BMX spel

BMX spel erbjuder dig lyckan av att köra din BMX i smutsspåret, på gatorna eller i en skatepark.

Som i motorcykelspel så finns det ingen risk att du blir uttråkad eftersom du måste försöka klara dessa stunts och undika hinder i din väg.

Riktigt kul för alla som älskar extremsport.

 

BMX Backflips

BMX Backflips

BMX Backflips är ett snabbt tempo cykel åtgärder för dig och dina vänner. Race till mållinjen utan att bryta nacken för att kunna gå vidare till nästa steg. Styr din cykel med hjälp av piltangenterna. Den upp-knappen är för acceleration, rätt nyckel för framåtlutad, är den vänstra nyckeln till lutar bakåt, och på nedknappen för bromsen. Du kommer att vinna alla stadier när du har lärt sig att använda dem, så se till att öva innan du gör själva spelet.

 

BMX Boy

BMX Boy

BMX Boy kommer definitivt ta fram det biker i dig. Detta spel kräver mycket koncentration så du måste vara beredd på utmaningen! Ride din cykel över kursen och hoppa på varje ramp som du möter att avsluta jobbet. Ju bättre hoppet du gör desto högre poäng får du. Undvika att falla ner eller får du ett straff. Använd piltangenterna för att styra cykeln. De cyklister väntar på en ny motståndare, är du redo att anta utmaningen?

 

BMX Extreme

BMX Extreme

BMX Extreme är den coolaste spelet på två hjul. Rida din cykel och utforska de olika rörelser som dessa coola cyklar kan göra. Trotsa gravitationen och fysik med utställningar som du använde för att bara titta på TV. Gör ditt varumärke i sulkyn scenen genom att öva dessa rörelser och dem visa dem för världen. Upprepa varje drag tills du har perfekt det. ha kul med det här spelet tillsammans med dina vänner. Hjälpa varandra att bli de coolaste snubbar i sulkyn scenen.

 

BMX Ghost

BMX Ghost

BMX Ghost är aa spel fyllt med pedal-pumpande action och spänning. Gå och modig olika terräng som du försöker att avsluta kursen tillsammans med din skugga eller ”spöke”. Försök att bygga upp din fart genom att trampa, vilket kan göras genom att använda upp piltangent. Du kan luta sig framåt och bakåt genom att använda vänster och höger piltangent detta – detta kommer att hjälpa ditt saldo på kullar och hinder. Ifall du har accelererat för mycket, använd piltangenterna för att bryta.

 

BMX Master

BMX Master

BMX Master är en cykel trick spel fullt av galna moves! Du kommer att få en robust cykel, kroppsskydd, och en hel del spel där du kan göra nästan varje trick i boken. Bygg upp din fart för att hoppa högre skapa de mest fantastiska trick kombinationerna medan du är i luften. Du kan använda sifferknapparna 1-8 för diverse tricks, använda dem i kombinationer för att få den högsta poängen. Några av de drag är så lätt att köra, medan andra tar lite övning.

 

BMX Park

BMX Park

BMX Park är spelet för dig om du gillar cyklar och alla de saker som dessa underbara saker kan göra. Spela några häftiga rörelser inne i en fin park där du kan hoppa och göra en hel del olika cykel utställningar. Använd piltangenterna för att flytta runt då mellanslagstangenten för att hoppa. Det finns också olika nycklar som tilldelas för de rörelser du vill göra. Öva dina kunskaper och utmana dina vänner på en cykel showdown. Visa upp dina övade rörelser och uppstår som BMX mästaren!

 

BMX Pro Style

BMX Pro Style

BMX Pro Style är spelet för dig om du vill ha en riktig utmaning. Utföra vissa galna rör sig med din cykel. Börja med enkla och kära sedan gå till de omöjliga tricks när du är tillräckligt säker. Det finns massor av stunts att utföra, men du måste vara försiktig eftersom omkull på marken ansikte första är riktigt pinsamt. Styr din mc med piltangenterna. Använd Keys Q, W och E för hårda tricks och A, S och D för enkel tricks.

 

BMX Tricks

BMX Tricks

BMX Tricks är en cool spel som du och dina vänner ska spela. Spelet är enkelt: cykla och göra coola tricks! Du kommer att kunna sätta dina cykling färdigheter på prov här. Det finns många saker som ligger runt som du kan använda för att skapa som verkligen häftigt drag. Kom bara ihåg att bygga upp din hastighet först. Grafiken och musiken i detta spel är trevliga och optimistisk. Det är också mycket enkelt att lära sig så att du kan börja rida din väg till berömmelse på nolltid.

