. Du får spela på en mycket realistisk schackbräde gjord av dyra trä. Spelets enkel grafik är avsedd att göra dig slappna av och kunna koncentrera sig på spelet. Titta på dina schackpjäser noga och planera din offensiv. Sprid din styrelse krigare detta innan du slår på motståndaren. Du måste också hålla ögonen på fiendens rörelser, inte ge honom en chans att ta ner dina schack män en efter en.

 

GemGloboid: Resistance Battle

GemGloboid: Resistance Battle

GemGloboid: Motstånd Slaget erbjuder en originell utmaning som kommer att testa ditt skytte. Du styr en kanon som använder färgade projektiler. I olika delar av skärmen, kommer bollar visas. Försök att slå dem med en motsvarande element. Syftar även till speciella blå bollar som kommer att reparera din sköld. Ju längre du håller den vänstra musknappen, desto starkare ditt skott vara. Vid någon tidpunkt, minskar styrkan men. När du spelar lite, får du säkert kläm på det. Lycka till!

 

Spy A Solution

Spy A Solution

Spy En lösning är ett enkelt spel att spela. För att kunna avsluta lyckas måste du utföra varje uppgift på varje steg. Vissa steg är mycket vänliga medan andra kommer att få dig att tänka en stund. Det finns stegar och dörrar som hjälper dig att nå dina mål. Allt du behöver göra är att undersöka hela området först hitta den enklaste vägen. Flytta spion med piltangenterna. Gör honom in i en dörr genom att trycka på mellanslagstangenten.

 

War Elephant

War Elephant är en utmanande arkadspel som garanterar timmar av underhållning. Inställningen är en mytisk land där två konkurrerande arméer slåss för dominans och en belöning från gudarna. Du kommer att få kämpa i realistiska strider med din elefant och dess stödtrupper. Kontrollerna kan verka lite svårt i början, men med tiden kommer du att lära dig att vara så effektiv i striden som möjligt. Lycka till!

 

D-Evo

D-Evo

D-Evo är ett fantastiskt spel där du får kämpa vi med vildsinta dinosaurier. Du har tränat en hel del onda varelser från förhistorisk tid. Du har också funnit ett sätt att få dem att utvecklas mycket snabbare. Ta dem till striden marken för att besegra alla mästare dinosaurie kortet. Dra ut några kort från din kortlek och använda dem strategiskt för att skada din fiendens varelser. Det kommer också att finnas flera användbara saker som ingår i dina däck, använd dem för att stödja dina attackerande dinosaurier.

 

Scorpion Solitaire

Scorpion Solitaire

Scorpion Solitaire är en mycket underhållande kortspel som du kommer säkert njuta. Du kommer att presenteras kommer flera rader av kort, är ditt jobb att ordna dem i ordning, från kung till ess. Du kan sätta ett kort på en annan om det är 1 lägre i värde. Klicka på den högra raden att dra tre nya kort. Det finns tre spellägen här: Casual, Normal och svårt. I vart och ett av dessa lägen olika regler gälla beträffande färg och placering på tomma kolumner.

 

Little Wars

Little Wars

Little Wars är ett beroendeframkallande bekämpa spel som kommer att testa dina taktiska förmågor direkt på slagfältet. Du styr de röda soldaterna. Använd musen för att peka en pil från din kasern till fiendens bas som du vill attackera. Detta gör att du kan skicka dina trupper och försöka ta över fiendens baracker. Kontrollera att du har alla fronter täckta och att du inte lämnar din bas obevakad. Erövra nya terränger och testa dig själv i nya uppdrag. Lycka till!

 

Living Dead Tower Defense

Living Dead Tower Defense

Living Dead Tower Defense har alla funktioner som en bra Tower Defense spel ska ha: olika typer av vapen, vågor av attackerande fiender, hastighet-up alternativ och många fler. Du kan spela här på 12 nivåer, där du kommer att kämpa mot zombies och försöka överleva så länge du kan. Skicka in dina poäng och se om du kan slå de bästa poängen på varje nivå. Denna TD spel är ren underhållning!

