Make up Games

Make up Games

 

Avril Lavigne Make Up

Avril Lavigne Make Up

Avril Lavigne Make Up är ett roligt och enkelt spel att spela för alla musikälskare där ute. gör din favorit rockstjärna se ännu mer bedövning genom tillämpning av rätten att göra upp. Klicka bara på ikonerna på den vänstra sidan av skärmen för att se dina alternativ. Du kan också ändra hennes hår och kläder för att matcha make up som du har använt på hennes ansikte. Lägg till några örhängen och andra tillbehör för mer stil.

 

Beauty Makeover

Beauty Makeover

Spela och njut Beauty Makeover. Göra modellen vackrare genom att sätta på rätt smink. Ändra sitt hår för att göra hennes ansikte blommar med skönhet. Klicka bara på en av knapparna och du kommer att visa alternativ som du har. experimentera med olika färger och nyanser att ta reda på vad som ser bäst på henne. När du är klar, kommer du att presenteras med en före och efter bild av modellen.
Before & After

Before & After

Före och efter är ett bra spel som låter dig utforska olika färger i makeup som gör varje ansikte vacker. Du kan ändra håret och dess färg. Efter det kan du ändra färgen på hennes ansikte och utseende av hennes ögon. Ändra henne helt och göra henne vackrare än tidigare. När du är färdig, klickar du bara på Före och efter knappen för att se hur stor skillnad du har gjort. Ha det så kul!

 

Before and After

Before and After

Före och efter är en riktigt trevligt spel. Göra modellen ser ännu mer vacker genom att tillämpa din kreativitet. Det finns massor av saker som du kan göra här. Prova dem alla ut sedan avgöra den slutliga leta efter henne. Du kan också ändra hennes frisyr, halsband och klänning. När du är klar klickar du bara på före och efter för att visa skillnaden mellan den gamla utseende och utseendet som du producerat.

 

Brad Pitt Make Up

Brad Pitt Make Up

Brad pitt Make Up är ett spel där du får sätta utgör på en av Hollywoods största stjärna! Du bestämmer vad Brad Pitt kommer att se ut. Börja med håret och andra ansiktsdrag. Efter det kan du lägga till några tillbehör som ett halsband. Ha kul att göra Brad Pitt vackrare än han är just nu. Visa världen att hans vackra ansikte kan vara så mycket bättre med hjälp av din kreativitet och det här spelet.

 

Eye Decor

Eye Decor

Ha lite kul med Eye Decor! Gör inför vår modell ser mer levande genom att lägga olika saker. Börja med sin ögonfärg, det finns flera alternativ så välj det som du gillar bäst. Efter det kan du lägga till några piercingar och tatuering runt ögonen. Du kan också ändra hennes ögonbryn och hår. Redigera hennes hudfärg att lägga till en mer anpassad utseende. Klicka på knappen Klar när du är färdig att se ditt arbete.

 

Hilary Duff Make Up

Hilary Duff Make Up

Hilary Duff Make Up är en trevlig tjej spel där du får göra din favorit sångare ser ännu vackrare. Använd alla göra upp kit som finns i spelet. Klicka bara på ikonen för att använda det objektet. Ändra hennes hår sedan lägga en del tillbehör för mer anpassad utseende. Du kan också ändra hennes kläder. När du är klar kan du skriva ut sidan och sedan hänga den på ditt sovrum vägg.

 

Makeover Designer

Makeover Designer

Makeover Designer kommer definitivt att göra att du har kul i timmar! Du kommer att få klä upp tre olika karaktärer här. Gör flickan ser fantastisk genom att klä upp henne med de trendigaste kläderna. Sätt på rätt kläder för killen att göra alla flickor svimma för honom. Du kommer också att kunna klä upp sin katt med alla de vackra sällskapsdjur tillbehör. Släpp loss designern i dig genom att spela detta spännande spel.

 

Make Over Studio

Make Over Studio

Make Over Studio är ett roligt spel där du får sätta göra upp på en mycket vacker modell. Få henne att se ännu mer bedövning genom att rätt färger. Ändra henne helt ser börjar med håret hela vägen till hennes klänning. Du kan även ändra bakgrunden för att bättre passa hennes stil. Klicka bara på tillbehören till höger för att tillämpa dem på hennes kropp. Ha så kul!

 

Makeup Mania

Makeup Mania

Makeup Mania kommer att göra dig den bästa makeup artist i landet. Du kommer att utbildas i bästa förmaket butiken. Välj den modell som du vill öva på. Ni kommer att förändra hela hennes smink från topp till tå. Du kommer att visas en guide om vad du måste göra. Titta på det noga innan. Du måste kopiera den stilen med imponerande precision för att kunna gå vidare till nästa runda. Lycka till!

 

Make Up Miley Cyrus

Make Up Miley Cyrus

Make Up Miley Cyrus är spelet för dig som vill ha kul med din favorit tonåring stjärnan Miley Cyrus! Spendera lite tjej tid med henne. Sätt på bästa göra upp för att göra henne lycklig. Experimentera med färger tills du hittar den bästa för henne. Du kan även färga håret med den mest bländande färger. Klicka bara på ikonerna till vänster tills du ser önskat resultat. Ha så kul!

 

Selena Gomez in Style

Selena Gomez in Style

Selena Gomez i stil kommer säkert att vara en av dina favoriter. gör din favorit tonåring stjärna lysa ännu mer genom att ändra sitt utseende. Göra henne glad genom att göra henne vackrare än tidigare. Först bestämmer på vilken typ av frisyr hon kommer att bära. Justera sedan färgen på hennes hår efter dina önskemål. Du kan sedan använda göra upp till hennes ansikte. Också lägga till några tillbehör som örhängen och solglasögon för mer stil.

 

Yellow Daisy Girl Make Up

Yellow Daisy Girl Make Up

Har massor av kul med Yellow Daisy Girl Make Up. Gör henne ansikte lysa genom att använda rätt kombination av färger. Du kan börja med att ändra färgen på hennes hud sedan sätta på make up som ser bra ut på hennes hy. Du kan ändra hennes frisyr för mer glamour. Efter applicering make up, kan du lägga på några halsband eller kläder och se vilka som ser bäst på henne. Ha det så kul!