 

Box10 BMX

Box10 BMX

Box10 BMX är en fantastisk cykel spel där du får utföra några allvarliga stunttrick som gör varje biker dregla av avund. Prova varje stunt genom att trycka på motsvarande nummerknapp, bara vara säker på att du landar upprätt efter trick eller du kommer definitivt att falla av din cykel. Tryck på Upp pil för att flytta framåt. Luta cykeln med hjälp av vänster-och höger piltangent. Sakta ner eller flytta bakåt genom att trycka på nedpilen.

 

Mountain Bike Challenge

Mountain Bike Challenge

Mountainbike Challenge är ett roligt och utmanande spel för dig och dina vänner. Modiga oförsonliga terräng med bara du cykel och viljestyrka. Pumpa upp pedalen och skapa hastighet för att hoppa över branta kullar och breda luckor. Avsluta scenen med glans för att kunna låsa upp nästa nivå. Var noga med att öva, eftersom stegen blir hårdare och hårdare, och du kommer att behöva mer än bara ben-makt att besegra dem. Avsluta alla kurser och skapa en rekordtid att kallas mountainbike Challenge mästare!

 

Rocket Bike

Rocket Bike

Raket Bike är en riktigt cool racing spel som kräver två hjul och en vild sida! Nå mållinjen innan dina motståndare gör för att kunna vinna spelet. Du kan välja hur många åkare att slå. Det finns många hinder i banan så att du bättre vara försiktig och se vart du ska. Välj ut det tecken som du gillar och starta loppet. Detta är mycket beroendeframkallande så du måste förbereda sig för långa timmar av cykel racing kul!

 

Rocket MX

Rocket MX

Rocket MX är ett högtflygande spel för alla cykel älskare där ute. Spelet är väldigt enkelt och du kommer att kunna lära sig det på ett ögonblick. Allt du behöver göra är att använda är ditt turbo boost att flyga upp i luften när du stöter på en ramp. Du kan göra en hel del fantastiska drag när du är i luften. Du kan också samla in ringarna, de är viktiga eftersom de fyller upp din bränsletank. Var försiktig när du landar eller din cykel kommer slitas i stycken. Njuta av åkturen!

 

Sik Trix BMX

Sik Trix BMX

Sik Trix BMX är en vansinnigt häftigt spel att spela. Vara kungen av gatan som du tar din coola cykel för en promenad ner trakten. Skapa trick när du kan för en stor poäng. Kör några omöjliga rörelser och bli tal om staden, men du behöver en hel del övning för att kunna åstadkomma detta. Var noga med att spela detta spel varje dag för att bygga upp din trick bok, sedan visa dina ridning färdigheter för dina vänner – deras käkar kommer säkert sjunka med stor vördnad och avund!

 

Six Trix BMX

Six Trix BMX

Sex Trix BMX låter dig leva ut dina cykel fantasier. Här kommer du att kunna göra alla dessa omöjliga knep som du bara kan titta på professionell BMX riders.There finns några ramper och annat runt som du kan använda för att utföra dessa tricks. Använd piltangenterna för att styra din cykel. Hit på mellanslagstangenten för att hoppa. Tryck på Z och X-tangenten för att försöka ett trick. Kom ihåg att du måste bygga upp din hastighet för att kunna hoppa högt på rampen.

 

Stick BMX Challenge

Stick BMX Challenge

Stick BMX Challenge är ett utmanande spel som säkert kommer att hålla dig underhållen för en mycket lång tid. Du måste klara provet på varje nivå för att kunna gå vidare till nästa. Vissa nivåer är mycket lätt att avsluta, medan andra kräver stor skicklighet och uthållighet. Försök att slutföra dina uppgifter utan att krascha till marken. Använd piltangenterna för att styra din karaktär. Lycka till!

 

Stick BMX Madness

Stick BMX Madness

Stick BMX Madness är spelet för att spela om du vill ha en hel del av cykel action! Hoppa på en väldigt cool cykeltur då det på vägar som är full av hinder. Samla power-ups som hjälper dig att nå mållinjen i ett stycke. Flytta framåt med hjälp av Upp pil. Balansera din cykel med vänster och höger piltangent. Hit Z för att ändra riktning. Om du kraschar, trycker du bara på X-tangenten för att återhämta sig. Ha det så kul!