 

Stage Defender

Stage Defender

Stage Defender är en cool rock’and’roll torn försvar spel. Denna gång du måste skydda din favoritmusik band från vågor av attackerande fiender. Placera musikinstrument bredvid stigen. De kommer att tjäna som vapen. Kom ihåg att varje torn kostar pengar. Du kan uppgradera en av dem, genom att förbättra deras skador, räckvidd och hastighet. Var redo för motståndarna anfaller från luften. Låt inte bandets hälsa bar går ner till noll!

 

The Appalese Wall

The Appalese Wall

Skriv en fantasivärld av modiga krigare och mäktiga magiker i Appalese Wall! Detta spel erbjuder en stor erfarenhet och kommer säkerligen att testa dina förmågor. Du kan imitera ett av flera tecken. Var och en av dem har olika kompetens och du är fri att välja den du gillar mest. På slagfältet, måste du stoppa soldaterna från att nå botten av skärmen. Utföra olika typer av attacker och visa din överlägsenhet. Lycka till!

 

Elemental Core

Elemental Core

Elemental Core är ett pusselspel som erbjuder jättekul. Målet med spelet är att bli av med de färgade bollarna i en begränsad tid. Antalet bollar av varje färg som bör undanröjas visas på hörnen av styrelsen. Bollarna försvinner när du skapar en horisontell eller vertikal linje av tre av samma färg. Klicka för att skjuta bollar i alla fyra riktningar och vara noga med att titta på färgerna på pilarna för att planera dina drag i förväg. Lycka till!

 

Endless Blocks

Endless Blocks

Endless block kommer att hålla dig underhållen i timmar och timmar. Du kommer att finna att detta spel är väldigt lätt att lära sig men ändå ger så mycket utmaning. Du måste verkligen vara snabb och hålla för att kunna vinna varje runda. Vad du behöver göra här är att samla grupper av block som har samma färg. Klicka bara på dem och de kommer omedelbart att försvinna från spelplanen. En ny uppsättning av block kommer att visas längst ner med några sekunder så du måste vara snabb. Spelet kommer att vara över snart blocken når toppen.

 

Hitori Light Vol 1

Hitori Light Vol 1

Hitori Ljus Vol 1 är det perfekta spelet för alla pussel älskare! Det ger dig en chans att använda dina bästa förmåga och att slappna av under en lång eftermiddag. För att avsluta varje pussel du måste skugga ut några siffror så att samma nummer inte visas två gånger i rad eller kolumn. Dessutom kan två skuggade rutor vidrör varandra på sidorna. En annan förutsättning för att framgångsrikt lösa pusslet är att alla de vita rutorna måste skapa en enda yta.

 

Maze-a-Pix Light Vol 1

Maze-a-Pix Light Vol 1

Maze-a-Pix ljus vol 1 är trevligt pusselspel där du får rita bilder genom att hitta din väg ut ur olika labyrinter. Rita ett spår i labyrinten med markören och när du kommer till slut kommer du att se en bild som visades när du var att hitta rätt sätt. Använd vänster musknapp för att dra linjen. Du kan också spela in färgläge, där din trail kommer att ändra färgerna på vägen att skapa en vackrare bild. Eller prova inverterade läge att dra en vit linje på en svart bakgrund. Ha kul!

 

Oliver & the Basilisks

Oliver & the Basilisks

Oliver & Basilisks är ett pusselspel som kommer att stimulera din hjärna! På varje nivå måste du eliminera alla de Basilisks som är efter dig. Du kommer att turas om att flytta. När du kliver på en intilliggande kakel kommer varelser göra ett drag i din riktning. Om de stöter på varandra, kommer de att förvandlas till sten. Stenen är också ett dödligt hot för dem och ett hinder för dig. Tveka inte att använda dina magiska trollformler, kommer de att hjälpa dig att få ut svåra situationer!

 

Tanks

Tanks

Tankar är ett fantastiskt spel som har den coolaste krigsmaskin som någonsin byggts. Du styr en tank och du måste förstöra de andra innan de kan förstöra dig. Du kan spela ensam mot datorn eller tävla med upp till tre av er vänner. Varje tank har sin tur för att flytta och skjuta. Planera din strategi väl kunna skjuta ned fienden utan att vara alltför utsatt eller öppen. Det är den ultimata survival of the fittest tanken.