Färgspel

Färgspel är spelen för dig som tycker om konst och att måla.

 

Mario Brothers Målning

Mario Brothers Målning

Mario Brother Målning är spelet för dig som tycker om konst och måla. Använd din talang för att måla Mario på det sättet som du vill; i detta spelet så är det ända som begränas dig, är din fantasi! Måla Mario och hans vänner med dina favoritfärger; röd, blå, grön, eller gul. Släpp lös din inre målare genom att spela detta målar spel som du kommer ha väldigt roligt med samtidigt som du ökar din kreativitet.

 

Easter Eggs Coloring Game

Easter Eggs Coloring Game

Påskägg färgläggningsschemat spel kommer att förbättra din konstnärliga sida. Bara hålla på att spela färg spel som detta att få veta mer om olika färger och hur de kompletterar varandra. Lär dig mer om färger och nyanser och hur de fungerar tillsammans för att göra bilden mer fantastiska och vackra. Experimentera och använd din fantasi tills du kommer till den perfekta färger. Ha så kul!

 

Dance Match

Dance Match

Dans Match är ett spännande spel för alla er som älskar att festa. Dansgolvet är lite torr. Det är upp till dig att göra det livlig igen. Först kommer det att finnas färger som visas på marken i några sekunder. Kom ihåg dem väl och klicka på dem med rätt färg när timern startar. Du får välja vilken färg som ska användas genom att använda A, S och D nycklar. Om du missar en fläck eller gör ett misstag, måste du börja rundan igen.

 

Dancer Color

Dancer Color

Dancer Färg är ett spel fullt av färger. Gör dansare ser mer levande genom att rätt färger på henne. det finns andra saker i bilden som behöver färger också. Bilden kommer att se mer levande när du har tillämpat din kreativitet på det. Experimentera med olika färger för att komma med en perfekt blandning av färger och nyanser. Klicka bara på den färg du vill ha och sedan tillämpa det på bilden genom att klicka på vänster musknapp igen.

 

Santa Color

Santa Color

Santa Color är en trevlig färg spel som du kan ha kul med om och om igen. Ge bilden en del liv genom att tillhandahålla färger som kommer att göra Santa se glad och härlig. Färglägg gåvor i väskan så att de ser lysande och roligt. Det finns också en snögubbe som du måste färga, göra honom vackrare och tilltalande för ögonen. Klicka bara på valfri färg på höger sida av skärmen och sedan tillämpa den på det område du vill.

 

Teddy Bears Color

Teddy Bears Color

Nallar Färg är ett riktigt trevligt spel att spela om du älskar att träna med färg. Göra bilden mer levande genom att sätta på några levande färger till nallar. Välj vilken färg som ska användas, röd, brun eller gul? Efter färgning björnarna. Sätt på vissa färger till bakgrunden också. Det finns massor av hjärtan som behöver du kreativitet för att få dem att se perfekt och bländande. Fyll i hela bilden och sedan visa det för dina vänner.

 

Tropical Island Paradise Coloring

Tropical Island Paradise Coloring

Tropical Island Paradise Coloring är en riktigt trevlig pusselspel. Allt du behöver göra här är att ge mer liv till bilden genom att tillämpa några fantasifulla färger. Använd levande färger som påminner dig om sommaren så att bilden blir mer bländande och exotiska. Bara välja rätt färger från valet finns på den nedre delen av skärmen. När du är klar färg, skriva ut bilden så att du kan lägga upp den på ditt sovrum vägg.